99

фен на бсп

преди 10 години

Няма да ни стигнат още 100 години.

98

Люсиен

преди 10 години

Засрамете се бе хора млади сте какво ни обвинявате ,че сме подкупени.ЗАСРАМЕТЕ СЕ.Аз лично и да ми дадат пари няма да ги приема защото за мен по-важна е моята родина България, а не некви си пари.Студентите също имат достойнство.

97

фотограф

преди 10 години

айде бе колега,айде снимай и други студенти, омръзнаха ми едни и същи физиономии.

96

Люсиен

преди 10 години

До До ЛюсиенВие утре ще сте платените а ние не сме уверявам те.От яд може да си говорите квото искате червени комунисти.Е такива като вас провалят държавата да се издигне и да се справи с кризата.

95

Dqdo ioco

преди 10 години

Да долу президента и ББ ! Платени микроби, същите като родителите им.

94

питам

преди 10 години

На всякъде задавам един и същ въпрос,но никъде не получавам отговор. Студентите , щом се борят за морал искат ли оставката на президента? Или за тях той е морален?

93

Националист

преди 10 години

Абе тия идиотчета с бръснати глави на снимката студенти ли са??? Това интелигенция ли е ??? Баси и долната ***... Бог да пази България

92

ВИФ

преди 10 години

Сто и петдесет дни протести, а приятелите на герберите не могат и един митинг на другомислещи да понесат. Е това е герберската демокрация. Няма плурализъм, има само едно мнение, една партия, един "вожд", който е фетишизиран, а в същото време е простоват, трагичен и смешен. Хора бдете и мислете, не трябва никога да допускаме такива лъжци и самовлюбени хора да ни управляват. Да ги елиминираме и повече да не им обръщаме внимание. А медиите да престанат да ни занимават с такива политици.

91

Анонимен

преди 10 години

Аве какви сте такива анцузи, я се приведете малко във вид. Е*ати студентите...

90

135

преди 10 години

Тези на снимката, това ли е цвета на БГ ? Тези ли ще се надигнат да защищават Отечеството както бе78, 85,12, 13, 15,44 .Това ли га героите от Шипка,Сливница, Булаир, Люлебургас, Дойран, парашутистите от Куманово, Драва. Ега ти дрогираните и пияни "пидали". Бедна България,какво те чака !

89

varg vikernes

преди 10 години

Призори от турнир на ГЕРБ отвлякоха и биха майка на три децаblitz.bg/news/article/233789

88

Ей , вие феновете...

преди 10 години

...вземете по един коктейл "***" и запалете рейсовете на *** от провинцията!ДА СЕ НАУЧАТ ДРУГ ПЪТ ,ДА НЕ ПРАВЯТ ИЗНОС НА "РЕВОЛЮЦИЯ"!И ОЩЕ НЕЩО: ТАЯ "ОКУПАЦИЯ" Е БЕЗ БЪДЕЩЕ! " НАПАДЕНИЕТА Е НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА"--ТОВА Е КАЗЪЛ ВЕЛИКИЯ ПИРАТ ФРЕНСИС ДРЕЙК!ЗАТОВА ИЗЛЕЗТЕ И БЛОКИРАЙТЕ ПЪТНИТЕ АРТЕРИИ НА БЪЛГАРИЯ!!!ТАКА ЩЕ ПАРАЛИЗИРАТЕ ЦЯЛАТА СИСТЕМЯА НА БЪЛГАРИЯ И ДЕЙСТВИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БКП!ТОВА Е ИСТИНСКАТА БОРБА!..И КОГАТО ВИ НАПАДАТ-ОТВРЪЩАЙТЕ С КОКТЕЙЛИ ***!

87

Р.Илиев

преди 10 години

Платени наркомани

86

Одисей 1

преди 10 години

До именувалия се " бохем " да искам Гражданска война точно заради такива като този , те трябва да се изтребват като *** , гнусни червени *** , само от едно разбирате.

85

Долу ГРОБ

преди 10 години

Абе ей изкуфели студентчета,протестиращи 'Оставка" ако имахте малко мозък,щяхте да знаете,че ако падне правителството следва служебен кабинет,назначен от президента,който пък е откровен гербераст.Сиреч той ще назначи ново герберастко правителство.Ха сега ми кажете ,че не сте платени продажни идиотчета

84

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

С протести и размирици,не става-НИХТ!!!САМО С ПОКАЯНИЕ и МОЛИТВА но всенародни в ИМЕТО ХРИСТОВО,може да стане.НЕГО няма как "да го купят",ТОЙ"ще ги оправи".

83

МАТЕМАТИКА

преди 10 години

Орешарски изтегли 2 милиарда а даде 40 милиона за майките с деца и 50 милиона за надбавки на пенсионерите. 1 910 000 000 къде са ........... ДДС МАФИЯТА , а ще ги връщаме всички ние. Преди да си замине предишната тройна коалиция, и същия този Орешарски изхарчиха 3,5 милиарда лева за 3 - три месеца.Караха пенсионерите на почивка на Испания и не виждаха двамата със Станишев криза.Данните стоят в БНБ.

82

ОДИСЕЙ 1

преди 10 години

93 плуват разбира се такива като теб на всеки избор ги лъжат с по 20 кинта и си мислиш че целуя свят е като теб Е НЕ Е ПРЕДСТАВИ СИ .

81

dassy

преди 10 години

Протестите в столицата продължават- КУПОНЪТ СЪЩО!!!

80

dassy

преди 10 години

Протестите в столицата продължават-