8

Анонимният

преди 10 години

Вместо да отговори на депутата Волен Сидеров, за Офшорките, Плевнята видимо изнервен заплаши, че ще се посъветва как да бъде отстранен и изведен от охраната Сидеров от въпросното заседание?!Лошото е друго, че тогава всички политически лица мълчаха и никой не поясни на Плевнелиев, че не той може да изгони Сидеров от президентството, а депутати могат да го извикат в парламента за обяснение по темата с офшорните фирми.

7

Анонимният

преди 10 години

При прякото предаване от последното събиране на Консултативния съвет за национална сигурност така нареченият ни президент също не беше притеснен от въпросите за участие в офшорни фирми.

6

Анонимният

преди 10 години

Как не се притесни силно същият този гражданин Росен Плевнелиев, че си е застроил част от брега на морето, като луксозната му къща е кацнала на скалите, построена на метри от плажната ивица между Черноморец и Созопол. Земята, скалата върху която е построена къщата на Плевнелиев е изключителна държавна собственост според експерти. Не съм чула съпругът на Юлияна П. да е силно притеснен от евентуално грубо погазване на законите в страната.

5

0nzi

преди 10 години

В тевтерчето на Местан фигурира "да се удари Б.Б".

4

Димитър

преди 10 години

Дайте да видим тефтерчето на Цацаров, че то първото вече му се запълни.

3

Анонимният

преди 10 години

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише

2

Революционер

преди 10 години

Сидеров, Местан и Доган с като братя :)

1

Анонимният

преди 10 години

Поредния гаф свързан с Президента!! Името вече прекалено много пъти взе да излиза и да се свързва със съмнителни случки, кръгове и личности!