99

Лапай банана

преди 10 години

Ей Тиква, какви времена бяха само преди година и половина.Рекетираш трафика на дрога, амфетамини и цигари, трансферирашмилиардите на Каймановите Острови; Точиш от Еврофондоветев приятелски фирми, които наливат парици в партията,не увеличаваш дори със стотинка пенсиите на "дъртите лежпери"за да намалее електората на червените. Играеш футбол и тенисвсеки ден между интервютата, заменяш бюлетините от изборитес предварително подготвени чували, абе жестоко време ама Съсела го развали.

98

Кур за Тиквата

преди 10 години

Помнете-докато Педофила от Банкя диша-няма надежда за България!!!

97

киро

преди 10 години

Не Станишев, а Борисов е най-окаяния самоук псевдополитик. Не му слушам брътвежите - глупост до глупост. ГЕРБ изобщо няма бъдеще!

96

Анонимен

преди 10 години

Този няма ли да си ходи вече?

95

Анонимен

преди 10 години

Борисов - популизъм и демагогия. Един бивш мин.председател, ДЕЗЕРТЬОР. Пъзльо, изплаши се от народа, дезертира, с надеждата да се върне на "бял кон", а народа го изпрати на политическото бунище. Сега "плаче, като вдовица ...". За него, Ц.Ц. и ГЕРБ, никога власт. Предаде народа и държавата, продължава с лъжите, клеветите и предателството, като заплашва българският народ.

94

Ivo

преди 10 години

Борисов пак насажда вина в народа, каква нова глупост измисли...та нали ТОЙ самия докара на власт Станишев и компания, като отказа да състави правителство...Егати двуличието..

93

Анонимен

преди 10 години

Станишев и БСП не са стока,но и Мутрето не е никаква алтернатива!

92

Кейн

преди 10 години

Абе тоя човек какво иска още,нали беше на власт цяла петилетка,довлече оня геноцид Дянков,а той ходеше денем на футбол,вечер на карти,какъв му е проблемът сега,няма вече хора за каре ли

91

Ал Капоне

преди 10 години

Братче Тиквун,ти не ставаш за политик,щом не можа да повишиш жизнения стандарт на народа,които лъжеш.Разбраха те,че си мафиот,ама ***,не като мен едно време.Ех времена: литър бензин 20 стотинки?! За тока 6 стотинки.

90

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Бойко.

89

Анонимен

преди 10 години

П 10: Държавата е заложник на най-малката политическа партия в парламента и колкото по-бързо се направят избори, толкова по-добре и за БСП, и за ДПС Глас народен глас божии П 11: Има и да дадем, има и да останат... абе щом бягат май нещо куца....Хайде със здраве!

88

D

преди 10 години

П 7,8и9:... че без Атака правителството не може да съществува емииии да, такиа са принципите в една демократична държава....трябва мнозинство. Не може само по команда на ББ да се събира парламента и да гласува. Да си признае г-н Борисов, че просто спъват работата.

87

D

преди 10 години

П 6: Хареса му и иска да е евродепутат. Щом от премиер си дезертирал до това да си евродепутат, нямаш място да спориш и да дебатираш с премиерите. Затова моят дебат е с Орешарски Като говорим за дезертиране, кой подаде оставка?

86

D

преди 10 години

П 5: Хареса му като г-н Доган да си седи в сарая, да командва и да не подписва нищо.... Тук да попитам кой с кого се среща в Банкя и чие пристигане на работа блокира булеварди (ако изобщо отидат на работа)?

85

D

преди 10 години

П 4: Българите горчиво ще се каят, че са докарали Станишев отново на власт. Ако българите не послушат предизборния лозунг на ГЕРБ, че България няма време за губене, няма да бъдат построени и довършени нито Струма, нито Хемус, защото Европейската комисия ще ни спре еврофондовете....хммм тук леко напомня на предизборна кампания преди години, когато ГЕРБ обещаваше МАГИСТРАЛИ...

84

D

преди 10 години

П 3: Няма да се подвеждаме от популизъм, да се каже цялата истина, а вече кой колкото може да понесе Цялото управление на ГЕРБ през последните години както и опозиционната им позиция са базирани ИЗЦЯЛО на популизъм.

83

D

преди 10 години

П 2: Кой баща не иска да купува повече играчки за детето си и дрехи на жена си, но го прави само по празници, като се съобразява с бюджета. Така е и с държавата Тук какво кажа освен, че по времето на г-н Дянков дори и по празниците не можеше бащата да си позволи подаръци. Стягаха се колани...за по-добро бъдеще...

82

D

преди 10 години

Хайде по ред:Парараф 1: Няма как да харчиш повече, отколкото произвеждаш и да просперираш.... бла бла бла... кажи го това на всички държави на запад, все пак това е в основата на днешния капитализъм и развитият свят се базира точно на това.

81

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живее САЩ!!!

80

Никола

преди 10 години

Абе и на мен ми писна да му слушам шмекериите , ама като видя и чуя Станишев , Бойко ми става по-мил от брат !