38

youngman136

преди 10 години

А бе я бой по "ранобудните" кратуни!Не може всеки да си прави каквото поиска и да създава анархия,а после да разправя,че нямало ред.В САЩ и други страни от западна Европа знаете ли колко "демократично" бият бият при подобни безредици,а?Тези студентчета да залягат над учебниците,а не да се замимават с глупости.

37

neni4a

преди 10 години

До neni4a Да се поправя. Да ИМ ударят няколко палки.

36

наоръжие

преди 10 години

40 Анонимнико - както си платил за новите мерцедеси на депутатите, така и ще платиш щетите. Щото си женски полов орган

35

Най- мързеливи

преди 10 години

Най- мързеливи в Еврoпа са студентите в България , така ги науче Живковия режим а сега пак Демокрацията

34

neni4a

преди 10 години

Ето новите моралисти в деиствие. Е може ли такова нещо? Ето ви ги отрепките-провокатори,които всячески се опитват да накарат ченгетата да ми ударят няколко палки,че после да пропищят из медиите,колко много биели полицаите,какви диктатори са управляващите.Аз както не съм и получил нито стотинка от БСП или някоя друга партия ,ако бях в София и можех,щях да отида и да им бия няколко тупаника в простите им глави.Ба*ти мизерниците,долни провокатори

33

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо точно когато започнат да утихват протестите става ескалация на напрежението? Чудно ми е и КОЙ...КОЙ...кой плати самолетните билети на протестиращите до Украйна, тениските, с които са облечени, медийното присъствие?

32

Анонимен

преди 10 години

Погледнете внимателно сн. 1,2, 4 и 5. Кой ще плати за щетите. И какви точно раннобудни студенти са тези? Да го срам човек да каже, че е студент! А полицията ги гали с перце докато рушат и им говори като на малки деца. Я да вземат пример от колегите в Киев.

31

varg vikernes

преди 10 години

Имам само един въпрос към полицайте.Ако които и да е дойде пред дома ви и започне да прави същото като с Народното събрание как ще реагирате ?

30

в Украйна

преди 10 години

Какaв протест , каква оставка , гледай кво ги прават в Украйна , избиват ги като пилци , така и трябва тука

29

до Атакист#25

преди 10 години

Тъй като твоята партия няма да влезе в парламента през МАЙ в задаващите се предсрочни парламентарни избори.,спокойно можеш да гласуваш за ДПС!!!Ти нали мислиш ТРЕЗВО!!!

28

оставка

преди 10 години

До АнонименП*ъдльо, тези "***" ще трябва да пълнят хазната и от тях ще вземат пари за твойта надница тук(партийна субсидия) и за м*нгалските кебапчета за изборите!!!!!!!И за влаковите композиции за митинги от типа "вечна дружба", пак "***" ще плащат, а не ти и бабетата с 50 кинта коледна надбавка!ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!И се научете най-сетне, какво е това ""***"- прочетете си поне дядо Маркс, неграмотни и злобни папагали!

27

Мързеливи

преди 10 години

Мързеливи студенти , после се чудат защо Дипломите не се приемат в чужбина

26

до 17

преди 10 години

Нали после по всички телевизии ще покажат лошите полицаи които бият нашите невинни дечица,мятащи *** по тях,как им нарушаватдетските права/защото сега на площада са предимно хлапетии,гледах ги по телевизиите/абе въобще нагласена работа и от Герб и реформаторите и от журналистите,чакащи някой полицай да посегне,я посегнал я го пратили на петата минута по всички телевизии по света,как бъл. полиция бие,така че работата е сложна и много манипулирана.

25

Анонимен

преди 10 години

Като заиграят палките после да не кажете пак, че полицията бие без предупреждение.

24

ОСТАВКА НА ХУНТАТА

преди 10 години

тоя атакист е психопат верно..АЛКОХОЛИЗИРАНИ СА *** ОТ БАТАКА ДЕТО СА В СГРАДАТА НА ДПС И ДЕМИРБАК.....ТАКИВА *** КАТО АТАКА ГИ ОПРАВЯТ В ДПС НА ЗАДНА ПРАШКА ТО И ЗА ДРУГО НЕСТАВЕТЕ ОСВЕН ДА ВИ ДАДЪТ ПАРЧЕ ПИЦА И 30ТАК

23

тъп и прост

преди 10 години

Не повече от 20 човека се- от сутринта точно три пъти минах от там!!!Това е идиотията на герб!!!Но и се вижда края.

22

88995

преди 10 години

Тоя да му не навра фотоапарата в г.за? Мажете ги от бой тези *** протестърски бе!

21

avenir

преди 10 години

До Анонимен 18Твоите данъци, специално, ще ги подарим на Станишко, да ги хрупне!Не се притеснявай!

20

Анонимен

преди 10 години

Кой им обръща внимание на тези... Една , две от "нашите" медии раздухват. Да се поддържа огъня, един вид. На 221 ден 100 души..... А чупката бе, станахте досадни!

19

111111111

преди 10 години

ТЕЗИ РАНОБУДНИ С МНОГО ГОЛИ ГЛАВИ СА - КОЛКО ТОЧНО СА СТУДЕНТИ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ?? ЯВНО СА ИМ КАЗАЛИ ДА ПРАВЯТ КАТО В КИЕВ САМО ДЕТО СА ПРОПУСНАЛИ ДА ГИ БИЯТ ПОЛИЦАИТЕ КАТО В КИЕВ