18

питанка

преди 9 години

Имам следната чуденка: Защо на всички снимки гербаджии са със звездички над и около главите? Да не би да си общуват с тях? Ако са екстрасенси /звездите ни говорят/ трябва и патент да плащат!

17

Анонимен

преди 9 години

Вън Нато от България.Долу Герб.Само Волен,само АТАКА с номер 11 иначе с България е свършено!!!

16

Калеко

преди 9 години

Опааааа Бай *** не го щат по Европата,защо ли не съм изненадан!

15

До анонимен-1

преди 9 години

Това което си написал е абсолютно вярно,но също така е вярно че и "материала е лош",иначе тоя мафиот нямаше да спечели толкова гласове на изборите. Нека хората да помислят малко преди да пуснат билютината си.Не мога да разбера-да те мачкат, да те крадат,да те унижават и ти пак да викаш ура. Е какъв е Българският материал?

14

Бесен

преди 9 години

Сега четох,че гласят шуменската Ася Петрова,за мин. на правосъдието,флоров за главен секретар на МВр....Хора мислете моля ви,младите избягаха,за нас е късно,нека не гласуваме за ***

13

Анонимен

преди 9 години

И с Борисов и без него е все тая. ГЕРБ е измислена партия, без идеи, на вождистки принцип. Проблемът е в българския гласоподавател, който е доста далеч от демократичните принципи, а по скоро разбира политиката по " малоазийски". Така, че не се сърдете на управляващите. Те са само статистическа извадка на "матряла".

12

тома неверни

преди 9 години

Не знам,дали печели Боко(и да сложи марионетка,каквото е сегашното правителство),ние,т.н.електорат,все сме от женската страна

11

БЪЛГАРИЯ НАД ГЕРБ !

преди 9 години

Не за ГЕРБ - за България ще е по-добре Тиквата да не е премиер !Изключително гаден и непостоянен човек. Предател по природа ! Доносник !Антибългарин и слуга на чужди господари.*** и ограничен !Такъв човек на върха е срам и позор за интелигентните българи.За останалите е лика-прилика.Знаем: "Аз съм *** и вие сте прости ..."

10

Анонимен

преди 9 години

Това, което зависи от избирателите е да не избират същите провалили се "политици". Не гласувайте за първите и ще видите, че промяна ще има иначе ще тъпчем на място.

9

Съсипия

преди 9 години

Паси, Вие сте един от най-големите виновници, Българският народ да намразва обикновените евреи. На всяко гърне мерудия. Вас би трябвало, обикновените Бълтгарски евреи и тези в Израел да те обесят надолу с краката като Мусолини. Борисов нанесе непоправими щети в първия си мандат. Второ негово "царуване" ще е краят на държавата - финансово рухнала, военно беззащитна, духовно съсипана. Народе, спрете това безумие да управлява.

8

Анонимен

преди 9 години

BORISOV E LICETO NA GERB! BEZ BORISOV GERB SE RAZPADA I IZCHEZVA

7

Анонимен

преди 9 години

Герб е вождиска партия, без тиквата ще се разпадне, също както НДСВ. ДПС е на същия принцип, но там електората е в железни окови. Единствената партия със традиции си остава БСП. Навремето социалдемократът Дертлиев беше на път да направи европейска партия, но бързо го елиминираха.Схемата човек-партия се изхабява точно за един мандат, а и вече българите не й се връзват.

6

калинко

преди 9 години

Простотиите на този кръгъл *** банкянски нанасят вреда не на герб,които са същите паламарки като него,те излагат държавата ни,че е неспособно да избере кадърни и можещи хора в управлението.Толкова ли сме прости като народ,че да поверим съдбините си на този оял се ***,които ни обижда на матрял,на лакоми пенсионери, на кучета,заслужаващи тояга,присмива се открито на недъзите на хората.Вън мутрите и техните ортаци от властта.

5

Срам и позор, че ...

преди 9 години

... тази необразована Личност и осъденият на 4 годишна ефективна присъда в панделата Цветанов ги "управляваха" и "оправиха" цели 3.5 години.

4

Анонимен

преди 9 години

Стига ни навирахте тази гроб,комунист до комуниста,продажник до продажника,некадърник до некадърника.С какво ще спечелят,с мъртвите души в избирателните списъци,с "помощта " при носенето на чували с бюлетини в изборния ден,с указанията за подправяне на бюлетини,справка Пловдив в тубата,при честни избори не могат да спечелят,българите им сърбаха попарата,чак толкова откачени не са,че да гласуват за вдигане на тока,замразяване на пенсии,нови заеми,вдигане на пенсионна възраст,да не говорим за тот

3

Анонимен

преди 9 години

A NE! BEZ g-n Cvetanov i g-n Borisov partiq Gerb, shte zaprilicha na gevrek...

2

Анонимен

преди 9 години

Aaaaaaaaaaaaa!Ах ах ах! Еййййййййййййййййй!

1

Анонимен

преди 9 години

Не само Герб, цялата държава ще спечели, ако този душевно болен човек се разкара въобще от политиката! Толкова омраза и разединение никой политик досега не е успял да предизвика в обществото, както Борисов.