17

Анонимен

преди 10 години

Фашагите от ГЕРБ как само тънко настройват народа и го подкокуросват с тоя Луковмарш. Май са решили да извадят и етническата карта като поселдна стъпка от дестабилизирането на държавата, което вече половин година се опитват да направят.

16

Вунд

преди 10 години

ВЪН от България наглите мюсюлмани! Да се омитат до крак!

15

Анонимен

преди 10 години

Ко врищите ве 5 века са ви отглеждали като ***. Да не говорим преди тях колко века са ви го слагали другите. Сега много отворени станахте.

14

gtf

преди 10 години

ако съда си върши работата съвестно и безпристрастно (както трябва и да е ), няма да има ни сблъсъци, ни безредици. Да повторим, че властта идва от народа т.е. народната воля трябва да бъде воля и на власт имащите, и на съдиите. Забравяте основни правила на конституцията и демокрацията ! Тука не е анадола, на който му пречи - прав му път обратно !

13

турчин

преди 10 години

И да се продава няма кой да я купи. Петъчен ден ексцесии пред джамия говори за управлеченска криза. Главния прокурор ще има много работа. Какво излиза че феновете и лидерите им раздават правосъдие егати идиотщината. Прилича на идването на Хитлер на власт. После знаете какво се случи ***.

12

Анонимен

преди 10 години

Главното мюфтийство ясно осъзнава, че всъщност истинската причина за етническото напрежение е именно техния апетит към нови имоти. Прекрасно осъзнават, че алчността им ще разбуни духовете и все пак искат да лазят по нервите на хората.

11

ФАКТ

преди 10 години

Мюфтиите днес не пият и се заяждат с българите.Немат си работа.

10

9667

преди 10 години

Новите национални герои на българите този път ще са футболните хулигани. Но е нормално, след като пантеонът им от национални герои е фрашкан с хайдути (разбойници), обирджии и алкохолици!

9

Анонимен

преди 10 години

До художникБЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!

8

свещеник

преди 10 години

Ето истината за ДПС-ДС. Те са Турска партия и са много нагли. Това обаче го дължим на БКП-БСП-ДС. За да пазят властта продадоха България и Българите. Анатема. Анатема. Анатема.

7

Анонимен

преди 10 години

"Във всяка една правова държава е неприемливо да се оказва натиск чрез лесно манипулиращи се маси от хора върху съдебните органи. "правова държава - БЪЛГАРИЯлесно манипулиращи се маси от хора - турци гласували за ДПС.

6

varg

преди 10 години

Турция вие права в България нямате.няма и да имате никога.Ясно ли ви е.

5

Никой

преди 10 години

До bhА кой ще ни върне откраднатото за 500 години. Кой ще ни върне хилядите загинали, за да ни има. Кой ще ни върне гордостта, че сме българи. Не намесвай Турция. Спора е за имоти взети и дадени.

4

STANIK

преди 10 години

Мръсни фесове вече нямате място в БЪЛГАРИЯ когато ни върнете ОДРИНСКА ТРАКИЯ тогава може да си вземете джамиите и да си ги отнесете КЪДЕТО искате но не и в БЪЛГАРИЯ

3

художник

преди 10 години

Турция има пари да купи три Българии това ли искаш?

2

художника

преди 10 години

Имотните претенции са за отнети мюсюлмански храмове и вакъфски имоти ??????-----------------------Вие нямате имоти в България, а тези имоти за които ламтите са отнети от Българи по време на 500г. ваше "ПРИСЪСТВИЕ". Ако искате да има мир, тогава си купете имоти като всички нормални граждани в България и си стройте храмове и джамии.

1

bh

преди 10 години

турция върна имоти в истанбул без раправия от феновете на бешикташ и фенербахче