42

Анонимен

преди 10 години

Пак се разпиняви Сидеров. Само чака да се появи подходящ момент, за да се развика. Златен момент за фикуса със златния пръст. Аман от лоши циркове. Но това е, защото и Цацаров мълчи. Бареков загуби глас, но нали вече си има заместници, толкова много няма нужда да се напъва. Вече раздаде и постовете. Има доста хора без възможности, поради липса на образование. Не са само ***. Безработни, националисти, наивни и гладни за власт като него... така че внимавайте. Какво ли още ни чака.

41

Етимолог

преди 10 години

Етимологично коренът на думата "българ" e турската дума "булгур"=>"българ"=>"българин"=>"България". Понеже топонимията е един от най-важните елементи на държавната идентичност, трябва да се смени и името на България. Понеже ние сме арийци, предлагам България да се преименува на Ария.

40

www

преди 10 години

БЕЛОГЛАВИЯ ЛЕШОЯД Е РЕШИЛ ДА ПРОМЕНИ ХОДА НА ИСТОРИЯТА НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПАК Е ЗАБРАВИЛ ДА СИ ВЗЕМЕ - ХАПЧЕТО -

39

Анонимен

преди 10 години

цър, цър цъъърМишок си ти болене, мишок...

38

Анонимен

преди 10 години

Напълно съгласен, само че първо изхвърлете ДПС от парламента и никога повече да не се допуска чужда етническа партия в управлението на България!

37

Анонимен

преди 10 години

аз предлагам да се казва връх Сидер

36

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров - единственият достоен български политик !

35

Анонимен

преди 10 години

ТОВАЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО БЕ ОРТА БУДАЛА? ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕШ КОЛКО НАРОД СЕ ОТКАЗАХА ОТ ТЕБ И ТВОИТЕ ЕНИЧАРИ? ЗНАЕШЛИ ЧЕ НАЙ ВЪРЛИТЕ ТИ ФЕНОВЕ ТЕ ПСУВАТ? АМА КАК ДА ГО ЗНАЕШ КАТО НИТО ВИЖДАШ НИТО ЧУВАШ. ПОГЛЕДА ТИ Е ВПЕРЕН НА ДРУГАРИТЕ В КУФАРЧЕТО ОТ КОЕТО ВАДЯТ ХИЛЯДАРКИТЕ ЗА ЗЛАТНОТОТИ ПРЪСТЧЕ. САМО ЧЕ ТОВА ПРЪСТЧЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ДРУГАРИТЕ ЩЕ ГО ОТРЕЖАТ И ЩЕ ТИ ГО ДАДЪТ ДА ГО ХАПНЕШ ЗА ЗАКУСКА.

34

?!?

преди 10 години

Хайде тоя пак си повярва!

33

точно

преди 10 години

Турците управляват България благодарение на твоята подкрепа - факт!Турция ни завладява благодарение на коридора, който им осигури - факт!Никой не вярва че си патриот, точно обратното всички те мислят за национален предател!Стига с този театър Волка, маските отдавна паднаха.........!...............................Абсолютно!!!

32

Осман паша

преди 10 години

Какъв ти "Св. Иван Рилски" бе Сидеров, ти къде се намираш? Трябва да се преименува на "New World Order".

31

Анонимен

преди 10 години

вчера ви бъзиках тука за мусала какво означава и от кого е дошло името и днеска веднага го изпюшяхте. то, че си е истина - истина... явно тука четат даже и политици...

30

МВР Враца

преди 10 години

Защо в. сидеров да не бъде преименуван на ***? Много по-логично е този човек да се казва така. Пък е и по-българско "сидеров" е гръцко име.

29

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Аз предлагам да го кръстим Маруун Белс. Ооо Роки Маунтинс, Роки Маунтинс ай лов ю со мъч.

28

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров най-качественият български политик и прави поредното си полезно предложение, което разбира се няма да бъде прието, само защото е предложено от него.

27

факт

преди 10 години

ами той първо да си смени името сидеров,то не е българско...волен желязков например

26

хм..

преди 10 години

хм.. а Сидеров, а Каракачанов, а Пазарджик?!!! Да се преименува. Всичко. С замах.

25

РязанХуйНаСки

преди 10 години

Прав е човекът. Предлагам от сега нататък Мусала да се нарича Тикка Масала.

24

стига с този театър

преди 10 години

Турците управляват България благодарение на твоята подкрепа - факт!Турция ни завладява благодарение на коридора, който им осигури - факт!Никой не вярва че си патриот, точно обратното всички те мислят за национален предател!Стига с този театър Волка, маските отдавна паднаха.........!

23

хм..

преди 10 години

Атакуват върха. На алпинисти ми се правят или казано по атакистки баир-будали :)