9

ДД

преди 10 години

Добре , де- Русия,Русия;Путин,Путин...мен какво трябва да ме интересува,като от всяко българско семейство има поне по един гастарбайтер или емигрант било то някъде в Западна Европа или в Америка,който го издържа.Всичко е икономика ...

8

RUSSIA

преди 10 години

bravo russia sma4kai imperiqta na kapitalizma i korporaciiite

7

Анонимен

преди 10 години

Русия е върната чак в края на ХV в. Тогава Русия се бори за Крим. Сега е същото!А Украйна? - Бай,бай!Но стар похват на пропагандата е поражението (краят на запъртъка Евразийски съюз) да се представя за победа!Вейте байряци русофили! Краят на империята се вижда. Скоро ще говорите за Путин същото, което говорите за Горбачов!

6

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

5

Анонимен

преди 10 години

Изгледайте поредицата "The arrivals-Пристигането" във vbox7.Ще научите много неща,касаещо Вашето бъдеще и това на човечеството.

4

Фаталната грешка

преди 10 години

За разделянето на Украйна е виновен ЕС! Фаталната грешка на ЕС е, че предложи на културно разделената страна Украйна, да приеме или ЕС, или Русия. Трябваше да предложи ЕС и Русия. Тогава нямаше да се стигне до сегашната ситуация.

3

санкции

преди 10 години

Ако т.н. ЕС предприеме санкции срещу Русия, които нанесат щети на България, народът на България ще настоява за санкции против ЕС!

2

Западът капитулира

преди 10 години

Западът окончателно капитулира пред Путин! В бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено от Путин.

1

Господ

преди 10 години

Русия печели - Америка губи!