114

не немец

преди 11 години

Защо се намесват немците във вътрешните работи на друга страна. Да бъдат изгонени от България, тези шваби!

113

23 ГОДИНИ ГРАБЕЖ !

преди 11 години

НАРОДА СРЕЩУ МАФИЯТА, ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ТИЯ *** ДЕТО 23 ГОДИНИ НИ КРАДАТ И ЛЪЖАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

viki123

преди 11 години

до AzНямаше предизборни програми този път. Имаше цирк и фекалохвъргачки. Кво говориш ти, човек?!? Някой простосмъртен чул ли е за програми тези години??? И повтарям - ние не протестираме за Герб, а против двупартийната система - Герб и другите. Не се увивай като червена змия

111

Злопаметна от морето

преди 11 години

Няма да се логвам с регистрацията оти ме мързи от жега.Хъхъхъ, Мишо Шамара има си хас да не подкрепя Станишката, не помните ли позорната законодателна поправка Ванко1 ? С тази поправка, гласувана от парламента на Столетницата, отърваха един наркодилър и сутеньор, първи приятел на Мишо Шамара, от затвора.Е как няма да гинподкрепя?Тук в провинцията хората не киснат посайтове и са страшно набрали на Почешарски.С морски поздрави от леля ви Злопаметна.

110

Shop

преди 11 години

До Shоp:)))) Досега чаках оня *** да се прибере от протеста, че едва се уредих да го дублирам, за него дават повечко кинти. Другарите също искаха да го дублират, та се наложи да навия една тръба на началника. ****ах ги, сега ще имам стотинки и за айран към баничката утре сабайле. Да е жив и здрав Кирето Добрев, че организира това предприятие срещу ГРОБ, че Боката ни беше направил на лом.

109

Атакист

преди 11 години

до 180Гербераст, теб безплатно те нареждам!..Имаше такъв герберастки лаф, но с друго значение.

108

до 170

преди 11 години

Най-гнусен пример е серГей-ибрикчията

107

Атакист

преди 11 години

до 180Ееее, подценяваш партията Майка. Герберастите за викане оставка получават по 50, а ние цял ден си чупим пръстите и накрая 20 ли? Малко вдигни мизата.

106

Анонимен

преди 11 години

До Марио-38Ти верно си с психични отклонения, прегледай се моля те, че не е добре човек да пише такива глупости.....На 4 км има достатъчно доктори и ще ти свършат работа, само не се излагай така !

105

писна ми

преди 11 години

Протестиращите стигнаха до немското посолство, изпяха българския химн и събориха символичната стена, която според тях разделя България от Европа. Посланикът Матиас Хьопфнер пък излезе да говори с гражданите. "Добре сте дошли тук! Има хубаво бъдещо за демокрацията в България", каза дипломатът. Е....и простотиите! Ха ха ха! Изперкали ***

104

до ддд67

преди 11 години

Ми кой сложи фандъчката за кмет? Нее те протестите нямат нищо общо с герб:) като изключим няколко заблудени души като грейуоч например..

103

Анонимен

преди 11 години

Обират ни,хора,а ние гледаме!

102

Shop

преди 11 години

До ПесимистНяма да страдат. Кенефния червей не страда, когато си организира подходяща среда за обитание. Това са болни хора.

101

Shop

преди 11 години

До DDD 67Заради такива като тебе всички страдат.ОСТАВКА!

100

viki123

преди 11 години

Правителството престъпно бълва социални след социални облекчения и дажби и защо работи с пълна пара. Заради протестиращите. За да уталожи гнева и да задържи властта максимално. Не е от любов към Вас, Овце. Ние глупаците-протестиращи Ви извоюваме ден след ден по некой лев. Вие псувайте, дребни страхливи душици заблудени

99

Анонимен

преди 11 години

пишите протестирате нападатесе изпадате в истерй времето си върви живота не чака държивата пропада. Вижда се че необходимо личност кято да обедни народа за "РАДИКАЛНА ПРОМЯНА" за да тръгнем напред.

98

Песимист

преди 11 години

МНОГО ГАДНИ КОМУНИСТИ ПИШАТ ТУК,НО И ТЕ ЩЕ СТРАДАТ ЗАРАДИ ТЪПОТАТА СИ ЗАЕДНО С НАС

97

Атакист

преди 11 години

до 145Зеленясъл, я кажи защо не си бил на нито един протест на твоите съмишленеци-герберастките *** пред мин. съвет? Щото знаеш че няма смисъл да висиш като изпразнена пи.ка пред мин. съвет и да искаш да свалиш *** по този начин? Признай си, зеленясъл!

96

до 145

преди 11 години

Това не е протест! Това е малоумно циркулиране по улиците! Ако това беше истински протест, правителството на Орешарски отдавна щеше да си е отишло!

95

viki123

преди 11 години

До az-Пикаеме да Операта- Волен ни научи. Още въпроси?