34

Анонимен

преди 10 години

5 минути иху, цял живот тихутва ена тая държава и трябват общаци и чистачки все пак

33

Анонимен

преди 10 години

Завършвайте и на добър час, бъдещи сервитьорки и общи работници

32

Анонимен

преди 10 години

NIK - чиВте - ето за какво говоря

31

Анонимен

преди 10 години

Carvili niama, gaida iska.

30

OMV

преди 10 години

4естит бал абитуриенти весела ванкция и после на бензиностанция :D

29

Victimized

преди 10 години

До 32Да до голяма степен си прав , при първите прояви на демокрация в древна елада , при конфликт на две или три страни , всеки гражданин ( човек от обществото ) е длъжен да заеме позиция , в противен случей му се отнемат обществените права ( всичко което индивида ползва и е продукт на обществени усилия )

28

демокрация

преди 10 години

Чувстват се принцове и принцеси за една вечер в България, но после за цял живот си остават пепеляшки и прислужници на Запад.

27

Анонимен

преди 10 години

Нищо необичайно, това не е някаква уникална българска трядиция, има го по цял свят

26

Nik

преди 10 години

На гол *** чивте пищови!!!!!!!!!!!!!!Но въпреки всичко това ни създава положителни емоции,и един вид се надсмиваме над реалността в БГ,но и без да си кривиме душите,тези балове в голямч степен се превръщат в снобизъм.Ако трябва да бъда честен,раздвоен съм в себе си за оценката.Не е лошо че ги има,но и този снобизъм и кич в който се превръщат ,не ми допада.

25

смешна работа

преди 10 години

Това е най-*** нещо съществуващо в образователната ни система !Да и аз съм бил на този цирк ( не съм първа младост) и такива бяха времената, но сега .... абе младежи .... с тези пари хванете се пък си направете трип из европа , азия... хем ще ви е хубаво, хем и няма да е 1 вечер .... Глупава работа , дано в бъдеще да замрат тези пиянски запой !

24

Анонимен

преди 10 години

Балканският характер се отличава от западния основно по големите амплитуди в поведението. Затова и ние празнуваме така неистово всичко като антипод на бедния и тежък живот.Затова и сме толкова всеотдайни родители, мъничко да спестим тежестта и да доставим радост на най-милото в живота ни дете ако може, а то не може. В българската душа има много работи, и много мъка. И престанете с тия 400 евро заплата-тя е 200евро

23

Анонимен

преди 10 години

Хората са го казали много отдавна-НА ГОЛ *** ЧИФТЕ ПИЩОВИ-е това е и нашата работа.

22

Анонимен

преди 10 години

Верно е, че заплатите са най-ниски, но цените също са такива. Може да бъде една хубава традиция ако го децата го даваха по-скромно. Отстрани прилича на *** сватба

21

Симо

преди 10 години

Абе винаги е било така, малко или много последните години. Въпроса е, че в най - последните, каква е тая мода да се наеме три-четири членен *** оркестър и да плякат мощни гюбеци. Толкова е грозно, направо отвратително. Наистина преди няколко години когато го видях за пръв път си мислех,че е нещо като пародия и надсмиване над чалгата и беше много забавно, защото отстрани ми изглеждаше точно като пародия - леле колко съм грешел. Това си е било чисто забавление и проявление на бит и култура.

20

Анонимен

преди 10 години

И като не става доброволно, ще трябва да стане "насила" - въвеждане на задължително гласуване и задължително средно образование. Само така можем да накараме младежите освен права, да покажат и задължения към държавата и към обществото в което живеят. Не може по цял ден да мислиш за ядене, пиене, купони и секс. Няма лошо в забавленията, не ме разбирайте погрешно. Всеки има правото да се забавлява, но също така и да има гражданска позиция.

19

БГ

преди 10 години

12% БЕЗРАБОТИЦА И СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 400 ЕВРО. ТОВА Е САМО ЗА СОФИЯ. А В ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ БРОЙ ЛИ СЕ ????

18

Victimized

преди 10 години

Французите са направили *** разбор , тях не ги интересува какво правите с парите си стига да се вливат в европейската икономика , акцента на статията е , че въпреки бедността и недоимъка , хората едва ли не теглят заеми за да може да вдигнат такъв гротестен празник . Но то едно е да прочетеш статията друго е да асимилираш лекия намек който се прави . А инче харчете и дивейте колкото си искате , нито ще се почуствате по добре нито ще проходите в живота ...

17

Dan

преди 10 години

Противоречиви ,чувства - Да наистина е разхищение и "зрял човек" не би одобрил харченето на пари които нямаш само и само дъщеря ти или сина ти да е с нещо ново и хубаво за една вечер,но НО и ние сме били като тях...по друго време и малко или много бихме го приели дори да е само като традиция!От друга страна са французите-прагматични хора които едва ли се събират повече от 4човека и то от един пол на едно място освен на мач или ако не стачкуват за нещо-няма как да го разберат неестествено им е!!!

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1И на какво точно да им завиждам? Че още деня след бала ще обуят скъсаните маратонки и ще хукнат към бюрото по труда? Щото нали знаеш в 12 каляската става тиква. Е, при абитурентите това се случва на другата сутрин когато се приберат в двустайната панелка и видят, че пари няма, а има заеми за връщане. То не е лошо да празнуваш, ама да се загробиш за няколко години защото си теглил огромен кредит само за една вечер.

15

Анонимен

преди 10 години

Младите са престъпно необразовани и незаинтересовани за важните неща. Казвам го с болка на сърцето. И аз обичам купоните, музиката, бушуването, но когато стане въпрос за сериозни работи - примерно да гласуваш или да участваш активно в обществения живот, тогава ставаме сериозни. А повечето от тях ги интересуват само примитивните нужди като нуждата да се напиеш, да буйстваш, да правиш секс и тн.