35

Анонимен

преди 10 години

На някой кратуни в Брюксел е добре да им купят по един часовник ... явно мислят, че живеят във времето на демократа пияница Ельцин ... сега с Русия неможе да се говори от позицията на силата! Да не говорим, че Крим си е руска територия от 1774г., докато другата украинска пияница Хрушчов не го подари на тогавашната УССР, по случай 300 -годишнината на някаква си Рада ..

34

Буржоа

преди 10 години

Щоооооо? Ако не ги изтегли кво ще стане? хахахаххха смешковци европейски, не ви щем вече, кучетата имат повече права от хората... ***, *** Запад, измислица...

33

Анонимен

преди 10 години

Крим не може да обяви независимост.

32

Анонимен

преди 10 години

Нарушават всички международни договори и когато нарушаваш нещо ще си носиш последствията.

31

Анонимен

преди 10 години

Какви съюзници са ни САЩ и НАТО, те са новите ни господари.Нас ни имат за втора ръка хора и това не е отсега, след Ньойския договор същите тези ,,приятели '' от злоба са делили селата по границата на две !Не си мислете че нещо се е променило.

30

Анонимен

преди 10 години

ЕС дава 11 млрд евро на Украйна. Сега комунопитеците пикаят руска газ на позитано 20 .

29

Баба Донка

преди 10 години

Русия нарушавала международни закони. Да бе да закони и харти писани от ционистки лицемери в защита на собствените интереси. Давай Путин 90% от българите са с тебе. А като се замисля колко руски граждани има по морето, вземи намини и към България тъкмо да поразчистиш малко демократските подло..и и псевдо социалистическата ни партия.

28

Анонимен

преди 10 години

На основание че нарушават международните договори.

27

Анонимен

преди 10 години

"докато немеца навлиза необезпокояван в руска територия и ги заварва неподготвени"Ти май не разбираш нито от история, нито от война, нито от елементарна логика.Русия е влизала с ясно съзнание във война. И казваш били неподготвени? Седяли са на поляната да пекат чушки и не са подозирали?

26

Анонимен

преди 10 години

Сега като Макдоналдс си затвори ресторантите в Русия, и руснаците ще я закършат - ще измрат от глад! ЕТо до къде ги докара Путин. Ами ако и ние им спрем лютеницата? 150 млн. гладуващи!!!

25

без вАзелин

преди 10 години

Блокирани са сметките на банката на янукович укрбизнесбанк в швейцария и холандия. Арестуван е в австрия 4 по богатство укр олигарх Фирташ. Ще бъдат запорирани активите и сметките на 20 приближени на путин.

24

Сандо

преди 10 години

е къде ги видяха тия руски военни в Крим ?Метно отряди за самозащита има, *** руски части няма

23

Анонимен

преди 10 години

до 24Уоууууу. добре че в началото на нападението над Русия лятото на 41-ва англичани и хамериканци са се скъсвали да дават оръжие и провизии на спящият руснак по предните постове, докато немеца навлиза необезпокояван в руска територия и ги заварва неподготвени. Добре че беше тази прословута хамериканска и английска помощ!

22

горд ПАТРИОТ

преди 10 години

Българите сме световноизвестни като народ съставен от предатели!!! Хем сме съюзници на САЩ в НАТО и сме официални членове на ЕС хем 94 процента са за Червената чума!!!Ето за това и не само за това всички ви мразят!!!Няма по-гнусни хора от предателите а българите сме такива-исторически факт който не е сгоден на повечето и не им изнася но е ФАКТ!!! Мръсно кремълско гномче-не посягай с кървавите си къси ръчички към УКРАЙНА!!! Руснаци-марш от КРИМ !!! Кагебистко лилипутче-смешен гнусен и жалък си!!!

21

Радо

преди 10 години

Русия 20год. гледаше как НАТО в нарушение от договореностите от 1990г. разполага свой бази и се приближава все по близко до Русия,запада премина червената линия с Украйна те си мислеха че и сега ще мине номера,да ама не,Русия не може вече само да гледа как я обграждат от всякъде.........

20

гео-стратегия

преди 10 години

украинският парламент забрани руския език в почти изцяло руската област крим, а назначеният от сащ президент (защото избори реално нямаше), щял да наложи вето? и това стигало, окуражавало ЕС..баси лицемерието..този конфликт (и той не е между украйна и русия), можеше да се реши преди време от същия ЕС, независимо от амер. дипломатка 'фак да ИЮ', но чиновниците проспаха момента. след като Путин извади 15 милиарда, сега отвориха кесията, но вече е явно, че с това купуват анти-руското население..

19

Чехьо Бийнов

преди 10 години

А, дойде ли телеграмата? А на мен какво са ми дали като задача от Вашингтон? Каква позиция да заема или обичайната- миене на чинии и чистене с прахосмукача у нас в леко приведена поза?

18

Мечо Пух

преди 10 години

youtube/watch?v=SMbKeNxKL3wНовият световен ред-профил на безумните.Изгледайте го.

17

Анонимен

преди 10 години

Айн, цвайн, драй ДРЪН по Руски и тъпите еврогей чиновници остават с широко затворени очи!

16

Анонимен

преди 10 години

През WW2 Германия заедно с подкрепата на малцина държави показаха на света как се воюва, на Русия добре че в началото и помагат САЩ и Великобритания иначе още тогава в началото щяха да захапят дървото. Русия е... НИЩО! Само ресурсите и човекопотока подготвян за разстрел от противника дето са и много!Ама да не забравяме че стотици различни нации са претопени в русия и както македонците днес се взимат за македонци, така и на онези са им промили мозъците да се взимат за руснаци. Биг Брадър им е!