258

Супер е сега

преди 10 години

Да. супер ми е сега. Добре, че падна гадната диктатура на комунистите, а работа няма само за мързеливите и глупаците.

257

yuri69

преди 10 години

До Анонименяж ми демокрацията комунистическо ***,върви си в русия китай или най-добре в северна корея

256

boyko_stoew

преди 10 години

Назидателния и Заповеднически тон на Лукашевич,на мен не ми харесва.Голямата Русия да си гледа Голямата Работа и да не се меси в малките емоции на Българските Граждани.Някой бил боядисал Паметника им в Розово...И Голяма трагедия от това...Ако някой го наплюе ,ще го "оскверни" повече ама няма да си личи толкова и Лукашевич ше е спокоен.Лукашевич на не Смесва Отнощенията между Българи и Руснаци ,с тези Между Путин и Станишев.

255

yuri69

преди 10 години

До qur4u ти приятелю го помниш това,както и аз,но много хора нищо не помнят,паметник на какво...,а убитите хиляди българи,в лагери създадени по руски образец,някой помни ли това?Защо години по-късно няма нито един осъден за това?

254

Анонимен

преди 10 години

276Сега е много по-добре на младите, с демокрцията?Имат ли образование?Жилище?Храна за децата си, ако имат такива - сега не се раждат деца - сега е нали демокрация.За пенсия какво ще имат - демокрацияЗдравеопазването?

253

qur4u

преди 10 години

Кой пИдаL Gърчав ми е сложил минуси???? Това е истината! Аз съм го живял!

252

teo

преди 10 години

КЪДЕ Е СЕГА НАШИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ВиГЕЙнин, КОЙТО ЗАБРАНИ НА ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ ДА НЕ СЕ БЪРКАТ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, А ПЪК СЕГА СЕ НАДУПИ НА РУСКИЯ ПОСЛАНИК, КОЙТО ДАВА СЪВЕТИ ЗА НАКАЗАНИЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ??? Русия да се извини на Чехия за окупацията през 1968 година, НЕ ДА ИСКА НАХАЛНО НАКАЗАНИЕ!!! Тогава Русия използва и България за нашествието си върху Чехия и ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ И НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА НАГЛО НАПАДЕНИЕ ВЪРХУ ЧЕХИЯ!!! Русия трябва да разбере, че България не е 16-ТА СЪВЕТСКА Р

251

чичо пейо

преди 10 години

пич ако ти ми ги разправяш тия на мен -набор 67значи си много в киречаи си поне на +20 +---------------------------------как не те е страм да пълниш с бръмбъри главите на младежитеговориш за 60-70 те искаш да ме убедиш че по твое време в щатите биитълс не е бил оплюван и не е имало отрицателно обществено мнениея бегаи се стрелни

250

отговорете!

преди 10 години

КАК ще реагирате вие,ако македонци,гърци,сърби и турци започнат да се гаврят с паметниците на загиналите БЪЛГАРСКИ войници в Балканските,Първата и Втората световни войни. За Македония,Сърбия и Гърция ние също сме окупатори!!! И наистина сме окупирали техни градове които никога не са били наши исторически! Ако започнат да цапат и чупят паметниците и още повече гробовете на нашите загинали, вие как ще се почувствате? Тогава ще се смеете ли весело"Хихихи,колко добре е освежен българския паметник"?

249

yuri69

преди 10 години

а в какъв цвят трябваше да боядисаме паметника на нашите вековни узурпатори!???????не им харесва розово,тогава във *** с естествен м мирисще е по-добре!!!!!!

248

Анонимен

преди 10 години

до 27Господин "Пардон", или boyko_stoewда прибере паметника си? Върни първо руските кокали на потомците от Шипка. Много си смел сега да плюеш руснаците. След като не ти е на шията боздуган. ***.

247

qur4u

преди 10 години

Ако тук има млади хора нека знаят. По времето на диктатурата наложена от руснаците и изпълнявана от техните *** комунистите беше следното: Забрана за пътуване до "капиталистическа страна" Коса - до 2.5 см панталоните"чарлстоните" ги режеха полицаитена момичетата с "минижуп" им удряха печати над колянотовсички училища и ученици бяха с еднакви униформичуждите радия се заглушавахане можеше да си внесеш даже и грамофонни плочи - конфискуваха ги на границатавсеки петък -само руска тв

246

Spacer

преди 10 години

Ей кибиците, айде бегайте с хулите по София надалече, не си ли избихте комплексите за толкова години?

245

Друг русофил

преди 10 години

Понякога си пускам Высоцкий. В тези времена човекът казваше всичко, кога иносказателно, с богати алегории, кога рязко и остро. Какво пееха нашите сегашни "антикомунисти"- Щурецът с опашлето, Васо Кръпката, онзи ръмжащият, дето взе, че опразни терена, не му помня името, Коцето Калки - отврат, която се гавреше от още неразрушения Мавзолей? А? Такива сме - все по вятъра и на умряло куче нож вадим! Незнаещите ще изпратя в Трептов - Берлин, във Виена, на пл. Сталинград в Париж. На там живеят цивилиз

244

до boiko_stoew

преди 10 години

Ами ако те мислеха така през далечната 1877година и си траеха, нямаше ли сега още за нас официалният ни език да беше турски. Хора, опомнете се и не се бъркайте в историята а мислете за бъдещето. Историята е минало. По важно е бъдещето. Със ГЕРБ или с БСП ли ще е все тая е, докато самите ние не се научим, че без труд нищо не можем да постигнем така ще е.

243

пенсионер

преди 10 години

Руснаците да си вземат окупаторският паметник в Русия и да си го боядисват както искат, и да не забравят че тук е БЪЛГАРИЯ!!! Българите от бурлаци не желаят нищо,тук има една пасмина от комуниги,които са съгласни и МАЙКА си да продадат само и само да са на власт и да гризат КОКАЛА. И да не забравят историята и колко тона злато са взели от България,уж да ни освобождават от турско робство.В България няма място за паметници на окупатори!

242

boyko_stoew

преди 10 години

Пардон...!Не бил Руският Посланник ,а Говорителят на МВнР на Русия -Лукашевич.Все тая...Вместо да се извини на Българския народ,иска извинение от Управляващите...Нищо чудно да го получи.

241

Анонимен

преди 10 години

Този паметник за едни може да е място за преклонение и почит към руската освободителна армия но за други същата тази армия е агресор и подтисник. Държавата трябва да бъде безпристрастен наблюдател и демократично да позволи и на двете страни да изразят своите емоции и възгледи. И не бъркайте това с оскверняване на гробове. Аз лично се радвам, че има българи решили да се извинят от името на своите деди участвали, макар и не по своя воля в този срамена акт. А Русия да мълчи и да не ни поучава!

240

чичо пейо

преди 10 години

краино време е столицата на българия да си отиде там където и е мястото...вие софианци сте се замозабравили и сте страм и позор за всички насцапате всичко до което се докоснете,рушите всичко което ви е в възможностите,плюете по всеки и по всичко,за вас няма нищо стоиностно-всъщност вие самите сте продукт и синоним на поквара

239

ivailo.lichev.5

преди 10 години

Европейци живота ви зависи от братушките ( наливате техния гас и петрол ) вземате пари от европа (Герминия) а тя работи изцяло за ***