44

АНТИ

преди 9 години

Няма да умре- ще се преименува!справка:ГЕРБ!!!!

43

gost

преди 9 години

Най голямата изненада на изборите ще се казва Барека които ще отмъкне доста проценти на герб .

42

Анонимен

преди 9 години

Че то БСП е самото комунистическо чудовище ***. Никаква милост и дано да изчезнат възможно най-скоро. Без тях България ще дръпне много сериозно напред към белите цивилизовани демократични държави.

41

Анонимен

преди 9 години

Изборите са ясни още отсега - ГЕРБ печели, България губи. Това е.

40

Пешо

преди 9 години

Всички видяхме какво се роди от членовете на БКП майка селска даскалица и баща милиционер,защо не ползвахте презервативи бе хора!

39

Анонимен

преди 9 години

АНАРХИЯ !

38

Анонимен

преди 9 години

На изборите, трябва да се спре кранчето на Кънчо

37

Ще минем

преди 9 години

през нормална гражданска война, която ще отнесе повечето чудовища, а останалите ще се крият като мишките по ъглите за десетилетия, Кънчо. Вярно, ще измрат и много нормални хора, но те така или иначе щяха да са мъртви, ако оставим чудовищата да се вихрят. Така че, бой по мутрите, гейовете и ненормалните националисти, все ще се намерят 10 калпака след кланетата да администрират остатъка от милион, милион и половина.

36

Анонимен

преди 9 години

До изборите трябва да ги редуват , Ту Кънчо , ту Кольо, ту Андрейчо, ту Юри Асланов....Ето , според Галъп БСП вече убедително поведоха на Герб.Очаквайте потвърждение и от другите...Порното тръгва с пълна сила !

35

Анонимен

преди 9 години

Ако и БСП умре като СДС, вляво ще дойде чудовище-----------------------------Значи бате Кънчо, за да не умре тази ламя, ние трябва да гласуваме за нея иначе друга ламя ще я замести, така ли? Ще си го преместя у другия крачол и след 2 месеца пак няма да гласувам за тях!

34

Анонимен

преди 9 години

Тия пак изпълзяха.....политолози.

33

АНТИ

преди 9 години

До Анонимен33,Точно диктатор е бил Пиночет-първоначално с леви идеи!Като вижда инфлацията в Чили, и какви са ги свършили комунистите-решава да ги ПРЕМАХНЕ!И да ме изтриете през оная работа ми е!!!!!!

32

gost

преди 9 години

Най голямото чудовище в България се казва бойко медотиев борисов по известен като мутренския мафиотски ***.

31

Божо

преди 9 години

Като всеки тумор , и бсп ще се опита да живее, докато гостоприемникът диша !!! Решението е , не да се чака туморът сам да си умира, а да се отстранява навреме !!! За да я има България !!!

30

Анонимен

преди 9 години

До АНТИПиночет никога не е бил диктатор! Просто е върнал Държавата в Чили.Това за "диктатурата" при Пиночет само заклет *** може да го изцвъка!

29

Анонимен

преди 9 години

Трапът е изкопан, връщането е трудно

28

пенсионер

преди 9 години

Честито ви набори повишение на всички пенсии. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4. 50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5. 50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .

27

Анонимен

преди 9 години

БСП умира вече 150 години. Има да чакате БСП да умре още толкова най-малко. БСП няма да умре, но държавата ни вече умря.

26

gost

преди 9 години

Прогноза за изборите на 5 октомври 2014.Българоубийеците от герб 30% БСП 25% ,Барека 20% ДПС 15.И герберастите няма да имат мнозинство и ще се наложи да управляват в коалиция.Поради простата причина ще самовлюбкото боко тиквуняка на снимката със отвратителното си поведение отврати нормалните българи и те се отказаха да гласуват за него.Така ще герберасти кухи ще се задоволите на изборите със 30% но кои каквото си надроби това ще сърба

25

Анонимен

преди 9 години

ЧУДОВИЩЕТО Е ГЕРБ!ХОРА БДЕТЕ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ!