12

Анонимен

преди 10 години

до Другаря "Българин"Другарю "Българин",не е хубаво толкова много да се надупваш към истинската ти родина,че току що си си целунал ***!

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 10Цените в Крим досега бяха около 2 пъти по-ниски от цените в Русия.Тепърва започнаха да скачат.

10

Анонимен

преди 10 години

от 9 Не ми стигна мястотоНали се сещата ,ч е това нареждане на Адолф Путин не е продиктувано от някаква икономическа логика , не е обвързанос пенсионните фондове със социалната солидарност .Или по скоро е някаква криворазбрана солидарност . Това е административен акт който няма нищо общос икономиката .

9

Анонимен

преди 10 години

България внася енергосуровини от Русия годино на стойност 7,3 млрд долара като цената на ядреното гориво и частите за АЕЦ Козлодуй дори не се коментира , а цената на газта купувана от Газпром е в ШЕСТИЦАТА на най-високите цени по които продава държавния монополист в същото време износа ни за Русия е в рамките на около 700 млн.долра , това са фактите . Огромен дисбаланс в ПЪТИ при вазимоотношенията на нашата икономикс руската .СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ ВЗИМА ПАРИТЕ ПУТИН ЗА ДА ВДИГНЕ ДВОЙНО ПЕНСИИ

8

nik

преди 10 години

До БългаринИ как реши, че България иска в Руската федерация? Що за национален предател си?

7

Българин

преди 10 години

България също иска в Руската Федерация!Другарю Путин, организирайте референдум и у нас, изритайте наглите янки и алчните юди от нашата Родина, знаем, че ако поискате, може да го направите!

6

!

преди 10 години

Наборните войници от Крим ще могат да служат в Чечня и Дагестан още от другия месец.Най-приятната привилегия.

5

Анонимен

преди 10 години

като гледам тоя на снимката, се сещам, че най-много по една водка ще получи киев..придружена с ругатня и махане на ръка..

4

Анонимен

преди 10 години

Обама към Кери: Аз нещо не разбрах... тея 5 милиарда които хвърлихме в украина, ние купихме на руснаците Крим?Кери: да господин президент, просто така се случи, че ние купихме на руснаците Крим.Обама: А с останалите пари планирате да им купите още подаръци?Кери: господин президент ние така и не можахме да разберем как става така че ние наливаме там пари а руснаците получават нови територии... там Путин мъти водите...Обама(тъжно) ех... иска ми се и аз да можех като него...

3

Анонимен

преди 10 години

Киев ще настоява Русия да плати обезщетение за Крим....отсега е ясно, че обезщетението е същото, което плати Киев на Москва, когато придобиха Крим преди 60 години след пиянския запой на Хрушчов..Нещо като: 'на си ти кукличките, дай си ми парцалките..'

2

bg

преди 10 години

razgele da vzimat krim i da svarshva taq dandaniq che det si merat ...... stradat obiknovennite hora

1

Дядо Мраз

преди 10 години

Т.е., ситуацията e win-win, еднот оза сметка на другото. Тогава Какво се разпищолват толкова Расмунсен и Обама, за щото им пропадат плановете за баси на НАТО в Крим ли и по този начин да държат Русия постоянно в напрежение и да се опитват ада я накарат а играе по свирката ми.