33

Анонимен

преди 10 години

Путин е хитър, накрая ще вземе да върне монархията в Русия. Знае, че руския народ традиционно харесва едноличното управление, натам отиват нещата. Между другото не виждам какво толкова лошо има руснаците да живеят в Русия, това , че бяха разделени в изкуствени държави си е самата истина.

32

Истина ВИ казвам

преди 10 години

90 процента от Българите обичат Русия и невероятно интелигентния с здрава десница Путин.Останалите 10 процента са тези които са ***-искат инцест(да правят секс с роднините си)както и носят дяволското число 666 в душата си и работят за него.

31

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 23 Вече са пуснати от затвора Така ,че и тая сламка ти отпадна Еми в Украйна Путин беше изпреварен от Запада и всички се надяваха са склони глава и да си признае поражението Само че Путин контраатакува с Крим и запада изпадна в шок. А американците сигурно са издивели Дадоха 5 млрд. долара ,а стана тя,че Путин си взе така желания от САЩ ,Крим Направо Путин се изгаври с САЩ и ЕС Лошото е,че го събудиха и сега,се чешат как да го спрат

30

рокосовски

преди 10 години

в сирииската криза през лятото САЩ БЯХА НА РЪБЪТ ОТ ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ СЕКУНДИ ДЕЛЯХА ПУСКЪТ НА РАКЕТИТЕ ЗА КОИТО НЯМАТ ОТГОВОР АКО НЕСА СЕ ПОУЧИЛИ И ПРОДЪЛЖАТ ОЩЕ МАЛКО В СЪЩИЯТ ДУХ НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ СИТУАЦИЯТА НЕУСЕТНО КАРДИНАЛНО СЕ ПРОМЕНИ А ЕС ПРОСТО НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ЩАСЛИВИ СТЕ ЧЕ НЕЗНАЕТЕ ВРЕМЕЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ПОСТЕПЕННО ДА СИ ПРОМЕНЯТЕ УБЕЖДЕНИЯТА ВЪВ ВАША ПОЛЗА ЩЕЕ

29

анонимен

преди 10 години

Интересуваш се от истината?Виж я:- youtube Barack Obama Singing Timber by Pitbull (ft. Hilary Clinton

28

АТАКИСТ

преди 10 години

до 27 Василчо, от какъв характер ще е изграден материала на хватката този път? От въже изплетени от кори на банан изядени от маймуняка?

27

a

преди 10 години

Путин е антихриста.

26

Анонимен

преди 10 години

Света няма нужда от диктатори, като Путин.

25

Пресцентър-АТАКА

преди 10 години

Отново Волен Сидеров и Атака зададоха правилния курс за България а именно-Русия и Православие.Нека незабравяме фактологията че единствен и първи лидера на Патриотична-Православна партия Атака зададе и курс за рязко вдигане на доходите за Народа ни.Всички които през тези години плюха истерично в нерви по ТЕМИТЕ които с днешна дата чукат на вратата на Страната ни нека поискат прошка от Богослова Волен Николов Сидеров!Волен Николов Сидеров продължава битката за България в едно Православието!

24

Анонимен

преди 10 години

Вие се водите уж български сайт!Не изкривяваите истината с такава терминология "рускоговорящи" ,то това си е чисто руско малцинство ,а Украйнец е малко като Македонец.Какъв е смисъла да пускаш новина като звучи нелепо и за американски домакини.

23

АТАКИСТ

преди 10 години

Тъй като му гледате погледа на Путин, дали ще се спре пред нещо?За да си велик държавник, трябва да има нещо неебателно у теб!Треперят от него ония *** шушумиги от запада, точно защото осъзнават това!

22

Анонимен

преди 10 години

Путин трябва да подаде оставка. Той вкара музикалната група Пуси Раят в затвор.

21

Путин до Сидеров

преди 10 години

Священная войнаВставай, страна огромная,Вставай на смертный бойС фашистской силой темною,С проклятою ордой!Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна,-Идет война народная,Священная война!Пусть ярость благороднаяВскипает, как волна,-Идет война народная,Священная война!Братя и Сестри Българи-Славяни ще ви помогнем най скоро и за вашата Народна-Свещена Война срещу вътрешни и външни враговеРусия е с България и изказва Благодарност за Подкрепата сега от целият вам НародБудьте с нам

20

Анонимен

преди 10 години

До До славянинАко са ценностите на едно общесство, то Анадола са постигнали докамкрията преди 2000 години преди нас. Това ценностите го разправайте на бедилите. Ценности няма - има долнопробни измами, МВФ, кредити, икономически роби иработене до гроб на банкерската шайка на света.

19

Анонимен

преди 10 години

Интересно колко много лицемери се хващат за православието путин да ги защити ,че сега кой ви спира да ходите на църква бе *** , ама вие сте безверници и си обичате чалгата и ракията!

18

Анонимен

преди 10 години

Дългата ръка на Путин скоро ще навре горящи цепеници в американските ***.

17

Анонимен

преди 10 години

Това сайтче само възхвалява нашата Мутра и плюе против Путин!!!!А като ги сравня двамата ......чак ми става жал за нашият гнусен плондер!!!!

16

Анонимен

преди 10 години

до 3Имаш Право. Само да не му се налага да доказва , че е по- ненормалнодаже и от Сталин, защото тясно ще им се види на някои зад океана. За натовци не говоря- те са *** мишки, дето ако не тръгне напред *** няма сами никога да тръгнат.

15

Анонимен

преди 10 години

Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието!

14

8888

преди 10 години

е как трябва да постъпи__точно това е правилното,защитава народа си.само е интересно че нас няма кой да ни защити----Путин е патриот и работи за страната си....а не като нашият РоскоПроститоско