46

Маджаров

преди 10 години

Нови избори и БОЙКО НА ВЛАСТ ДОКАТО Е ЖИВ . ПОБЕДА ПОБЕДА

45

Absolutism

преди 10 години

tova tqhnoto ve4e ne e naglos ami i az neznam kak dago nareka zaslujavat da badat lin4uvani

44

МРС

преди 10 години

Привет, употребени ***! Довечера пак се съберете да местите плочки. Доведете си отново и децата. И не забравяйте да си вземете повече алкохол.

43

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Никола,БСП е наистина партия, която успява да обедини всички. Срещу себе си. Но няма как да е иначе, при положение, че кадрите й са най-големите и нагли демагози в държавата. Само Местан може да им съперничи.

42

georgi.ishkitiev

преди 10 години

До FrontlineЛумпенче или не аз моя живот съм си го подредил горе долу. Яд ме е че политиците продължават да ни лъжат и петнят името на българия. Яд ме е, че като отида в Англия и кажа, че съм българин и почват да гледат по друг начин. Протестирам не защото нямам пари или живея зле, а защото искам да се чувствам като европеец, а с тези управляващи виждам че това няма да се случи в техния мандат.

41

наблюдател

преди 10 години

напрежението нарастна, защото кметицата не си свърши работата за 40 дни, най после Атака подаде искане за разглеждане на действията и, но това можеха да го направят и ГЕРБ, нали

40

catenaccio

преди 10 години

Йовчев, кажи защо снощи ул. Париж не беше блокирана както ВСЯКА вечер от 20-тина дена насам?

39

Анонимен

преди 10 години

комунистчетата в сайта наскачаха; някой ще отиде ли до магазина да ми вземе Каменица - грейпфрут :)

38

Bob

преди 10 години

Тия вкараха Баце в разходи хехе, довечера пак трябва да плаща...

37

8765

преди 10 години

Да дадеш нареждане да се бият протестиращи /защото това което направиха снощи полицаите без заповед - няма да го направят/,означава само едно - ОСТАВКА!!!

36

Никола

преди 10 години

Добре бе дявол да го вземе ЗАЩО има такива размирици ВИНАГИ когато БСП е на власт, каква е тая работа, хората протестират - Винету дето го имаме за мутра, подаде оставка, а тези *** се напъват като магарета, ей ще дойдат агитките на два отбора и още утре ще сте изметени, бати и наглеците.

35

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Спирам да пиша коментари, че имам работа :-). Трябва да изкарвам пари за морето. Поздравявам всички, които не са протестиращи. Вие сигурно се чувствате щастливи, че живеете в най-бедната и корумпирана страна в ЕС :-). Не ми се иска, но вече се замислям къде мога да емигрирам. То ми омръзна да живея с бай ***.

34

Анонимен

преди 10 години

Недопустимо?! А допустимо ли е хората вече 40 дни да протестират интелигентно и мирно, и то без никакъв резултат?! Нормално е да се стигне до това напрежение,защото досега хората викаха всяка вечер пред празните сгради,а политиците си се бяха сврели в мишите си дупки и им беше все тая! Най-после се докоснаха до народната "любов"..и занапред ще става все по-лошо! Връщане назад няма!

33

наблюдател

преди 10 години

Най-малко отговорността за това, че има насилие, може да се хвърли върху правителството, беше категоричен той.прав е, виновни са организаторите на протеста, а той не е анонимен както се твърди

32

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 33,Ако бяхме 1978 година - като нищо.Ама, за съжаление на Серго и компания, не сме. Макар че през 1997 г. армията ги изостави, а имаха някакви подобни планчета ;)

31

DeadZeppelin

преди 10 години

автобуса не е с български граждани. Автобуса беше пълен с *** !

30

Анонимен

преди 10 години

Изходът е МС или президентът да обяви военно положение и да наложи полицейски час след 22 часа на улиците да няма никой без полицейско разрешение.

29

georgi.ishkitiev

преди 10 години

до Frontlineа ти като типичен *** заемаш позицията на вечно критикуващ и недоволен

28

Cartman

преди 10 години

радавам се като ги слушам тези нагли хора. сами ще се закопаят толкова дълбоко, че никога няма да чуем за комунисти пак.

27

Росен Плевнелиев

преди 10 години

Ей тоя човек допреди преди две години беше съветник по националната сигурност на Бойко Борисов, а два месеца беше началник в кабинета ми, можете да ни благодарите за добрия подбор на кадри.