62

Ф16

преди 10 години

са отлична мишена за ЗРК. Да внимават къде летят, щото тук не е Либия

61

Герчо с тамбурата

преди 10 години

До Василев-80 Василев, нещо забрави, До 1944 година България беше на първо място в света по производство и износ на Фасул и само столицата ни беше електрофицирана и в нея живееха най-големите майстори в сета на свински и говежди ***, Гледай снимките на Сатмари и картините на Мърквичка, от онова време

60

Хектор

преди 10 години

Безумно ги тегли алчността и неистовото желание да оживеят на всяка цена,ресурсите им трябват иначе са фейк.Това ги докарва до лудостта дори за миг да си въобразят че ще им се размине ответния шамар.Бог да пази България и нейното дете Русия.

59

БАЧКАТОР

преди 10 години

До РайнаНикой не ги е викал американците. Полските си роби , САЩ не ги пита а само им нарежда.

58

Анонимен

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА Вярно е и то не веднъж а два пътиЗа това черният ром лавров подари розова *** на кери знак че е свалил скалпа на *** през аналното отверстие а сам получи 2 картофа с форма на фалос знак че го е нацепил отзад с черния *** 2 пъти а ся си го врътка редовно. Не помниш ли когато путята не можеше да ходи от тогава не знае какво прави показно се разведе любовница за да не го разберат че го прекараха на др бряг ама всички медии го бъзикат че не дава права на гейовете ха ха

57

Булгур

преди 10 години

Да живее Великата Руска Армия Завоевател!

56

Лъчо

преди 10 години

До Василев Фрашкан си с негативизъм и единственото, което искаш е да няма русофили. Както отбелязах, смятам, че съм русофил, доколкото корените на руската култура са ми близки и понятни. Харесвам това, което разбирам. Тебе не те разбирам и никак не те харесвам. Нищо лично.

55

Киро

преди 10 години

До Путин-Хитлер?Много гледаш CNN и са ти промили мозъка.......

54

Мишо

преди 10 години

В городской администрации Севастополя утвержден статус русского языка как официального языка делопроизводства. Как передает Новый Севастополь, соответствующее решение принял исполняющий обязанности главы городской администрации Дмитрий Белик.

53

Лъчо

преди 10 години

До До Лъчо Ами те и сега искат да са нормални. Всеки го разбира по своему. В това не мога да им се бъркам. По принцип смятам, че всяка официална власт е враг на собствения си народ. Предполагам, че и в Русия е така. Прави ми впечатление, обаче, че на фона на престъпността и корупцията и неравномерното преразпределени на обществения продукт, като цяло стандарта им се повишава. Ръководството им се стреми да осъществи социална държава при наличието на капитализъм като икономическа основа.

52

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Герчо с тамбуратаСпоко бе пич. Мислиш ли че на Бананата му стиска да заповяда война с Русия? Тва да не са ти заспалите араби.

51

Анонимен

преди 10 години

Руска телевизионна камера ????? П.С. Гледам ,че от агенцията вече са получили опорните точки за седмицата и цъкат минуси.....

50

Путин-Хитлер?

преди 10 години

Нахлуване на руските войски в Абхазия преди години, а днес руска агресия в Украйна и засилването на руската военна активност в Калининград - руски анклав, разположен между Литва и Полша! Защо ли тези събития ми приличат на станали подобни преди76 години! Впрочем и Хитлер така е започнал, вкаралвал е войски за защита на германците в съседните държави!

49

болгар

преди 10 години

Да живее Великата Руска Армия Освободител

48

БАЧКАТОР

преди 10 години

Всички българи ,които сме християни подкрепяме Русия. Останалите "българи" които са срещу Русия са ***. Още не могат да простят на руснаците за смазаната османска империя и освободените християнски народи.

47

до Василев

преди 10 години

Тия въпроси не към комунистите, а към "демократите" на Иван Костов и другарите от УСА амбасадата

46

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Всечки ви разбрах, само не казвате утре,ниекоито живеем около петте американски бази в България, на къде ще бягаме и къде ще се крием, Никой нищо не ни казва- първи ли ще бъдем и кой ще копае,

45

Анонимен

преди 10 години

Не може да се смяташ за велика нация и да разчиташ единствено на износ на природни суровини. Велики са колкото са велики нациите около Персийския залив. В момента хитрите западняци им смучат природните богатства ,развиват си техните технологии и в един момент ще им турат ножа. Какво проезвежда руснака ? Чук-Тесла,брадва ! Неща ,съставени само от една част ! Има ли повече от 2 части и е *** !Да сте чували за хубава руска шивашка ножица ? от 3 части е. Винта винаги се разхлабва.И не реже...

44

jane

преди 10 години

Мдааа, ей така стават световните войни. Турция подкрепя татарите, Русия - руското население, Полша се чуди как да гепи части от Западна Украйна , които смята, че й принадлежат, а САЩ естествено ги подкокоросват като им пращат самолети. На печелившите честито! За неразбралите, в една световна война няма печеливши сред малките нации. Никой няма да ни пита искаме ли да участваме, не искаме ли, ще ни минат Русия,Турция и САЩ в произволен ред и това е.Жалки политици, забравили световните войни!

43

Анонимен

преди 10 години

Проскубания американски орел се храни с разнообразна дребна дивеч - но не и с мечки !!!! ;)))))