58

Анонимен

преди 10 години

Кой ли па му вярва на тоя?Първо неговите далавери да разнищят, че са сто пъти по-големи.

57

pepatilena

преди 10 години

Един ден в учебниците по история ще пише: Някои *** такаи не разбраха какво означава световна икономическа криза и последиците от нея. Така и не разбраха разликата между държавен дълг и частен дълг, изтеглен от червени олигарси, защото Бойко им е резнал каналите за източване на държавата. Ще пише, че червените *** така и не са разбрали, че е много вредно за държавата да се крадат и източват държавни предприятия. Ако все още е останал кой да пише учебници...

56

Жик ТАК

преди 10 години

ГЕРБ , Борисов,Цветанов и Дянков вкараха държавата в такова блато, че няма да я изкараме оттам още 100 години. Дано ви се върне гадове такива.

55

Анонимен

преди 10 години

Сретан нема ли да доважда вече? Аре бе Йосич, че се изпренадааме!)

54

qur4u

преди 10 години

добра вечер, платени плазмодии червени! Ей ся ва започвам:)

53

?

преди 10 години

Руснаците толкова ли са по-умни от нас та със закон забраниха КПСС още през 1991г. Само ние и ония в Северна Корея още я траем тая пасмина , сътворила куп национални катастрофи, въвела купонната система и режима на тока ? Аман от празнодумци и от ненаяли се куманоиди. Един паметник - Бузлуджа не могат да си ремонтират,та с помощта на оня урунгел от Атака дето им уреди властта, сега са налапали кокала и са отворили уста като хипопотами .ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ ДРУГАРИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИКОВЦИ !!!

52

Анонимен

преди 10 години

Е тоя на снимката *** мам**а на България

51

баба Гуцка

преди 10 години

Впрочем, след всички Избори има недоволни от резултатите! Но протести заради резултати от Избори се правят в Съда, а НЕ на улицата- ако се счита, че Изборите са били фалшифицирани и/или е бил нарушен Закона или Конституциата. И каквото Съдът каже! За майските избори Съдът(КС) каза, че са законни и непротивоконституционни! След това решение на Съда(КС), всякакви искания, под натиск на улицата, за оставка на Правителството и Парламента против волята им, са противоконституционни и незаконни!

50

nafarfor

преди 10 години

ЕДИН ДЕН В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ПИШЕ:"Борисов е първият премиер след Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ натрупа 8 млрд дълг, остави над 450 000 безработни - 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. Лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен.

49

ЕДИН ДЕН ще пише

преди 10 години

ЕДИН ДЕН В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ПИШЕ:"Това са едни от най-страшните и черни години на прехода. Преход на нечуван грабеж на на народа и държавата. В тези години българите са се самозапалвали от бедност и отчаяние. " Бойко Борисов-български министър председател довел България до национална катастрофа. Характерно за времето в което управлява Борисов и ОЛИГАРХИЯТА е това, че хората са се самоизгаряли в знак на протест срещу начина на управлeние на държавата. Тези години ще се запомнят с нечувана бедност и мизерия макар и в невоенно време. Борисов е първият пр

48

КРЕТЕНЯСАЛ

преди 10 години

Това да те изгонят с камъни от властта и пак да искаш да си на власт си е направо диагноза. А народа да гласува за ПАЛАЧА си ГЕРБ, за ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФАКЛИТЕ докарал го до просешка тояга, мизерия и кучешко съществуване освен да е КРЕТЕНЯСАЛ няма друго разумно обяснение. Западa ни се смее и недоумява как е възможно това. Това може само от изветрели мозъци да бъде сторено.

47

bratya Grim

преди 10 години

Toya nagal plah nyama li da mlakne!Ne e li vreme da si zatvori musurata sled kato mu lasna osr..ya za-k!vse drug vinoven ,toy sveta voda nenapita!

46

Иванова

преди 10 години

Айде и МИШО БИРНАТИЯ се обади ....

45

анонимен

преди 10 години

В крайна сметка Видов ден идва и ще разберем кой какво е натворил! Станишев не млъква, всеки ден се показва и говори глупости, а сега нека да каже колко хиляди е прибрала от държавата неговата скумрия Моника! В Австрия Хохегер е осъден, а сега да видим Цацаров да ли е независим и ще се самосезира за този случай?!

44

да-да,ама не

преди 10 години

Става все по-интересно.....Нещо като крадеца вика дръще крадеца или питай к... за к....Ама то нали всички са от едно котило,това на престъпната БКП.Бог да пази България и никога повече комунизъм и ГЕРБеризъм.

43

висок

преди 10 години

Абе в Германия ония далавераджии партньорите на Марио Николов си излежаха присъдите, а при нас още се разследва, връща, разследва... Хокегер ще си излежи присъдата, но Мониката Йосифова-Станишева дали ще стигне до съд???

42

Анонимен

преди 10 години

Тази куха тиква няма ли да млъкне?Не беше Миши Бирата, не бяха самолети, подслушвания, Кокинов, наркотрафик(уикилийкс)...

41

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До АнонименДа така е синчето на ......което го хванаха с куфарите с Валута на границата и с незаконо оръжие.:))))))))))) сега депутат от БСП обгрижван от ДПС:))))))). Ха познай кой е:)

40

Гиганта

преди 10 години

Контраатака , но слаба !

39

Интригaнтa ББ

преди 10 години

Тикво простa гледaм вече си превзел Новa, явно ще я прaвиш крепост нa Герб.Взел си и зaщитници нa крепостa -Aнa Цоловa и Николaев, aмa гледaм последните дни добре се спрaвят, пaк ти лижaт зaдникa.:)