26

Анонимен

преди 10 години

Сталин и Берия , Тато и Милко Балев , Буда и Цвък-НЯМА РАЗЛИКА!

25

Анонимният

преди 10 години

Борисов, ти дори си срам за мутрите. Защото в ъндърграунда онези, които носят сърца, както самите те се определят, не пискат.

24

Анонимен

преди 10 години

Не ща БСП, но искам Боко и Цоко да изчезнат.Ей преди избирах най-малкото зло, а сега избираме между голямото зло и колосално простото гигазло.

23

Анонимен

преди 10 години

Нима самоубиващите се, са плод на хубав живот, а не на мизерията, която ни донесе ГЕРБ, всички самоубиващи се, изтъкват мизерията, невъзможноста да осигурят поне мъничко свесен живот, изтъкват тоталната безработица, липсата на елементарни средства, с които да съществуват. Нарушено е им, не само Човешкото достоинство, но и правото да живеят. Тогава, за какъв че* ни е такава партия. Този, ксойто не иска мизерията, да забрави ГЕРБ на изборите.

22

Анонимен

преди 10 години

"ЩЕ ИЗЯДЕМ МУТРАТА,КАТО ПЕНСИОНЕР ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ"!

21

Анонимен

преди 10 години

Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

20

Шоп

преди 10 години

Д-р Борисое е най-добрият български политик за момента. Всички останали имат някакви временни успехи, защото са подкрепени от външни сили. Всички останали са клиентелисти. Пожелавам успех на ГЕРБ и ще гласувам за техните кандидати.

19

burgas

преди 10 години

dimitar nikolov triabva da e lider,a,valeri e sastiat kato volen, cenge ot ds, biografiata mu.debelt-promet,podkrepa.da kazem li cie momce e....

18

Анонимният

преди 10 години

Един ден в учебниците по история ще пише,че за периода 2009-2013г. премиер е бил един образ-нещо средно между Настрадин Ходжа и Пабло Ескобар,а негова дясна ръка е бил един ***-нещо средно между Сталин и Кардинал дьо Ришельо.

17

Анонимен

преди 10 години

Агент Буда симулираше работа и вдигаше пушек до небето, той и кабинетът източиха кръвта на България, неговите хора се съдраха да уволняват специалисти и ръководни кадри по места, за да назначават свои некадърници, дето иначе ще успеят на куково лято, саморазправите с несъгласните бяха като по времето на , това е всичко, което остана от това управление. Който е национален предател, нека пак да гласува за тях.

16

Анонимен

преди 10 години

БУДАЛИЙ: НЕБЛАГОДАРНИЦИ АЗ ТОЛКОВА МНОГО МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ВАС ОЩЕ ЗЛИНИ!

15

Анонимният

преди 10 години

Този *** още не може да излезе от ролята си, пак е във джаза и си мисли, че е главният герой. Няма ли кой да му каже, че филма свърши. Ударете го с острата част на лопата по кратуната, може и да се събуди.

14

Анонимен

преди 10 години

ДОН БУДАЛИЙАЗ СЪМ ВАШИЯ БУДАЛИЙ! ДА НЯМАТЕ ДРУГ БУДАЛИЙ ОСВЕН МЕНЕ.И ВЛАСТТА ДАЙТЕ МИ И ДНЕС КАКТО В ПАРЛАМЕНТА ТАКА И ИЗВЪН НЕГО.И ВЪВЕДЕТЕ МЕ ВЪВ ИЗКУШЕНИЕ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ЩОТО МОЯ Е НЕНАСИТАТА, ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА ВОВЕКИ АМИН!

13

Спас

преди 10 години

"Цели държави катастрофираха Италия, Испания, Гърция. С тази крехка икономика успяхме да задържим финансово стабилна България, да я извадим от дефицит, заяви Борисов."Господ да ни е на помощ, г-н Борисов още не е проумял че България е на ДЪНОТО .Италия, Испания, Гърция-развити държави с много частни фирми .България може да се сравнява с някоя Африканска държавица .В ГЕРБ няма ли някой икономист да посъветва лидера си, да спре да говори глупости и да се контролира.

12

Анонимният

преди 10 години

Хора събудете се ! Обидно за нас и страната ни е този елементи да ни облъчва с простотиите си , камо ли да ни управлява!

11

Анонимният

преди 10 години

НИКАКВО МАХАНЕ НА ЦВЕТАНОВ! БЕЗ НЕГО МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ***, ЧЕ СТЕ СЕ ОКАЗАЛИ ОТ ПОРОЧНИТЕ ПРАКТИКИ!

10

партиен член

преди 10 години

А ако се окаже прав след изборите?

9

Анонимен

преди 10 години

само ГЕРБ! а за ***:" Председателят на Национален фронт за спасение на България Валери Симеонов изкара наяве скандалната истина за националиста Волен Сидеров. Той твърди, че е купил на Волен костюм, за да вземе участие в първото предаване на Атака по телевизия СКАТ. Освен това Симеонов го снабдил с пет автомобила и две лимузини, в допълнение го спонсорирал с 35 хиляди лева всеки месец, които да излива в Атака. Симеонов обяви тази информация пред информационна агенция ПИК, след като

8

Анонимен

преди 10 години

НАРКОТРАФИКАНТИ,КРАДЦИ,И УБИЙЦИ,ТАКИВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

7

Анонимният

преди 10 години

10 ЗАПОВЕДИ НА БУДА Само Буда е Бог твой. Пази снимката на Бойко. Не изговаряй напразно името Борисово. Шест дни работи, седмия играй мач като Боко. Агитирай майка си и баща си за ГЕРБ. Не убивай.Постната пица на Дянков сама води до самозапалване. Не прелюбодействай. Буда жена няма и не му трябва. Не кради. Буда само усвоява пари на европейския данъкоплатец. Не лъжи. Буда само променя мнението си на 24 часа. Не пожелавай апартаментите на Цецо може да ги е завещал на ГЕРБ.