127

ффффффффффффффф

преди 10 години

Безочлив наглец!!!!!!!!!!!!!!! Очарован бил от прехода, дай да го заведем на гробищата да го видим дали ще е толкоз очарован като види ститиците хиляди измрели за да имало ресторанти, кафенета и тем подобни простотии дето само в неговата проста кратуна ги има, нагъл ***

126

Анонимен

преди 10 години

С тази негова пиратска физиономия можеше и да го харесам, ако не третираше родината ми като някакъв бантустан и ако не вещаеше намаляване на моя народ до 4 милиона.Ние имаме ценни генетични качества, г-н Ран, и всеки качествен интелектуалец би преценил, че човечеството само ще спечели, ако станем повече.Вместо това, западният свят ни изнудва да водим кретенска вътрешна политика, вследствие на която българите намаляват, а едно паразитно племе се увеличава непрекъснато!

125

N

преди 10 години

Да такъв огромен напредък че благодарение на тези управляващи народа гладува и мизерства вече над 20год.Какъв им е напредъка,че изгониха половината българи в чужбина ли.Но на комунистите и ДПС това им е целта да няма българи в България за да останат само *** и да управляват както си искат.

124

Анонимен

преди 10 години

Всичките пророци които му подгласяха са по-виновни!Нали знаем кои какъв стана,къде се образова ...

123

на тоя..

преди 10 години

На тоя кьоравия, паметник трябва да му направим-- та да помним и знаем--КОЙТО НЕ УВАЖАВА МИНАЛОТО СИ __ УМИРА КАТО ОВЦА ....БЕЗ БЪДЕЩЕ......е на това този терикат ни научи. Изс.ахме се на чистото--както този искаше......пък сега ревем...

122

Българин

преди 10 години

До До 65Тия говедари по стар свой обичай са откраднали учени от Германия. Както сега крадат отцял свят. Апропо какви по народност бяха Тесла, фон Нойман, Атанасов, фон Браун? Не само, че са говедари, а са избили първо милиони индианци, после милиони ***... А сега милиони без значение на раса, пол, възраст...

121

Анонимен

преди 10 години

Млади хора, 25-т години се стремите към към европейските ценности,25-т години обещания за по светло бъдеще,покажете ми поне един лъч от това бъдеще изгрял на България.

120

Анонимен

преди 10 години

Българи, можете да благодарите за последните 25 години "очарователен" преход на ето това л*йно на снимката, на него и на другата диария Роналд Ът, който изготви приватизационната програма.

119

дядо

преди 10 години

В крайна сметка се оказа,че за 25г сме постигнали наистина "огромен напредък"-стигнали сме дъното,но вместо да тръгнем нагоре- продължаваме да копаем надолу!Не ни е виновен този кьорав ***,а самите ние избрахме пътя по който сега тръгва и Украйна.

118

Наблюдаващ

преди 10 години

Разбира се, че е очарован от промените през последните 25 години... Оголяхме, изпростяхме, не сме никакъв фактор в никой отрасъл. Разказаха ни играта отвсякъде. Само дето сега какво ни скимна изведнъж да се опъваме за шистовия газ - доста необмислено и непослушно. Иначе останалато е екстра.

117

да.....

преди 10 години

Да...напредък....огромен.Щом човека казва ,че сме на правилният път--какво ревете бе...Правилен е пътя-- най-бързо изчезващият народ,наркоманията,педофилията,содомията,беднотията,злобарството,безработица,мизерия,престъпност,опашки пред бюрата по труда и социялните кухни--ПЪТЯТ Е ПРАВИЛЕН....нали тези господа ни начертаха този път..........а имаше време когато излизахме от домовете си и НЕ ги заключвахме...

116

Анонимен

преди 10 години

Млади хора този от снимката не му допускайте да стъпва на нашата земя.Той с неговия план е ***.

115

Анонимен

преди 10 години

Не е за трепане този, който яде баницата, а този който му я дава. Никъде по света парите не са толкова скъпи, колкото в България. Но не нашите, изкарани с труд и време пари, а тези на банките. Ран с какви очи има наглостта да идва в държава, която е в колапс благодарение на неговия план. Една вода остана на тази територия, и нея иска да унищожи за да има малко от нея и да ни я продава скъпо. В някои държави плащали на работниците с питейна вода. Това ли искаме и ние !?

114

se

преди 10 години

Този за какво се изказава.Голям напредък бре.2 милиона гастарбеитери метящи улиците на Европа,пенсии за съжаление и безработица 20 процента.И ако на това му се вика напредък значи сме садомазохисти.Е такива като този не трябва да се бъркат в делата ни защото след тях е само насирия!

113

Анонимен

преди 10 години

Свещена ще е датата, на която ще умре. Дано да е скоро.

112

Deathstalker

преди 10 години

Я, Хорейшо, ти кога окьоравя, бе? Някой бандюга от Маями ли ти извади цъкела, а?

111

Анонимен

преди 10 години

Ша има газ ами водата ще е отровнаВанга::златото(газ) ще излезне на повърхноста ама водата ще изчезне

110

Анонимен

преди 10 години

Понеже ,аз нямам още 25 години за да живея по наложен модел от Вашингтон, или ще се сменят нещата или ще си вадя 2 гражданство!Писна ми бял човек роден в Европа ,да му правят държавата на треторазрядна латино-колония!

109

Даола

преди 10 години

Следвайки мъдрите напътствия на РАН и подобните нему, България постигна огромен напредък последните 25 години - населението намаля с 2 000 000 - трудова емиграция и умрели.

108

Анонимен

преди 10 години

Mnogo rusofil( naslednici na turkofilite do 1878) mnogo neshto, bulgarite svurshiha li se v Bulgaria ,kvo praim.