142

il_cho

преди 10 години

Каква поука си е взел... след като декларира, че ако вземе властта отново търсене на механизми икономиката да се задвижи... изобщо пълен колапс! борисOFF, хората помнят, че четири години не отдели 30 милиона да вдигнеш майчинските, хората помнят, че пенсиите не бяха актуализирани дори със стотинка, хората помнят, че младежите не осигури някаква програма, по която да работят! Всичко това се помни, затова те наричат ***! Ритай си на поляната и яж филията с мас, Сикаджия!

141

Анонимен

преди 10 години

Трудно ми е да преценя кой са по противни комунистите или тиквите ?

140

той

преди 10 години

Информация от МВР за численост на митингите 12. 30 часа - в Пловдив - 10500 в София - 48700

139

varg vikernes

преди 10 години

Чел съм що годе всички по-известни статии за секти в света.Към тях трябва да бъде добавена и сектата на герб.Всички секти водят към деградация,хаос,масово унищожение.

138

стела

преди 10 години

Наскоро научих, че сме осми по тъпота в света. Не че не си знаех, че само много *** нация може да се хвърли с въ зторжен рев в краката на една неграмотна селска мутра от Банкя и да ѝ връчи цялата власт в държавата.

137

Анонимен

преди 10 години

БУДА !!!ТИ СИ ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА !!!

136

Люсиен

преди 10 години

За мен най-голямата грешка е , че подаде ОСТАВКА.Протеста през февруари беше подкупет от Атака и комунистите.

135

Къро

преди 10 години

До АнонименСтига с твзи влакове и автобуси! Един влак вози 1000 човека. 10 влака да са докарали хора и 100 автобуса х 50 човека, пак нищо не е в сравнение с морето от хора в София! Просто софиянци изригнаха, защото им писна от шайката кресливи седесари, които тормозят почти двумилионен град от половин година!Днеска Бойко си го получи и го чака студен душ на изборите!

134

Анонимен

преди 10 години

Абе друго си е на оная полянка на Бузлуджа да твърдиш,че са 50 000, а там къдато са 50 000-твърдиш че са 2 000.Ей тва е-комунизъм!

133

Реалист-разбирач

преди 10 години

Тоя Грухшвили от снимката с държанието си реабилитира сталинизма,нещо което дори на руснаците не им е минало през акъла!Ами тея *** студенти са ми ясни отвсякъде!Живее им се сега!Веднага!Обаче са сбъркали държавата!Да ходят в държавата на Пардю да живеят сега и веднага!България вече 24 години е колония на САЩ чиято идеология е техните протежета в БГ да паразитират върху гърбовете на останалите българи!Тея студенти са най-новото издание на паразитирането на човек от човека в БГ!

132

varg vikernes

преди 10 години

Твоите грешки струваха живота и здравето на хиляди българи.Ти ще бъдеш съден според международните закони за геноцид и престъпления срещу човечеството.

131

gerb=lefski poduene

преди 10 години

Кой натресе титаните на цска ? КОЙ ? Кой доведе титаните с цел да закрият цска в юбилейната година на лефски ? Кой е истинския собственик а лефски подуене ?Кой строи стадион в подуене ? С какви пари ? КОЙ ДАВА ПАРИТЕ ЗА СТРОЕЖА ? КОЙ ? и децата знаят ...

130

Анонимен

преди 10 години

И аз бях там! 50 000 наистина не са много, според червените ***! Защото тая долнопробна драскаческа *** лъже не само безсрамно,но и повече от своите господари.Сега няма как да кажат-че имало лумени,дрогирани и т.н.Поне се спряха да смятат,че пак са раздавали по 30 лв.Че и в София дават пари ,и в Пловдив,и в цяла България-според червените наглеци.127-ти явно си сляп или носиш очила с големи диоптри.Такъв митинг в Пловдив не е имало от 1990 г.! И ТВ даваха-а тоя -не били много хора.***!

129

11111111111

преди 10 години

***!!!!!!!!!!!!!

128

Анонимен

преди 10 години

До varg vikernespa ti si edin ubavec

127

ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН

преди 10 години

УЧУДВАЩО МАЛКО ХОРА дойдоха на митинга на ГЕРБ в Пловдив. Не по-вече от 2-3000 души. Това, че пловдивчани не го обичат Бойко, е известно, но трябваше ГЕРБ да развържат кесиите и да докарат по-вече от страната.Истината е, че този митинг беше излагацие за ГЕРБ, въпреки че прогербаджийските медии се стараеха да го изкарат грандиозен.

126

varg vikernes

преди 10 години

Толкова гнусни физиономии подкрепят герб.

125

Андрешко

преди 10 години

БОКО... БУДА ВРЪЩАЙ ПАРИТЕ КОИТО СИ ОТКРАДНАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОТ БЪЛГАРИТЕ!!!!

124

Дон Кольо

преди 10 години

До Анонимен(130)Определено българите сме най-крадливото племе. В това число включвам и ромите, защото все пак се водят български граждани.

123

анонимен

преди 10 години

наслушахме се на извинения убиецо,толкова хора се самозапалиха заради теб, потърпевш е и един мой близък,затова в ада да гориш дано за вечни времена.