401

Peshonizer

преди 10 години

Клечко направи въоръжена революция, сега мрънка срещу въоръжената контра-революция.НАТО няма да си мръдне пръста за Украйна. ООН ще протестира, мрънка и налага санкции. САЩ ще се дуят и ще обесняват за демокрацията без особен ефект. РФ без съпротива ще си отнеме каквото прецени за нужно от Украйна и ще си създаде там държава членка на РФ. Другият сценарии е трета световна война - която никой няма да започне заради една фалирала Украйна.

400

Анонимен

преди 10 години

Дураци, война няма да има! Разберете го!Има обаче друга война и тя тече - пропагандна война, на която повечето тук сте жертва!

399

Анонимен

преди 10 години

За всичко са виновни финландския хокеен отбор, биха ги като маче у дирек, ония после пиха водка 2 седмици и сега на махмурлук рашките незнаят к'во правят ......Ами ако немците в източна Прусия/Калининград/ поискат от Меркел и НАТО да ги защитят, как ще реагира хер ***

398

Анонимен

преди 10 години

Василев, ако GPS -а ти откаже идните дни, Пейтриътите и Томахоуките може да си сигурен че вече са скрап :)

397

Вирджиния

преди 10 години

Ама не няма лошо, нека да си разполагат ракети, Русия не е Сърбия, нито Ирак. Стига смехории ракети Томахоук..и газови пистолети...)))

396

Анонимен

преди 10 години

Тя САЩ затуй е пред фалит , защото плаща на неграмотници за майнд контрол

395

Анонимен

преди 10 години

До ТервелБългария тогава нямаше грам спогодба с когото и да било-като сме балъци от какъв зор да дават заем? Ти даваш ли на пияницата дето се е пропил заем? Не, нали? Костов започна всичко, ама кой преподписа договорите с енерготата с клауза "при прекратяване на договора държавата дължи неустойка, равна на приходите от оставащият период до края на договора"-руското чедо Р.Овч, нали така?

394

Анонимен

преди 10 години

тва с ракетите не може да стане, населението ще се вдигне. В Севастопол тогава могат да идумкат 4 цифри "Булава" на всеки 500м. да ги има- глупости са това сценарии от кубинската криза

393

Анонимен

преди 10 години

въийййй, много простотия по тая българия

392

Вирджиния до Василев

преди 10 години

Супер, значи скоро руските танкове ще имат повод да изорат нивите на Германия))))

391

до Вася

преди 10 години

Вася пейтрият е ПВО ракета ,а Украйна има ,разполага ,че и произвежда 10 нива по-добри!Ти на тоя Син ЕН ЕН ако му вярваш ,то по добре не гледаи никакви новини.

390

бай ганю

преди 10 години

ДЯДО ИВАНЕЕЕЕЕ НЕ ЗАБРАВЯЙ БЪЛГАРИЯ

389

Анонимен

преди 10 години

Мда и Кадафи така го свалиха, Франция Сащ и Англия, барабар с донорчетата си стояха с корабите в морето и зареждаха беззащитните мирни протестиращи с морални напътстви и цялата армия на Кадафи барабар с елитните му части се оказаха обкръжени от хора не говорещи либийски, но стрелящи на месо в Либия по лошите либийци. НО на Кадафи му забранявафа използването на смъртоностна сила срещу НАРОДА на френския легион,бандитските организации на платените наемници и секва друга ***

388

П.Петров

преди 10 години

До Тервел, Ти би ли дал пари на някой, който ти е отказал да ти връща( както направи Луканов)?А братята ти руснаци защо отказаха да пращат петрол?

387

Анонимен

преди 10 години

До 468естествено, че на руска страна. България мрази героите си и винаги са поваляни в гръб от българи. Естествено, че при конфликт между България и Русия, руските *** ще застанат на страната на Русия. Колко пъри сме го виждали вече-можело е Левски да бъде спасен с един единствен подпис-никой. Ботев е убит от българин, Христо Луков-убит от бащата на член и министър в БСП- Иван Буруджиев.

386

Анонимен

преди 10 години

До Тервелкелеш 1997-*** не си бил планиран въобще, но ако не си наясно именно поредния израстък и бкп в комбина с русия фалира България и цяла зима получавахме малко над долар месечна заплата.

385

Анонимен

преди 10 години

Диагнозата на Путин е ясна - нервнотоксична шизофрения!

384

Анонимен

преди 10 години

На импотентните писчи по - долу : Путин ви е виновен щото не ви става ли що ли?Направо сте жалки!

383

Симо Хаюха

преди 10 години

А товариш Путин нещо няма ли да дойде да освобождава финландците от гнета на ЕС ???чакам го на едно дърво :)

382

Влади-Мир

преди 10 години

"Десен сектор" заповяда на членовете си да проведат спешна мобилизация и да се въоръжат за ..."Да, а пък на мобилните установки на "Топол" М има вече надписи "За жирафа Магнус"- същото жирафче, което застреляха и транжираха пред погледите на невинните Датски деца.