52

Анонимен

преди 10 години

Хора с достойнство! В началото, когато дойдоха си мислех, че ще пълзят и ще се молят и ще ни целуват в краката. Но постепенно си давам сметка, че няма да го направят. Това са хора с достойнство - учете се мили сънародници!

51

ЕДНА БЪЛГАРКА..

преди 10 години

АЛО,АЛО..ПРАВИТЕЛСТВОТО.И..ОТГОВОРНИТЕ ЗА ПРИЕМА НА КРИМИНАЛНО ДОКАРАНИТЕ В БЪЛГАРЯ СИРИЙЦИ,,,ВИЕ ОТ КОЯ ПЛАНЕТА СТЕ БЕ СИНКОВЦИ,,? ИСКАТЕ ВТОРО КОСОВО? АКО ОСТАНАТ ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ ТЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ ПО БАРЗО ОТ ЗАЙЦИ,,ТАКА ЧЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ МОЯ ВНУК ЩЕ СЕ КАЗВА ХАСАН,,ИЛИ ИСКАТЕ КАТО СИМЕОН САКСОБУРГОТСКИ. ДА НАРЕКА ВНУКА СИ СИМЕОН ХАСАН? МАЙ..НЯМЯ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ:ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ДАДОХА ЖИВОТА СИ ЗА ХРИСТИЯНСКА СВОБОДНА И ЧИСТА БЪЛГАРИЯ..ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ НАС:( БЪЛГАРИТЕ....

50

Анонимен

преди 10 години

90те като малък нямахме парно, а като се къпех палехме спирт в консерва да се сгрее банята. Не знаех какво е това топла вода до гимназията. На училище( гимназия в центъра на София) ядяхме мекици с кетчуп- 10 ст. Не съм знаел какво е това да се оплаквам. Всяка сутрин ставах в 6, миех зъбите и очите с ледена вода, шапка,шал, качулка и марш да чакам 60годишния трамвай(леден гроб) за даскало.

49

huh

преди 10 години

като не им изнася да се махат, ако започнат да протестират и въстават направо да ги изкарват в товарни вагони извън България. Като сса преминали през браздата а не през КПП не са никакви бежанци и да се радват, че не сме ги съдил и пратили в трудови лагери.Ето причина напите политици да се отърват от тях и народа да остане доволен.

48

Анонимен

преди 10 години

Какво измръзване на 15 градуса бе *** гадни?!

47

Do 46

преди 10 години

6to pa v Turkey,a ne v Syria bre,deto im e rodinata bantust nedohranen...Orospunun evladi...

46

до 31

преди 10 години

Много точно казано, но как да го обесниш това на ***, който дори няма причинно-следствена връзка, а само първосигнални, основни реакции? Те трябваше да са наясно, че минават нелегално държавна граница, срещу пари за каналджии, пък поне малко да се бяха заинтересували и от европейското законодателство.

45

браво

преди 10 години

Тия за два месеца и вече не им харесва. А ние 24 години си търпим. Кой е по-човек, те или ние?Сори, но те показват, че са хора повече от нас. Вие търпете, докато се затриете.

44

KKK

преди 10 години

Morkov ili sopa!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Отговорността е на правителството на "експертите".

42

Баба Пена

преди 10 години

Какъв студ бе,какво измръвзване,още не е почнала зимата.Като им е студено да се връщат в Сирия,Турция,Алжир,Пакистан и от където са всички "бежанци" и затворници.

41

Анонимен

преди 10 години

До ЖОЖО станишев, дето прибра 2007-*** пари за по-тежък контрол на външна граница на ес и само тури една корда.

40

Mangi4a

преди 10 години

До До БДЖВ конски вагонда тръгват за Лом

39

До БДЖ

преди 10 години

Айде събирайте конските вагони и обратно в Турция!

38

ВВВ

преди 10 години

ЕТО ЗАЩО МУТРАТА БУДА СПРЯ БЕЛЕНЕ СЛЕД КАТО ЛИЧНО ТОЙ КАЗА ЧЕ БЕЗ БЕЛЕНЕ ТОКА СКАЧА 18 ПЪТИ А ИКОНОМИКАТА ФАЛИРАСпоразумение за започване на преговори между Турция и Япония за изграждането на АЕЦ в черноморския град Синоп бе подписано от премиерите на двете държави в Анкара, пише местният в. Хюриет. Реджеп Тайип Ердоган и японският му колега Шиндзо Абе парафираха документите. След съвместна пресконференция Ердоган отговори и на критиките в страната за рисковете от ядрената енергетика: Известно ни е и това - не може да се даде 100%-ова гаранция, че никога няма да има аварии; дори и вероятност

37

акуд

преди 10 години

студа е един друг начин да се отървем И от тези миллети, да се връщат у турция а защо не и в сирия

36

Братан

преди 10 години

До AIMILIVSСъгласен съм с тебе !

35

Братан

преди 10 години

Може и да са прави хората . работил съм по домове за нуждаещи се "Българи" в безисходица без домове и какво ли още не и да ви кажа съм наясно с условията на живот там камо ли тези на бежанците . Гнездо от болести . Всяка година прибираме зимно време "Живите умрели" Просто няма пари за тях . По някога от съжаление събирахме пари за да ги нахраним но и наще заплати не достигаха. Но така е то Политиците изкарват милиони на гърба на мизерията на народа . !

34

Анонимен

преди 10 години

Изгонете ги всичките

33

AIMILIVS

преди 10 години

Българските политици са мародери , приемат хиляди , взимат от данъкоплатците огромни суми за издръжката им ,които потъват , а хората мръзнат като кучета , братята от фалшивото европейско семейство се правят на загрижени , а всъщност са лицемерни *** , в тази държава бъгларите живеят като кучета , камоли бежанците от Сирия , май на нас ще се падне да погребем България и българския род заради малодушието и разединението си.