472

Анонимен

преди 10 години

а по съветските телевизии нищо не споменават за многохилядните протести вече втори ден в москва против Путин, нали така? Не само, ами е забранен достъпа на всички чуждестранни медии. Но уви има интернет и е пълно с кадри. Говори се за няколко хиляди, но по скоро става дума за стотици хиляди. Ти знаеш ли кой е борис немцов, знаеш ли коя е Ирина Хокомада, знаеш ли как умря Союз Правых Сил?

471

музичко

преди 10 години

Да бе света е с Окрайната!!!

470

Kличко

преди 10 години

русия "иска" мир с ОКУПАЦИЯ на ЧУВДА ТЕРИТОРИЯ, тя точно ТАКЪВ "МИР" ще си намери! Никакъв референдум НЯМА, защото Украйна НЕ ПРОВЕЖДА референдум, а руските япиони и окупационните войски в Крим! ЦСЕТА е СЪС УКРАIНI!!!!!

469

Анонимен

преди 10 години

До 685а по съветските телевизии нищо не споменават за многохилядните протести вече втори ден в москва против Путин, нали така? Не само, ами е забранен достъпа на всички чуждестранни медии. Но уви има интернет и е пълно с кадри. Говори се за няколко хиляди, но по скоро става дума за стотици хиляди.

468

ДОГАН

преди 10 години

ВНИМАНИЕ!!! Документален филм "imperia invisible new world order" има го и с "bg subs" за феновете на Обама "prisionplanet tv".......ааааа и аз знам американски.

467

Лора

преди 10 години

До Анонимен 683Да беше написал поне България с главна буква, чуждопоклонниче!

466

музичко

преди 10 години

И нашите така наречени турци ако направят референдум.?няма да стигне вазелина по аптеките.щото според европейските закони имат право на такъв.

465

Смях

преди 10 години

ЧЕСТИТО НА КРИМЧАНИСоросойдите *** на умряло....От утре заработента зелена тоалетна хартия ще я ползват по предназначение :))))))))

464

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Турция ще бъде една от първите държави, които ще признаят резултатите от референдума. Защото имат интерес Крим да е руски и да имат влияние в Русия чрез кримските татари. Ти сам вярваш ли си, кой ти е писал 3 по история в училище?

463

Анонимен

преди 10 години

До London colling:Децата ти могат и да говорят български,но ти не можеш да пишеш на български.Остави България на българите и Лондон на лондончаните.

462

До всички

преди 10 години

До всички, пишещи "до анонимен", толкова ли не разбрахте, че повечето са анонимни тука? Отстрани, вляво, има номер на коментара.. :)

461

Анонимен

преди 10 години

До БРАВО РУСИЯЗдрасти Абрамович, *** руски!

460

Русия иска мир

преди 10 години

Русия не търси война,реферндума бе резултат от снайперисткия преврат и терора срещу етническите руснаци,както и директната заплаха от призиви на т.нар .опозиция за чеченски терористи контролирани от С.Арабия"да действат срещу Русия",такива са ценностите на тези които палят,убиват и лъжат,че икат независимост на Украйна.При ядрена война няма победители,време е да се насочи вниманието към истинската заплаха-скритите ядрени бомби на ционисткия режим и ОТДАВНА АНЕКСИРАНИТЕ Сирийски Голански възвишения и други земи.

459

bg

преди 10 години

Muslemskite svine postojanno natekvat za nekakvo shodstvo m/u Krim i Kurdjali.Takova shodstvo NEMA,muslemski smradlivi svinje.

458

Анонимен

преди 10 години

До London callingЕто тук вече се различаваме. За нищо на света няма да допусна децата ми да знаят къде е (била, защото до няколко години няма да съществува) българия, нито ще им спомена за това гадно, продажно племе, което на пук е избило всичките си герои - кеф ти Ботев, кеф ти Левски и още хиляди други. Нека да се определят като каквито и да било други, но не и като българи.

457

БРАВО РУСИЯ

преди 10 години

Жди меня, и я вернусь.Только очен жди,Жди, когда наводят грустьЖелтые дожди,Жди, когда снега метут,Жди, когда жара,Жди, когда других не ждут,Позабыв вчера.Жди, когда из дальних местПисем не придет,Жди, когда уж надоестВсем, кто вместе ждет. Жди меня, и я вернусь,Не желай добра,Всем, кто знает наизуст,Что забыт пора.Пусть поверят сын и матьВ то, что нет меня,Пусть друзья устанут ждать,Сядут у огняВыпют горькое виноНа помин души...Жди. И с

456

Анонимен

преди 10 години

Ох как се ядосва бай-село на лошите *** ...ох как е ядосан на световния капитализъм и как нежно обича Путин ...искрено се забавлявам да ви чета ...признавам си, че се радвам, че не съм в БГ ... някак несъзнателно

455

Kличко

преди 10 години

В наближаващата последна световна война НАТО и САЩ ще направят русия СТЪКЛЕНА, на някои места във вид на плазма ха, ха, ха известно време газа няма да е добър за потребление)))))

454

Анонимен

преди 10 години

До bgаз съм една от тях

453

London calling

преди 10 години

До десенТам е работата че нашите не го разбират. Никойне казва че е лесно. Преминал съм какви ли не неприятности през последните 22 години. Мислияче това е нормално. Пристигнах тук на вазраст 21.Шастлив със семейство и две детца които говорят перфектен български и знаят българската история по добре от пишещите тука.