70

Анонимен

преди 10 години

ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕРАЦИТЕ НА ГЕЯ ЗА МЯСТОТО НА БАРОЗУ!Деца ме направиха,брак подписа ЕДНО САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДОТЪТРИ ОРЕШАРСКИ ДО ЛЯТОТО НА 2014г СЛЕД ЕВРО ИЗБОРИТЕ ГЕЯ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО В БГ ПОДКРЕПЯНО ОТ БСП!ТОВА Е ЦЕЛТА!Даден е рушвета на Свобода,имиджа ни го "ВДИГНА"ХОХЕРЧЕТО С МОНИКА,САМО ДА ДОЙДЕ МАЙ И ПОСЛЕ ПЕЙ СЪРЦЕ-ГЕЯ ЩЕ УПРОВЛЯВА ЕС!МЕЧТИ МЕЧТИ и МНОГО ПАРИ а ние ще стягаме колана!ТРОЯНСКИ КОН В ЕС ЗА МАЙЧИЦА РУС!

69

Анонимен

преди 10 години

Абе вие червени *** все сте недоволни когато се протестира мирно викате голяма простотия, когато се стига до ескалация пак същото викате! Май и вие не знаете какво искате! И започвайте пак да си криете паричките под дюшеците, че сега комунистите като вземат милиярдчето после не знам кой ще го плаща!

68

Kaleko Aleko

преди 10 години

Все повече се убеждавам, че повечето пишещи тук позитановци са виждали София само на картата... В момента кореняците софиянци надали са повече от 10% от населението, а шоп е невъзможно да го накараш да живее в София.

67

GiveMeFive

преди 10 години

Ха хаа, красивите са дошли на паважен плаж, а интелигентните са на плажен паваж. Забелязва се и масовостта обаче, като се махнат репортерите ще се съберат за две карета белот заедно с децата!

66

Анонимен

преди 10 години

Нито са интелигентни ,нито са красиви ,нито са приятни ,а най малко прогресивни !!Платени пишлемета всеки ден тормозят столицата и гражданите с тяхните *** изцепки , 50 пъпчиви *** и още толкова изкуфели дъртаци се радват ежедневно на медийно внимание !! Крайно време е да бъдат изринати от жълтите павета !!Фандъкова не се прави на умряла лисица ,забрани протестите за да може полицията да си свърши работата !!

65

gandi.daow

преди 10 години

До optimistЩе ги разпръснат като бездомни кучета още при първите прояви на насилие.. с нетърпение чакам да видя пребити зомбита:)

64

Анонимен

преди 10 години

май много сте станали платените спамери на БСП и ДПС.

63

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 60,в едно варненско село местният БСП активист е събирал масово подписи от *** в подкрепа на кабинета с аргумента "ако не подпишете, ще ви спрат помощите". И ония слагали завъртулките ;)Че герберите ги използваха - това е ясно. Но че на последните избори БСП се опря на тях, а сега се опитва да изнамери пари, че да им се подмаже, също е факт.

62

ТHE Патриот

преди 10 години

"Простотията не ходи по хората ,а по шопите"стара българска народна мъдрост!

61

Bernd Kretzel

преди 10 години

до 59.ами не, най - вероятно ще е от ***, ако се сещаш за какво говоря :D

60

Анонимен

преди 10 години

Като няма пари за море, ще се протестира на плаж пред парламентаОСТАВКА! НЕЗАБАВНА!

59

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха. Трима се правят на шутове и десет ги снимат. Голям протест, голямо нещо. Направо цяла България протестира. Само ни се смеят на акъла, ей това е резултата. А този родител дето си е цопнал децата в басейна насредата, на това слънце е напълно безотговорен. Все едно гледам *** насред локвата. Ужас!!!

58

Шаман

преди 10 години

До Контра протестиращите които само пишат но нищо не правят. Другари, елате ни изгонете ако ви стиска, нали и без това сме само 2000, а и вече сте повече прд НДК. Или май не ви стиска. Викнете и танковете, поне вече сте го играли този сценарий. Ние сме там, акаме ви.

57

optimist

преди 10 години

Сега с мира, септември - със секира.

56

flamer

преди 10 години

До t0read0rТова е все едно да се чудиш за какво ще си изхарчи парите наемен убиец като си свърши работата - безмислено.

55

До Kaleko Aleko

преди 10 години

Калеко, *** бяха основен електорат и на ГЕРБ. Просто този път комунистите раздадоха повече пари и кебапчета от ГЕРБ. И на следващите избори парламентът ще бъде избран с гласовете на тези, които не правят нищо друго, освен да се плодят. И ще е така до когато всички ние не започнем да спазваме собствените си закони. Защото където има хаос избуяват плевелите, като тези на жълтите плочки, като разни странни политици и всичко това ще доведе до увеличаване на катуните........

54

До Bernd Kretzel

преди 10 години

От многохилядните протестиращи пред НДК-а ли ще си изядат боя? Жалко че нямам възможност да съм там.Такива *** като теб знаят само да лаят но сте беззъби :)

53

АЗ

преди 10 години

ВИНАГИ СЪМ СМЯТАЛ,ЧЕ ШОПИТЕ СА ПО *** ОТ ПРОВИНЦИЯТА,НО СЕГА ТОТАЛНО ГО ДОКАЗАХА!ПЛАТЕНИ ХАЙДУТИ-ТОВА СА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПО ГОРЕ НА СНИМКАТА!БАТЕ БОЙКО ДА ВИ КУПИ ПЛАЖНО МЛЯКООООО,ПРОСТАЦИ

52

ТHE Патриот

преди 10 години

Единственото което успяха да постигнат метежниците е да настроят цяла България срещу тях.

51

t0read0r

преди 10 години

емм, всъщност протестиращите имат ли концепция какво да правим след като свалят правителството? айде спрете да ги наричате 'интелигентни'