50

Никога повече ГРОБ

преди 9 години

На Бойко все БСП са му виновни, а като дойде на власт и управлява по-зле от тях. Да каже какво е направил повече от тях освен започнатите магистрали от предишните? Само закриваше болници, училища, а сега и общини иска да закрива за икономия. За цената на тока знаем защо държи зелената енергия скъпа - нали приятелката му трябва да вземе комисионна от изкупната й цена. За данък депозит също знаем защо Дянков го въведе, за да напълни гербероастките каси.

49

Анонимен

преди 9 години

През 2011 година управляващи не бяха марсианците. Управляваше партия съчетаваща от всичко по малко и по много от нищо дясно-леви популисти, харесвани от Запада, Изтока, фризьорките, домакините, червените бабички, милиционерите и най-вече олигарсите.

48

Енциклопедия

преди 9 години

ГерберастЧовек на чиято устна има люспа от домат, който Бойко Борисов е ял миналия ден.

47

Фон Пудел

преди 9 години

Тиквичке сигурно и контрабандата с новия кораб ще е стабилна нали си имате пак Ало Ваньо!Успех с кражбите и дрогата!С унижение ваш: Пуделан Чехлов

46

Анонимен

преди 9 години

Автентичният гербераст има алергия към подобни хора, защото при сравнението с тях лъсва всичкото му човешко несъответствие и ганьовщина. Никой не трябва да е по умен и по способен от бай Тиквар. Ако има такива, те трябва да се унищожат и прогонят като вредни облаци, за да не пречат на слънчевия блясък.

45

пипико

преди 9 години

До до 49алтернативан хипотеза - въпросният протест беше организиран от мутрата след обаждане на путин по телефона.

44

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не е десница, а общност на последователи на деспотичен, малокукултурен и некомпетентен диктатор. Затова го наричам БулгарБаши. Той се върти като вентилатор във всички посоки, а на следовниците му им се завива свят да защитават "последователната му и принципна" политика.

43

ВИЦ

преди 9 години

Борисов разбрал ,че имал проблеми със *** си и отишъл на лекар.Лекарят му казал:- Сваляй гащите да видим какъв е проблема!Като го видял лекарят възкликнал: - Толкова много години съм лекар , но за първи път виждам *** излизан до кокал!

42

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не е партия! ГЕРБ е клика от алчни, некомпетентни , необразовани субекти с единствена, пряка цел ГРАБЕЖ. Доказва го управлението им 09-13. ГЕРБ няма идеология, няма платформа за развитие (има, проформа БоБо дори не я е чел), не предлага алтернативи, а и не може! ГЕРБ е най - голямата лъжа след царя! Който иска да гласува за разрухата ГЕРБ. Провала ще го платим всички, вече сме започнали!

41

999999

преди 9 години

каква е ролята на ББ в разкриването на тези места? в качеството си на какъв е там и открива? започвам да му вярвам, че ще паднат визите за сащ, явно ще дадат шанс по-можещите да се спасят - останалите каквото там е планирано да се случи на тази територия - мъртва буферна зона, нещо апокалиптично ще да е

40

Анонимен

преди 9 години

Да назначиш Ваньо на митницата е все едно да назначиш Пеевски на ДАНС. Няма разлика! Ваньо е от едно монтанско село в което, хората са толкова ***, че се кръщават децата с кратки имена за да ги запомнят - Ваньо, Таньо, Пеньо и т.н.

39

до 49

преди 9 години

Ако ББ искаше диктатура щеше да смачка със сила протеста, организиран от кликата на Станишко, които подлъгаха народа, че ББ е виновен за високите сметки на тока, после се оказа че Моника Станишкова е била пиар на ЧЕЗ със заплата от 50 000 лв месечно и тя е организирала манипулацията със сметките за тока! А ББ си подаде оставката още при първия случай на окървавен човек и то при положение че беше ударен с паве от агитките на Уевски, а не от полицай! ББ е истински държавник за разлика от ч. крадци

38

Анонимен

преди 9 години

СЕДЕМ ЖИВИ ФАКЛИ пламнаха за да осветят мрака на този задкулисен парад на неокомунизма оглавяван от един бодигард на комуносистемата, не само на бламирания от своите морални пердета ЖИВКОВ...

37

Анонимен

преди 9 години

Боко рапона го подкрепят най-вече тези, които имат полза от неговото управление и тук там по някоя заблудена душа.

36

Анонимен

преди 9 години

Гоце препоръчва ББ на Бриго Аспарухов,който пък го препоръчва на КобурГебски и Буда става главен секретар на МВР...После Доган предлага за ГЕНЕРАЛ Буда на Гоце и Гоце му ДАВА генералско звание...После ББ предлага на Гоце да даде орден "Стара планина" на Доган...

35

Анонимен

преди 9 години

В България само комунисти и герберисти ли живеят? Няма ли и нормални хора?

34

Анонимен

преди 9 години

Да живеят Боко Бостанския плод и Цецо Гумения предпазител.Само тях заслужава БГ материалеца.Сбръч до дупка.

33

Анонимен

преди 9 години

Егати нещастниците сме щом управлението на ГЕРБ е най-доброто от новата ни история! За другите не ми се говори!

32

анонимен

преди 9 години

37,пич , аз нямам кола и не ходя до морето.Нещо някой да ми е откраднал и ти да си ги прибрал,как му казвате?А ВИЖ , КЪЩАТА МИ СЕ НАВОДНИ.

31

Анонимен

преди 9 години

Комонистите ревът Герберите ги .....ът .