19

Кирил

преди 9 години

Културата на Българина блесна в този Форум... Успокоявам се, че повечето са платени ***.

18

един Българин

преди 9 години

Против съм да се отделят пари за подобни глупави кампании, които разчитат само на надеждата в скапаната Европа да ни даде пари като милостиня, за да развием някой град. Имаме си собственна култура и би трябвало да я развиваме със собственни средства. Случая е показателен - разчитаме на Рим - наследник на Римската Империя, от която част едно време е била и Византия, нашите поробители - ЗА ДА НИ РАЗВИВА КУЛТУРАТА. Не допускайте тия зверове до българското. Рушат ни. Рушат и държавата ни.

17

майна

преди 9 години

Айде стига бе хора... този град бил грозен, другия отврат... спрете се...Какво означава, та Пловдив и София са на 120 км... разстояния характерни за един голям град например.... За мен да ида на събитие в София аз отивам все едно е в Пловдив... Така, че нека всички заедно и софианци и пловдивчани и търновци и варненци, а и всички останали да покажем че има КУЛТУРА в тази страна... СТИГА ДЕЛЕНЕ....

16

Бургазлия от Лазур

преди 9 години

Честито Пловдив! Заслужена Победа!

15

майна

преди 9 години

"британският вестник "Телеграф" проведе проучване, според което Пловдив е не само 6-тият най-стар град в света, но е също и най-старият жив град в Европа" - неграмотните шопи да прочетат - в нета има доста информация относно колко стар е Пловдив.

14

Комплексари

преди 9 години

И бас държа, че плюещите "софиянци" 99.9% са от Лом, Враца, Монтана обаче нали са на квартира в Люлин и скачат да защитават шопската чест. Хахахаххаха жалки сте хора, жалка ви е злобата, затова ни е жалка и държавицата. Заради такива злобни *** като вас.

13

--

преди 9 години

По-добре е, че Пловдив спечели, в София преди десетина години откриха останките от амфитеатър и вместо да го възстановят, построиха хотел над него ... останките до метростанция Сердика събират комарите и жабите, защото са се превърнали в блато!

12

Анонимен

преди 9 години

Време е София да изпрати тоя *** Чобанов на село, там откъдето се е изсулил

11

Комплексари

преди 9 години

Може ли такава комплексарщина бе? Поинтересувайте се малко на колко хиляди години е градът! Пловдив е най-старият град в Европа. В него има толкова много история..А вие комплексирани "софиянчета", събрани от кол и въже и от цяла България си изяжте гъзовете сега! Колкото и да хейтвате това е положението!

10

Burg

преди 9 години

Густо, майна:-) Бургас ви поздравява!

9

До софиянец

преди 9 години

Гнусното ви село да не би да е по-заслужило. Едно от най-отвратителните места за живот в страната, липса на всякакъв въздух, жизнено пространство и мисъл, но за сметка на това "културата" лъха от всякъде. Столицата ни е срам за България. Не съм от Пловдив, но съм била там, хубав град, в който има какво да се види. Същото се отнася и за останалите градове-кандидати, включително и тези, които отпаднаха в първи кръг.

8

майна

преди 9 години

Ахахаха... софиянеца ще се изяде... това ми стига :)

7

в

преди 9 години

браво!заслужено

6

до "СОФИЯНЕЦ&qu

преди 9 години

София е най-грозния, миризлив, долнопробен и очукан град в България. Със съжаление ти го казвам като кореняк. Благодари на Данчето и Петър Диков за турските плочки по Витошка и всички останали *** в стил Дака.

5

x

преди 9 години

Сега ще разкарат ли кича от колелото на цариградско? Иначе фаворитите ми бяха Пловдив и Велико Търново, така че според мен е заслужено.

4

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха, Фандъкова сега кормилото на трамвая от яд :Д

3

Мореплавател

преди 9 години

Наблюдавам един крещящ СТОЛИЧЕН КОМПЛЕКС.

2

Древен и вечен

преди 9 години

Най-магичният град в България!

1

СОФИЯНЕЦ

преди 9 години

МНОГО ПРОТИВЕН ГРАД...ТРЯБВАШЕ ВАРНА ...ПОНЕ МОРЕ ИМА