57

солдати удача

преди 10 години

Точно така, 55! И Путин знае мнго добре, че само като НАХЪСВА такава ***- безработни, ще им окупира съзнанието да ИЗБИВАТ други- "мръсни ПРОЕВРОПЕЙЦИ" и властта на Путин ще е вечна.В международен план цели ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ на ЕВРОПА- у нас- Атака, Бареков, петното, шамара- контрапротести, южни потоци, ; в други евространи- безредици; който не е ял"съветски режим"-младите си мислят,че има "равенство"?? при соцвласт.А ЗАЩО ЕДИН не емигрира в Русия? Арабите, африканци, които се бунтуват???? Това е.

56

Анонимен

преди 10 години

ами то отдавна се видя,че не сме за Европа с тоя *** народ,така че да ни поделят между русия и турция и да се свършва

55

квадратен комитет

преди 10 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят - агент Буда, е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

54

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда да чета статията. Само като им видях физиономийте на снимката всичките са за психодиспансер.

53

Анонимен

преди 10 години

На тези хора на снимката Западът им обяснява, че е нормално местното население да го разстрелват по улиците, като местното население трябва да приеме това за нормално и да не се противопоставя по никакъв начин, защото ако го направи ще се счита за провокация. Това ли са защитниците на демокрацията бе? Демократите на въже, след 25 години демокрация българите в България са с 25-30% по-малко (спад на население от 9.1млн до 6.6млн), за сметка на малцинствените групи!!

52

Анонимен

преди 10 години

противно на това което някои си мислят,истината е че дпс беше създадена от руските тайни служби

51

да-да

преди 10 години

43 годишен военен полковник...?!?...аре бегай бе

50

Анонимен

преди 10 години

Ха сега дайте анализ на престъпниците Турчинов, Яценюк, Аваков, както и на лидерите на бандитските шайки от 'Десен сектор'.

49

Анонимен

преди 10 години

дестабилизацията ще се прехвърли и на балканите.най слабото звено сме ние.огромна руска агентура и хора в управлението.най успешния руски проект в бг е партията дпс.сега доган ще участва с три партии на изборите, дпс атака и бареков.като прибавим и проруската БСП сме почти обречени

48

Анонимен

преди 10 години

Тия са като хората на Моника и Серго от Тиквешкото въстание :D

47

шеф

преди 10 години

Барозу беше през 80-те години, шеф на маоисткото крило на португалската комунистическа партия!

46

Анонимен

преди 10 години

Благодаря за "непредубедената" статия! Очакваме и продължение: Кои са управляващите в така наречено временно правителство на Украйна. Ще се получи интересна история, подкрепена с видео със знак 18+.

45

Анонимен

преди 10 години

Цял свят осъжда насилието и избиванията в Украйна, което незаконното правителство (а всъщност проамериканска хунта) извършва спрямо населението. Единствено разни проамерикански *** и политически п*и на САЩ се мъчат да хвърлят вината върху Русия. Още малко ще изкарат, че Путин даже е организатор и вдъхновител на майданските терористи :))

44

Анонимен

преди 10 години

Десен сектор да припомня са онази терористична организация, която изгори живи 40 човека в Одеса и говоря само за последния месец, а журналята тръгнали да публикуват информация за лидерите на източна Украйна.Вижте статията нета, заглавието е "Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом?"Вижте удушената бременна служителка с кабел и изгорените хора вътре.

43

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 35 Дори и така да е го организираха без капка кръв ,което само по себе си говори много

42

41 г.-генерал

преди 10 години

43-годишен "полковник"-военен?!?.вий май нещо *** пускате по пистата,а?

41

Анонимен

преди 10 години

Доникъде няма да стигне Русия с това дестабилизиране на Украйна. Цял свят ги видя що за *** са ръководителите на жалката социалистическа ***.

40

верверв

преди 10 години

Петна и контра-протестиращи. кой ги създаде. кой им дърпа конците, кой??!!

39

Анонимен

преди 10 години

Никъде тероризма не е успял. Няма да успее и руския тероризъм в Украйна!

38

Анонимен

преди 10 години

това са наемници, военно-престъпници участвали във всички местни войни и обикновени престъпници""солдати удача"" както ги наричат ... търсещи късмета си сред смъртта и войната