115

България извън ЕС

преди 10 години

Всички *** се определят,като турци!!!Така че ако решат да се отделят към Турция.....прекрасно!!!Да си вземат и *** еничари,ще се зарадват на ***!!!!!

114

пламен

преди 10 години

Към всички български русофили! Ако Кърджали, Разград, Силистра и Шумен поискат референдум за присъединяване към Турция? Какъв ще бъде резултатът? Русия дава лош пример за Европа господа другари чугунени глави!

113

Анонимен

преди 10 години

До ВВППродължавай да си гледаш руската телевизия и да учиш български! Остава и да разбеш и защо местното население е "преместено" в средноазиатските републики и на Крим са заселвани руснаци.

112

мислете

преди 10 години

Преди Путин да предложи 12 милиарда евро на Украйна, ЕС каза, че Украйна не е готова за ЕС и неизпълнява критериите. Путин е готов да даде всичко каквото иска Украйна-пари, евтин газ, петрол, руския пазар. Но украйнците са като македонците, неблагодарници и са забравели за корена си. Странно след като в Украйна се влоши ситуацията и сега е още по-зле и продължава да не изпълнява европейските критерий, ЕС са готови да дадат поетапно 11 милиарда евро и да подпишат предсъединителния договор.???

111

Антон

преди 10 години

Руснаците върнаха на САЩ за Косово преди години. Не знам защо пищат сега. Случая е аналогичен.

110

до 146

преди 10 години

Немците симпатизират на Русия, колкото и да звучи невъзможно. те са умни хора, не са промити акъли като ония отвъд локвата.

109

до 126

преди 10 години

Ами защото сме комплексари бе,човек!Умираме си за ГОЛЯМА ПОЛИТИКА,да ръсим умнотии и света да ни гледа стреснат,трогнат и очарован!

108

farce

преди 10 години

Всъщност западът е един голям фарс

107

ВВП

преди 10 години

Вчера руската телевизия показа как са побелели косите на Обама за последният месец, след разговорите му с Путин. Още се говори, че Путин казал на Обама че може да превърне територията на САЩ в ядрено пепелище (не знам правилната дума в българския език).

106

архангел

преди 10 години

Брюксел вече може да налага санкции само по отношение на количественото и качествено съдържание на тубичките с лубрикант. На тези нещастници само това им остана! В ЕС има една сила и това е Германия! Ако немците са се поучили от историята, в което почти не се съмнявам, те ще бъдат във вечен съюз с другата велика сила - Русия, а на другите ще оставят една единствена възможност - сами да си избират лубриканта:))))))

105

платен трол

преди 10 години

До ТУРЧИНКокошкар си ти, с дребните си провокации, а *** ви наричат вас, като отидете да се турчеете в Турция .

104

Анонимен

преди 10 години

До Платен *** - Платените *** пишат САМО С ГЛАВНИ БУКВИ! Недей да лъжеш!

103

генерал Врангел

преди 10 години

Няма такава държава Украйна! Има Южна Русия!

102

Анонимен

преди 10 години

Айде САЩ да карат Русия да си плати, че да видим какво ще плаща! Само това слушаме: ще ви накараме да си платите, ще ви накараме да си платите!Ми айде бе!

101

япатоя

преди 10 години

До БГ - не гледай тъпо!То сега пък като е Русия, не говорим на турски! Ти къде живееш, не виждаш ли какво става в България? Само след има-няма 20 години, турският ще стане втори официален език, а след още някоя и друга година в България ще има само ***. Срещу всяко родено българче се раждат поне 4 ***, от които после стават големи ***!

100

ТУРЧИН

преди 10 години

ДО ПЛАТЕНИЯ *** *** -ГОЛЯМ КОКОШКАР СИ

99

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

98

Анонимен

преди 10 години

Македония ОФИЦИАЛНО смята Пирин за окупирана територия. Путин няма никаква дума в световната политика. Там са китайците. Те също смятат Сибир за окупирана територия. В Китай това се учи в училище.

97

Анонимен

преди 10 години

zashto tolko silnata amerika tolko silnoto nato , zahto nemogat da kajat nishto ? vidia sa kolko sa silni vyzduh po naligane sa vsi4kite mishki

96

платен трол

преди 10 години

До ТУРЧИНКърджали автономна република е, бе резак гаден.