12

Монархист

преди 10 години

аз нямам нищо против да се пуши в кръчмите. там все пак се пие, нормално е и да се пуши. не си отишъл там да гледаш театри, кино или да се храниш. а за да пиеш по едно малко с приятели.

11

Анонимен

преди 10 години

В случай че имам Бар и съм пушач и работя по 8-10 часа в деня и си пащам данъците като поп не е ли твърде прекалено на всеки час да излизам на вън да се наслаждавам на климатичните условия на

10

livevil

преди 10 години

За някои заведения забраната изобщо не е влизала в сила. Чудно ми е колко акта има написани на пушачи и на собственици на заведения, в които се пуши?!

9

Azz

преди 10 години

Овчари! Пушете в спалнит си! Аз съм пушач и абсолютно одобрявам забаната за пушене на обществени места!

8

metro57

преди 10 години

Що ревете на чужд гроб, не знам. Който не ще да му пушат, да върви на кино. Още един бизнес ще се възроди.

7

losHo

преди 10 години

това е най-деградиралата идея, но е функция на едно деградирало общество. горко ни!

6

Бахур

преди 10 години

Пак се опитваме да ровим под дъното. Некомпетентното и неграмотно правителство отново изригва с пореден закон против здравето на собствения си народ, този път облагодетелстващ ресторантьорите. Искам да знам кога ще измислят един закон ЗА хората ... Като чета такива новини и ми изникват едни идеи за Бузлуджа, картечници и кървящи съсели.

5

ЖИВОТ БЕЗ ДИМ

преди 10 години

ОСТАВКА за поредната ИЗЦЕПКА

4

varg

преди 10 години

No smoking

3

Анонимен

преди 10 години

Ще привлекат пушачите и ще изгонят непушачите. Оборота дори ще падне. Аз и семейството ми -в заведение където се пуши няма да влезем

2

И

преди 10 години

****ка ви *** ДЕ**АААААА .Едно хубаво нещо приехме и веднага скапани те лобита ще го прецакат.В Германия и заплатите са 2000евра защо не видите това ,а естествено се сравняваме с тях само в глупостите.Да идва тая зима скапана за да излязат най-накрая хората!

1

Анонимен

преди 10 години

Отврат!