49

ДА ПОПИТАМ

преди 10 години

Какво става с българските имоти в Турция ? Кога ще има български министри в правителството на Турция ? Позволявам турците да участват в управлението на България, точно толкова колкото и българите участват в турското управление !!

48

до БГ

преди 10 години

Аве какъв хидроинженер, какъв Олигарски ве момче, това на снимката на някой от двамата ли ти прилича?

47

loro

преди 10 години

4estit vi prezident lqvo seksualen prezident i tova dojivqhme v bg

46

Ghero

преди 10 години

52Как така за 2 минути получи над 14 палчета на горе?Ах гербери, гербери...колко е тъжно вашето положение...

45

Анонимен

преди 10 години

Плюят по Президентът заради ветото. толкова пари пръснаха по изборите купуваха гласове, застъпници едно друго трябва да откраднат единият милиард за да имат пари за купуване на гласове на предсрочните избори? Толкова сте жалки!

44

Ghero

преди 10 години

Погледнете бе, погледнете каква пу*ка и мижитурка имаме за президент: youtube/watch?v=wwK5iCBa3sgКак можахте да изберете такъв ***, такава подметка без грам характер и гръбначен стълб.

43

Peshonizer

преди 10 години

Серьожата се огъ*ил на турция, Боко се огъ*ил на турция, сега и президента ни се огъ*ил на турция...После всичките се оправдават. Абе спрете да ни огъ*вате на фесовете бе. Искания за обезщетения за 5 века назад, извинение към българскяит народ и като почнат да ни говорят на въпреки - икономичекси блокаж по границата ни с тях. Да видим как ще минават през Гърция за ЕС... ама няма да минат, щото и там ги дерат яко.

42

Ghero

преди 10 години

Но това за което реално се е говорило не се казва в никоя медия, включително и турските. А именно, това че Герб са сложили на масата цяла южна и источна България (тракия) като обмен за прехвърляне на гласовете на дпс в Турция към партията на Касим Дал.

41

Импичмънт за Чехльо

преди 10 години

Много си уважителен със съседите ***.Крушката си има опашка.Сърди се на себе си.Ако беше пуснал журналистите нямаше сега да хъкаш и се чудиш как да се оправдаваш.

40

Анонимен

преди 10 години

Този самопровъзгласил се псевдообединител защо допусна турски журналисти, а българските да ги остави да висят изолирани навън? Това не е ли опит за разделение на нацията?

39

stoneg

преди 10 години

Турците казали че са върнали 7 имота на Българската държава 4 от който в Истанбул това как ще го коментирате.

38

художника

преди 10 години

До до г-н художникаСъдбата на тракийските българи е като тази в западните покрайнини, като тази в запуснатите села край делтата на р.Дунав/ отцепена Българска територия от Румъния/, като на Бесарабските Българи и всички, които са извън пределите на Родината ни.Дипломация и компромиси трябват от всички страни, а не да се капсуловаме, като макетата.

37

Анонимен

преди 10 години

Свърши се ваща другари от ДС!Усещата ли как това е поредната диверсия на дс(дпс+атака). Платените писачи налазиха форумите и се опитват да създадът впечатление, че видите ли има "етно-омраза"???Въобще не им се връзвайте на тези братоубиици и ***!Моля мафията да не се крие зад И етнически партии като дпс и атакаБалонът се спука евро-комисията каза в прав текст-Вие сте откровенни бандити!!Ако не вярвате, питайте коалиционния партньор на дпс:- атака.?

36

Анонимен

преди 10 години

А защо Плювньо след като уж няма от какво да се притеснява, не е допуснал български журналисти, за разлика от турските, м?

35

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА

34

Анонимен

преди 10 години

Разбирате ли играта на престъпниците от дпс и атакаПродължават да се опитват да ни разделят на българи и турци?Абе парцали извратени, на целия свят стана ясно, че ниевинаги сме си живеели заедно в мир след освобождението,Не другари престъпници, не се делим етнически!А се делим на народ срещу мафията а мафията няма етност тя е тумор във всяко едно общество.

33

gtf

преди 10 години

.. подлежи на съд за държавна измяна.Чудя се дали е корумпиран или просто е умствено недоразвит. *** готови да оголят дупе на всеки срещнат с повече пари. За тва сме на тоз ред, за пари ще продадете и майка си.

32

gtf

преди 10 години

стига с тая толерантност бе, толерантност към кого ? - към религиозни фанатици- към мафиотски структури - към хора, които искат да наложат на сила своя бит и религия - към хора, които се намесват открито във вътрешните работи на суверенна държава - към хора хвърлили око на една плодородна земя от стотици годиниколко християни има във Византион и колко църкви, като е над 12млн. За мен този "президент" погазва редица точки от конституцията.

31

АТАКИСТ

преди 10 години

пеевски-президентатака-победа

30

анонимен

преди 10 години

прав си, но това не означава плевнелиев да се прави на щраус, да си заравя глават в пясъка и обсъжда държавни въпроси по начин позволяващ проникване на чуждо влияние в държавата ни... тея истории с културното наследство са сладки приказки... Турция да си оправи бакиите с тракийските българи, а после да си търси наследството, било то и историческо.... щото нашето си е материално и засяга много хора, да не говорим за държавата