29

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТРЯБВА ДАСЕ ВЪРНЕ БЕЛЕНЕ В БЪЛГАРИЯ И В РУСИЯ КАТОРГАТА ,ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕД

28

Старите

преди 10 години

До Ще ги смелятпланове непрекъснато се актуализират и са известни с популярното понятие "Голямата игра" - Р. Киплинг.

27

Български офицер

преди 10 години

До УкраинецЧервената Комунистическо-болшевишка *** в Украйна вде още не е платила за геноцида над Украинския народ от 1917 г и до момента ....затова за ликвидирането и ВСИЧКИ МЕТОДИ СА ПОЗВОЛЕНИ !

26

Анонимен

преди 10 години

Христо тиси призна най после че и в БГ е имало намеса миналата година за преврата.

25

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТОЗИ ПУТИН КЪДЕ ,СЛОЖИ ЖЕЛЕЗЕ ЮМРУК И ВСИЧКО ЩЕСИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО , АМАН ОТ ТОЗИ ЗАПАД , ОТ ГЛАД УМИРАМЕ ,ВЕЧНО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НЕЩО КОЕТО НЕСИ ПОЛЗВАМ ,ДРОГИТЕ ИМ КОНСУМИРАМЕ И ТАКА НА ТАТЪК ,КАКВИЛИ НЕ ПРОСТОТИЙ,

24

??

преди 10 години

Как не се намери един журналист в България, който да попита Пламен Орешарски, защо беше седнал до убиеца Янукович в Сочи?

23

Анонимен

преди 10 години

Има генерали ненормални,но защо войниците са откачени да стрелят по собственият си народ.Това са само комонисти.Други хора не могат да го направат.

22

Христо

преди 10 години

Има ли някой който да мисли и вярва че без външна намеса се случва този преврат в Украйна,през изминалите години станахме свидетели на подобни лъже революции с един и същи сценарии,но най жалкото е че режисьорите залагат на човешки жертви за да осъществят своите планове,САЩ трябва да бъдат спрени да решават как да живеят хората по света...................

21

Украинец

преди 10 години

До Български офицерТова е достойно за един Български офицер, ако беше ти в редиците на "Беркут"? Запада само си гледа интересите и не го интересува какво става с хората там. Протестиращите стрелят с бойни боеприси, докато милицията с гумени куршуми, това си е чиста провокация.

20

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ ДРОГИРАНИ ЛАПИТА СЪБРАНИ НА ТОЗИ МЕЙДАН И ВИЛНЕЯТ , Я СЛОЖЕТЕ РЕД , НЯМА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДАНЕ МОГАТ ДАСИ ВЪРШАТ РАБОТАТА,

19

St. John Red

преди 10 години

До Български офицерЯвно си много фриц, защото в злото комунистическо минало, имаше Българска държава и Народна армия, сега има територия България и наемници да ходят да *** за Нато в Афганистан.Забелязваш ли разликата?

18

До дрисльото

преди 10 години

дето се подписва като български офицер. Пикльо да хвърляш пиратки не е същото като да си в казармата.

17

Анонимен

преди 10 години

Това мероприятие наречено избори явно вече е отживелица

16

мархаба АСКЕР

преди 10 години

До Български офицерЩе имат повече нужда от ВАЗЕЛИН, прочети за БЕНДЕРОВЦИТЕ, тези са били по зли и жестоки от гестапо. Всички охранители в концлагерите са били от западна Украйна.

15

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 12Не, не са, това е външното определение за тях, защото говорят полу истини и от време на време призовават за неща, които са в интерес на Българската държава, което е ортогонално на интереса на западните ***. Проблема на Атака е, че говорят едни неща, а вършат други, често морално несъвместими глупости.

14

В УСА амбасадата

преди 10 години

вече извадиха вратовръзките за дъвчене и седнаха пред телевизорите

13

Чиновник

преди 10 години

Крайно време е армията и полицията на Украйна да използват оръжие срещу превратаджиите и да въведат ред.

12

Ivan Grozni

преди 10 години

Разбирам защо не искат русняшкия господар... но защо искат ЕС не знам...

11

Анонимен

преди 10 години

До St. John RedСпоред тебе Атака са нацисти, така ли?

10

Ще ги смелят

преди 10 години

от бой платените фашистки твари. Щом са се договорили Янукович и Кличко / разбирай Меркел/ значи на англо-юдейската платена *** ще им видят сметката. Старите планове на мъгливия Албион да насочва германска експанзия на Изток тоя път няма да минат. Германците се усетиха, че САЩ ги имат за васали и окупирана страна. Меркел никак не и хареса да я подслушват уж "Приятелите"