55

BG

преди 9 години

До попопо, виж никой не отрича че е имало войници които наистина са се водели от подбуди да освободят българите. Между другото нали знаеш за Самарското знаме, знаеш че е имало и доста доброволци, само че гр.Самара не е известен с това! Известен е с така наречената "овнешка битка" или битка при Самарската лъка ! Хайде, русофилчетата да проверят за какво става въпрос и кои точно са се записвали за доброволци ! Май не са били вашите православни руски "братя" :))

54

в-селяк

преди 9 години

за никакъв СССР не е говорил Сидеров.Потърсете изявлението :)Просто Александър Попов е поредния платен драскач. Крайно време е в тази държава всеки да отговаря за думите си...било то политик или журналист. Чак смешно ми става, като чета папагалите и троловете как коментират яростно една неизстинна информация :)

53

Анонимен

преди 9 години

Явно от банкя са врътнали телефон на нпо-тата.Почуства се свеж полъх на смръдня в коментарите.

52

Анонимен

преди 9 години

До АТАКА ПОБЕДА А ДА ТИ ПРИПОМНЯ КАКВО Е КАЗАЛ ВОЖДА ТИ ПРЕДИ НЕ МНОГО ВРЕМЕ:А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.ДУМИ НА сидер ага!

51

историк-анализатор

преди 9 години

Демокрацията не ни е виновна за нищо . В цяла Западна Европа има демокрация, но има и ред и най важното никога не са управлявали комуно-социалисти. Вече 70 години БКП-БСП е проклятието на България. Толкова прости и крадливи мандраджии няма никъде по света. До 1944 г. крадяха сирене и кашкавал от мандрите, а сега крадат банките и всичко до което се докопат. А Сидеров е едно бедно селско момче , което за пари и майка си ще продаде.

50

Анонимен

преди 9 години

Прав е Левски,като е казал,че от всяко *о кирпич не става.От така наречения български народ май нищо не става.

49

попопо

преди 9 години

До BGизобщо не е започнал войната по такива причини. чиста империялна експанзия. ако са искали да помогнат на славянския си брат, имали са 500 години. ама нейсе. руснаци и поляци са къде по-големи братя а не могат да се гледат, та ние ли. преди османската империя още московските князе са наминавали да се бият с нас. и все пак - ние почитаме загиналия човек, бил той руски войн или български опълченец, 9000 работещи монумента из страната по този повод. нищо общо с руски царе или СССР..

48

Анонимен

преди 9 години

Безродна ***...какъв националист си ти, *** нещастен?!

47

Анонимен

преди 9 години

Гледам и не вярвам на ушите си.Абе аз гледах предаването,не защото гледам бтв,а заради Сидеров.Чух много добре какво каза.Ега ти манипулаторите!

46

az

преди 9 години

до 52 .Прочети си пак опорните точки платен комунист........

45

Анонимен

преди 9 години

ТУРЯИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПАК СЕ ОТМЕТНА ОТ ДУМИТЕ СИ:А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.СИДЕР АГА, ВЕСТНИК ДЕМОКРАЦИЯ

44

Анонимен

преди 9 години

Продажник!Да гориш в ада!

43

бупи

преди 9 години

До верваме виатакист = наркоман. шефа ви сигурно се друса по 2-3 пъти на ден.

42

BG

преди 9 години

Ще го напиша още един път, виждам че тук има доста русофилчета, та белким най - накрая получа отговор.Според вас, излиза че руския цар е започнал скъпоструваща и кръвопролитна война с Османската Империя само за да освободи православните си славянски братя в България, така ли ?! Значи, освобождава ни той, спасибо, досвиданя и всево харошева и толкоз !Питам - така ли излиза ?!Пак питам - защото тогава Русия е била против Съединението ?! И защо на 22.09 празнуваме Независимостта ?!

41

ИСТ

преди 9 години

На 5.10.2014 народа ще изчисти *** от парламента и правителството. Не разделно , а в един контейнер, защото не стават за рециклиране. Първо този ***.

40

верваме ви

преди 9 години

Александър Попов да бъде съден за клевета, а след поредния скалъпен компромат срещу Волен аз ще гласувам за него.

39

до 15

преди 9 години

Да това което казваш е повече от истина,но Атака в този формат не трябва да бъде в парламента,и задължително НЕ с този водач !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

До До 35 В добавка за уточнение комунисти са тези,които сега подкрепят колониалната политика на САЩ и ЕС. Могат да бъдат познати и по това, че сега са най-зли русофоби по това, че преди 1989г. са били мекерета на властта Наистина е по-добре да сме руска колония вместо на сегашните ни господари. Проверете как сега дискриминират българските шофьори във Франция! след това се опитайте да мислите!

37

AAA

преди 9 години

Сега след като Москва си създаде нова пионка в лицето на Бареков, Волен Болен не е нужно да се крие. Барека ще го замести. А ББ, любителя на Европейското развитие, се надпреварва с руските слуги да им строи гасзопроводите.

36

Анонимен

преди 9 години

Ако Апостола беше жив това продажно *** щеше отдавна да бъде провисено с главата надолу на някое дърво!