23

anonim1000

преди 10 години

Абе чета и виждам, че на някой демокрацията не му харесва. Ама краденето по демократично време им харесва. После България била зле. Ами как да е? След един дълъг период на идиотизъм, наречен "комунизъм".

22

elysium

преди 10 години

В очакване сме на червените платени драскачи да ни обяснят как не сме прави и трябва да оставим тея *** да доокрадат каквото остана.

21

anonim1000

преди 10 години

До Анонимен 1Е да бе верно забравих,новина е само каквото "партията майка" каже. Всичко друго е само шлака. Медиите са червени. Ако митингът не беше срещу комунисти веднага щеше да се вдигне олелия до небето.

20

Ghero

преди 10 години

Абе Одисейчо, виждал съм простаци във форумите, но ти чупиш стрелките на простометъра.Ако батети Костов управлява толкова добре колкото описваш къде е сега?

19

Анонимен

преди 10 години

Мадам Опти, как сте, как преживявате в тези смутни и тъмни времена заобиколена от муджахидини. За повечето от тях определено Дарвин е прав, а и оня австриецът също!)))

18

4321

преди 10 години

Съгласен съм, че на 10 ноември 1989 беше даден старт на разграбването и банкрутирането на България, но нека ясно заявим, че тези които го организираха и изпълняваха през всичките тези години, са онези същите които организираха преврата. Тази БКП фракция, подкрепена от избрани ДС кадри, си организира контролираната опозиция, целенасочено фалира предприятията и банките, създаде групировките, които рекетираха народа. Службите и комунистите никога не са пускали властта в България.

17

Анонимен 1

преди 10 години

до 15-anonim1000/ Ще го покажат в новините спокойно...от февруари месец насам, денонощно предаваха многохилядни митинги....така, че не е кой знае каква новина:)

16

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

12 когато управляваше Костов имаше държава и държавност само сравни бежанските проблеми и да не говрим , че всички институции в България бяха реформирани тогава и започнаха наноново и на чисто , реституира ти земята като ти даде и нотаралния акт за нея ,а България е селска страна или поне беше и всяко семейство се облажи от тази реституция и най важното създаде условия за растеж икономически който продължи до кризата през 2008 - 10 г. с по над 5% годишен ръст , нещо немислимо в моента

15

Ghero

преди 10 години

Е поне нещо ново да имахте да кажете, за да ви дават, ама то 150 дни едно и също. Казвах ви, вече сте гнусни даже и да ви гледа човек, телевизийте видяха, че рейтинга спада рязко като ви показват и нормално гледат да не си отвръщават зрителите повече. Беше интригуващо в началото, но вече изморихте зрителите. А и поне да говорехте като хора, ама вие само бучите и ревете на умряло.

14

vechno ot bsp

преди 10 години

До anonim1000taka e.BGne e kato nikoq druga darjava.tq e na po podzemno nivo i ot nai zatanalata afrikanska strana.

13

anonim1000

преди 10 години

Що за държава е това?Има многохиляден митинг в центъра на столицата и никоя телевизия не предава пряко?Какви медии са това?Само Сашо Диков по канал3 даваше пряко. Но го махнаха от канал3.Ако беше в друга държава журналята щяха да се избият да следят какво става.

12

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

10 така ли ще сменяш модела елементарен си , първо пускаш Тренчев след което скагаш черта на досегашните и си ланираш поредния борец за заветния 1% , който дава право на субсидия или поне даваше до сега

11

Ghero

преди 10 години

8Вие управлявахте вече два пъти, един път с Костов, последно с Бокото и се видя резултата. Първият се превърна в политически труп, вторият бе изметен от улицата.

10

Анонимен

преди 10 години

Паднал, кой е паднал? Комунизма у нас никога не е падал, просто се лустроса с една овча кожа и толкоз! Вижте кой ни управлява при Герб и сега- ДЕЦАТА НА СОЦ НОМЕНКЛАТУРАТА!Днес видях един от първите "демократични" лозунги- СМЪРТ НА ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ, ДА ЖИВЕЕ ПЕТЪР МЛАДЕНОВ!ХАХАХАХАХАХА!

9

muzaka

преди 10 години

Не съм член на Подкрепа , но ми хареса едно изказване на Тренчев :Да се смени модела ,а не играчите в парламента.Всъщност каква е разликата между БСПГЕРБДПСАтака,СДС, и какви ли не?Нека си изберем други ,а не реформатори като Пръмовица и компания.Аз ще гласувам за ПП Нова Алтернатива начело с Николай Цонев.

8

Анонимен 1

преди 10 години

Значи 24 години правим всевдо-преход, сега почваме истинският...интересно, колко години ще ни отнеме, и как ще изглежда резултата......

7

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

5 какво лошо има в това да еоцветен в синьо нали някой трябва да управлява тази страна за да ти се подобрят гражданскитте свободи

6

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

3 Малко са ти изкривени са ти разсъжденията и така променяш действителността , точно това не докара псевдо или фасадната демокрация а противниците на случващото се днес а и тогава направиха така че да изгубят много хора вяра в демокрацията .

5

vechno ot bsp

преди 10 години

10.11.1989 nachaloto na mafiqta i mutrite v BG.

4

Ghero

преди 10 години

4321Няма нищо конкретно във вашите искания, само общи приказки и бла бла. Били корумпирани, ами да, то кога не са били корумпирани, но сега изведнъж да ми се правите на преродени и "събудени" някакси не върви.Този протест е оцветен в синьо, политически е, няма нищо гражданско в него, за това ще си останете сами. Вече на хората им се повръща от вашето крякане и пищене.