153

RAD

преди 10 години

До НаблюдаващАко под "целия свят" имаш предвид Сев.Корея, Куба и Сирия (понеже Китай са пас), трябва да ти кажа,че останалите от целия ЦИВИЛИЗОВАН свят приеха много сериозно и тази статистика, както и признанието на руските сепаратисти,че 3000-4000 руснаци "в отпуска" се бият за тях!Я да те попитам "разбирачо":Как така след като украинската ария беше притиснала до границата сепаратистите,изведнъж след като се изниза "хуманитарния" конвой те преминаха в контранастъпление с танкове,артилерия

152

ей сега

преди 10 години

Болен, Болен, ама само Волен посочи крипто-болшевишките западни Ционисткие господари!Плюете по него, ама само той настоява за ренационализация на естествние монополи точно както е в Европа, Канада, Корея и Зеландия!!

151

Анонимен

преди 10 години

Продавам прасета.Ама след 5 октомври.На промоция ще са.За доган без пари,за боко ще намеря някое келево ама първо ще покопа, да види как се работи.Доган няма го вземе за тва без пари е.

150

боцмана

преди 10 години

В който съюз сме влезли рано и ли късно се разпада така ,че соросоидчета мислете!

149

ruseborn

преди 10 години

До Анонимен 170И за Теб имам отговор, анонимна ***! Ти сигурно се смяташ за *** и искаш да ни убедиш че знаеш как е с ***. Може да е така. Но за руснаците- извинявай/макар че едва ли заслужаваш/ Кого е интегрирала САЩ или ЕС освен с кражбите на ресурси от ЦЕЛИЯ свят. Но от Русия, и този път, както винаги, получават само ритник. Го казва не само президент Путин- Франция, Холандия, Белгия и даже гейска Швеция си имат партия която балансира предателски правителства от български род...

148

БЪЛГАРИН

преди 10 години

И правилно му казват. Това си е исконна руска земя, държава Украйна никога и под никаква форма в историята не е имало. Никога не е имало и украинци имало е само руснаци и поляци, аналогично на македонците и българите.Ама промитите ви мозъчета няма как да го знаят.

147

ъъъ

преди 10 години

Мдааааа, НАТО загуби поредната война...

146

Натовски герой

преди 10 години

Ами то не било война на копутура, то било истинска такава миризлива и неприятна война. Ааа, не ща да ми гърмят в дурето.

145

oценяване

преди 10 години

новорусия, новорусия, такова животно нема е казал шопа и е прав. Колко е територията на "новорусия- два града и околностите им- 70% от Донбас и в момента е украински, Мариупол също, къде е тая новорусия?

144

.....продължение

преди 10 години

.........и след като американците видяха че има проблеми в Украйна се учудиха и потитаха "но какво става кой с кого воюва в Украйна?" след което Меркел о полския президент казаха "ами и ние не знаем чуваме изстрели но повече незнаем" а Путин каза "до две седмици превзимам Украйна а после целия свят" тогава г-н Плевнелиев каза "това трябва да се спре и България дава на НАТО територията си" тогава Обама се успокои и каза "да се почерпим" и пили яли и мъжки оргии създали. КРАЙ НА ПРИКАЗКАТ.

143

Дядо Либен

преди 10 години

До БЪЛГАРИНЯ, я ти плод на разпадналата се българска просветна система прочети защо на Киев, дори руснаците му викат майка на руските градове....и колко преди РОсия ( само на българския е РУсия,защо ли) я има Киевска Рус. Има огромна разлика

142

oценяване

преди 10 години

178 С подобни пропагандни "сметки" Украйна никога няма да бъде отново руска колония. Русофилите тепърва ще скубете косите си за злините, които стори русията ви на тази европейска страна. Украинците се оказаха костелив орех за *** и войските му! Стотици руски трупове си заминаха от Украйна, а колко ли още ще измрат заради болния путинов мозък, само Господ знае!

141

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До Анонимен 171В световен мащаб най-добрите приятели на *** са българските русофилчета /рубладжийчета/... - след Русия, *** и Партията най-много обичат Родината си...

140

Наблюдаващ

преди 10 години

Е, след като цял свят се изсмя на 1000 руски войници, които влезли в Украйна, че нито може да мине незабелязано, нито би имало влияние на изхода на гражданската война - вече започнаха да лъжат за 7-8000. Мда... имало ранени, този разказал, онзи говорил ,ама забравил да пита и двата крака ли или само единия... да позная - повечето "свидетелства" за които говорите са във фейсбук, нали?О, щях да забравя - за "тайно погребаните 2000" руски войници: youtu.be/NlaDlrE6nZc

139

Къро секирата

преди 10 години

Война ама се освободиха от олигарсите, ами ние робите кого ще избираме. Колко ли пари има нашият многоумник в банката на жената?

138

мичмана

преди 10 години

БГ *** много бойни ,но само пред компютрите,сигурно си представят как с голи дупета посрещат дулата на гадните съветски танкове,те и без това имат богат опит в дупенето!

137

Анонимен

преди 10 години

Сообщение от ополченца."На многих направлениях ведутся бои и обстрелы от "готовых примириться". Идет скопление Украинских подразделений в районе Волновахи. Видимо перемирие не будет долгим.. Прямое нарушение договора о прекращении огня."05.04.14. 21:56. Сообщение от ополченца."Перемирие в самом разгаре. Укры перебрасывают подкрепление к Мариуполю. Ох, Мариуполю, по всей вероятности, достанется. Градов скопилось с обеих сторон целая куча, в том числе и Ураганы есть

136

Чекай да видим......

преди 10 години

Янукович бил лош? Хайде сега вместо 268.5$ да платите 485,5$ за ГАЗ и освен това МВФ ви накара да сложите 70% чудовищен акциз за битови абонати! И да не забравите, че цената е в ДОЛАРИ!!! Защото при "злия диктатор" Янукович долара струваше 8 гривни... Е, сега при Потрошенко струва 14.2 гривни! Направо сте измрели от СТУД в прекия смисъл на думата! Значи цена за бита на едро (без такси, без печалба за дистрибутора но С акцизите): Преди майдана 2148 гривни. След майдана 11720 гривни. Кунграчулейшънс!

135

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Намо такова нещо като украинец, това е измислица на евреите комунисти като македонците. Това е географска област носеща името крайна на запад на руските и респективно на изток на полските земи. В огромната част от нея населението е руско, в най-северозападните области полско, а на юг руснаците са смесени с много малцинства включително и българи. Такова чудо като украинец няма не случайно и почти никой не говори измисления т.н. украински език.

134

oценяване

преди 10 години

до Таласъм Даааа русия има "войници- невидимки", само че труповете на тия невидимки стават ВИДИМИ, в найлоновите чували, в които украинците ги връщат в Русия... Виж Блекуотър, наистина са невидими, някой да е чувал за "убит" американец в Украйна? Всъщност сега след няколко дни 200 янки от 173 пехотна дивизия- Италия наистина ще пристигнат в Украйна, заедно с войски от още 14 Натовски държави + Грузия за учението "Тризъбец"