219

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 255Житницата на Русия се казва Казахстан.Грешно ти е инфото.

218

Анонимен

преди 10 години

- Да, благодарение на кримската авантюра Путин се осигури пожизнена власт. Сам се осъди на нея. Сега той просто ще се страхува да подаде оставка. Но тази пожизненост едва ли ще се окаже дълга. И е известно как ще завърши. Когато няма легален механизъм за смяна на банкрутирал режим, се включват революционните механизми. А революцията в многонационална държава, при това с ядрено оръжие, е нещо много страшно.

217

Анонимен

преди 10 години

Подкрепям позицията на САЩ,НАТО и ЕС

216

Русия=Изход за БГ

преди 10 години

Българи не обиждайте братята си заблудени от Ффашистката пропаганда Те не са виновни Западните фашисти са им втълпили това.Бензина газта и суровините на 98% у нас са от Русия Най голямата грешка бе връзването ни с ЕС Всичи партии у нас са Про Фашистки без Изкл.Нашият път за спасение е изход от ЕС и Нато и влизане в ЕВРАЗИЯ Там ще имаме евтин достъп до газта,бензина и суровините откъм цени и икономиката ще работи Докато сме в ЕС ние ще сме винаги най презрените и бедни от Западните Фашисти .

215

Анонимен

преди 10 години

- За да потуши растящото недоволство, на режима ще му се наложи да се държи все по-твърдо и с все повече беззакония. Интернет ще бъде кастриран и цензуриран; за обикновените медии да не говорим. Броят на политзатворниците непрекъснато ще се увеличава и в тази категория ще започнат да попадат хора, които са далеч от политиката. Всеки протест ще стане наказуем.

214

!!!!

преди 10 години

to vse na prilivi i otlivi

213

Божо

преди 10 години

България има интерес Русия да е нормална демократична държава и Украйна да е нормална демократична държава. Съвременна Русия е корумпирана загиваща империя, която ще загуби и собствената си територия , ако не окупира част от Украйна !!! Какво произвежда Русия, което да се търси на световния пазар ???? ОРЪЖИЕ !!!! Аз искрено желая и украинци , и руснаци да живеят в НОРМАЛНИ демократични държави !!! УСПЕХ !!!

212

Анонимен

преди 10 години

- Рязко ще поскъпнат вносните стоки, а много от тях просто ще изчезнат.- Валутните запази няма да стигнат за дълго. За да плаща заплати и пенсии, правителството ще завърти печатницата. Това ще доведе до инфлация и още по-голямо увеличение на цените. А след това съвсем няма да има с какво да се плаща на бюджетните служители. И държавата ще банкрутира.

211

До 220

преди 10 години

Напълно съм съгласен с теб,приятелю!Русия е спасението за нас!В България плюят по АТАКА и Волен-Защо?Защото им бърка плановете на тези европедерастчета,***,сини *** и герберасти!Сега пак са задвижили евромашината да се разправят с него за една глупост,за едно активно мероприятие.Сигурно като видим еврочиновник трябва да козируваме и стоим мирно.Е,няма да стане!Докато я има Атака и Сидеров ще им се опълчваме.Долу ЕС,искаме Русия!Нашата закрила!АТАКАТА продължава ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!

210

Анонимен

преди 10 години

Какви пазари имаш ти в Русия бе?Работил ли си с руски контрагенти?Там корупционната добавка е между 260 и 400% а забавените плащания в пъти надвишават коректните.Питай колко народ потъна завлечен в тези "пазари"

209

Анонимен

преди 10 години

До монархист 250Това е откровена лъжа. Българската монархия е унищожена 1394 година. ;)

208

Анонимен

преди 10 години

украина е необятна територия за новите стоки от европа, ако има воина тя няма да е заради територия а за нови пазари и ресурси, украина е житницата на русия ако някои не знае,все едно утре добруджа да излязат от българия и да се присаединят към друга държава,украина и крим ще останат руски. това е сигурно. и каквото да си драскате тук е без значение

207

Анонимен

преди 10 години

- Всичко това заедно с неминуемия скок във военните разходи ще повлече със себе си спад в икономиката и падане на рублата, а след това вероятно, отмяна на нейната конвертируемост. Така че ще трябва да се сбогуват с Анталия, Египет и Тайланд.

206

Анонимен

преди 10 години

и рейтина на Ким Ир Сен е голям.......*** народа пасе трева

205

Пешко

преди 10 години

До Анонимен 240,абсолютно! В цялата ни история е пълно с гърчеещисе, турчеещи се, съветофилстващи, американофилстващи и т.н. Общо българофилите се броят на пръстите на пет човека и тези българофили оформят нашия си "пантеон" - Ботев, Левски, Раковски, Паисий, Софроний и назад Омуртаг, Крум, Калоян, Симеон, Петър, Тервел... Само че в столицата, в центъра на столицата, се издигат паметници на съветски армии, руски църкви, паметници на американски летци и т.н.

204

монархист

преди 10 години

1000 годишната българска монархия беше унищожена с 90% референдум с автомати и танкове през 1946 г

203

Анонимен

преди 10 години

- Първоначално Русия ще се окаже в политическа изолация, а след това и в икономическа. Парите ще изтекат в чужбина, инвестиции няма да има, а на нашите петрол и газ ще бъде намерена замяна, така че и свръхпечалбите от гориво ще свършат.

202

Анонимен

преди 10 години

Попитали радио Ереван : как се наричат симпатизантите на Путин ......Путанци .....отговорило радиото.......или Путаранци .....както ви харесва

201

Анонимен

преди 10 години

с хляб и сол ще посрещна всички руснаци, които ме отърват от евроатлантическите ценности на Европа - ***, зоофилията, педофилията и останалите им производни. Ще се радвам да разпънат на кръст абсолютно всички политици, бизнесмени, агенти - там на площада, един до друг Борисов, Доган, Станишев, Костов с вратовръзки в устата и ръце над главата!!

200

ФЕЛИБЕТО

преди 10 години

ДО 231И ПОНЕЖЕ СНОУДЪН Е С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ,ЗАТОВА ОБАМА ГО ПРЕСЛЕДВА ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ,А НАСКОРО МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА КАЗА ЧЕ Е НАНСЪЛ ЩЕТИ ЗА МОЛИАРДИ ДОЛАРИ.КАЗА ТОВА ЗА КОЕТО ВСИЧКИ СЕ ДОСЕЩАХА,А ИМЕННО ЧЕ САЩ СУХТЯТ НАРЕД.А КАКВИ ТАЙНИ Е СНЕСЪЛ НА ПУТИН САМО МОЖЕМ ДА ГАДАЕМ.