147

Честит празник, българи! След 5 века османско робство на днешния ден ние официално сме се освободили. Сбъднали сме мечтата си да видим нашата държава свободно, както са я виждали прадедите ни през 14-15 век. Но трябва да се запитаме днес, когато уж сме свободни, щастливи ли сме, по-хубаво ли живеем, всички равни ли сме пред закона? Освободихме се от едни поробители, за попаднем на други. Днес една друга държава на север се бори за свободата си срещу свирепата мечка. Успех, братя украйнци!

146

софиянец

преди 10 години

До балгарин 155 "...До 150, управляват ни тези които иска народа....' БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ 80 000 ДВОЙНИ БЪЛГАРОТУРСКИ ГРАЖДАНИ, ЖИВЕЕЩИ ПОСТОЯННО В ТУРЦИЯ И ПОЛЗВАЙКИ СВОЯ БГ. ПАСПОРТ ЗА РАЗВИВАНЕ НА СВОЯ ТЪРГОВИЙКА В ЕС И ЗА ГЛАСУВАНЕ САМО ЗА ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС! КЪДЕ ОСТАНАХА 85% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА Р. БЪЛГАРИ- ХОРАТА ОТ ЕТНОСА "БЪЛГАРИ'- ДЪРЖАВООБРАЗУВАЩИЯТ ЕТНОС В Р. БЪЛГАРИЯ?

145

Доган паша

преди 10 години

162-ри, я повтори пак кой управлява и много внимавай в отговора, щото да не останеш без порция!

144

пловдив полицай

преди 10 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НО ЗАЩО НЯКОИ ГЛЕДАТЕ ТУРСКИ СЕРИАЛИ

143

Анонимен

преди 10 години

до 155 нас ни управлява Станишев ,ти на него турчин ли му викаш БРАВО!

142

Местан бей

преди 10 години

Трябва да ни почерпите с една баклава поне, щото благодарение на нас и нашето благоволение още мърдате и можете все нещо да сложите на трапезата! Но си опичайте акъла на изборите да не ни ядосате, че жална ви майка!

141

Йово

преди 10 години

Кратка история на България( за жалост много кратка) но поне някой ако не е чел поне и тая да прочете в PDF формат.star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=812&action=downloadМодераторите ако са България да не трият този линк!

140

Анонимен

преди 10 години

до 155айде отивай на тютюна и не циври тука

139

Анонимен

преди 10 години

Елате в България,Върнете се българи,Тук ви чакат майки и бащи,Не забравяйте клетвата пред бог,че ще се върнете при българския род

138

Богдан

преди 10 години

Почитам 3 март, много хора не възприемат датата добре, защото ..., но все пак е началото на съществуването ни като съвременна държава и задължително довечера на турски ресторант за да ми прислужват агите!

137

ели

преди 10 години

Да живее България ,нека поне днес загърбим омразата и преосмислим подвига на загиналите воини за свободата ни,без значение дали са руснаци или балгари ,те умряха за нас .Поклон пред тях и НА МНОГАЯ ЛЕТА БЪЛГАРИО.Бог да пази целия пражославен свят

136

балгарин

преди 10 години

До 150, управляват ни тези които иска народа. Ако народа иска да са турци, какъв ти е проблема? Нали все пак от империята сме тръгнали, да не забравяме корените си.

135

Анонимен

преди 10 години

Поклон пред народите ОСВОБОДИЛИ България от турско робство.

134

НЯМА ПРАЗНИК!

преди 10 години

ЗАЩО ВИНАГИ БЪЛГАРСКИЯ "НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК" ---Е СВЪРЗАН СЪС ИДВАНЕТО НА РУСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ????!!!!!!ДА ГО ПРАЗНУВАТ РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!!!!ЗА ТЯХ ИДВАНЕТО НА РУСКИ ВОЙСКИ ---ОЗНАЧАВА , ВЛАСТ И ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

до 135

преди 10 години

поне днес и намери някаква работа и се махни

132

Анонимен

преди 10 години

Е каква е файдата от това освобождение като турците пак ни управляват!

131

МАНГАЛ

преди 10 години

Аз се включих в инициативата "Всички Българи на този Свят ден да поставят БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ на профилите си във Фейсбук" - Да развеем знамето......включи се и ти

130

Анонимен

преди 10 години

Честит празник на всички !... въпреки че нацията никога не е била по-разделена, благодарение на една самовлюбена властолюбива мутра от Банкя и една шушумига, която си назначи за Президент ...Бог да пази БЪЛГАРИЯ !

129

Ставри

преди 10 години

Честит 3-ти март на всички българи !!!Един народ преминал през огън и жупел и оцелял ,не може да не пребъде !БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!

128

Анонимен

преди 10 години

Добър ден на всички, казвам се Иванов, върл националист да ви *** изпраните мозъци на всички БСПари, които си мислят, че гласуват за комунисти и всички ГЕРБерасти, които си мислят, че гласуват против тях! Пфу бе, майко-продавци!! Вива Путин, Вива Сидеров!