117

Анонимен

преди 10 години

Като престъпник се крие.Oh, wait...ама той е престъпник!

116

Анонимният

преди 10 години

Според тях е невъзможно двамата бизнесмени от Дупница така да се изпарят без протекция от най-високо ниво. Преминаването им през контролен гранично-пропускателен пункт би било много рисковано, тъй като там работят прекалено много хора и колкото и желязна да е схемата, нещо може да се обърка. Най-малкото да изтече вътрешна информация, коментират източниците ни. Според тях най-чистият вариант е този, след като, разбира се, са се отчели със солидна сума на бившия премиер. И той, както и те, се занимаваха с търговия с каптагон и наркотици, така че версията е трябвало да учуди само онези, които не

115

Анонимният

преди 10 години

Преди време от Легия Антимафия съобщиха, че с правителствения самолет са изнасяни големи количества пари в кеш, а информацията потвърдиха бивши депутати от ГЕРБ и приближени до експремиера Борисов. Според версията, която звучи все по-достоверно, на фона на разкритията за злоупотребите с авиоотряда Пламен Галев и Ангел Христов са били качени на борда и безпрепятствано са напуснали страната в неизвестна посока. Само така може да се обясни липсата на каквато и да било следа от тях, коментираха добре осведомени полицейски източници за Галерия.

114

Партизан за бой се

преди 10 години

Еййййй, прав е народа: Кръвта вода не става.Да не е хванал ШУМАТА?Или разучава песента " Партизан за бой се стяга "?Може и землянки да копае човека, тъй за фитнес.

113

1111

преди 10 години

До wwwMAGISTRALA = 115 KM : DETSKA GRADINI SAMO V SOFIA : UCHILISHA NE SUM CHUVL AZ DA E POSTROIL, NO MOJE V SOFIA DA E NAPRAVIL : SPORTNI ZA LI PAK V SOFIA: ZA METROTO DA NE GOVORIM CHE E V SOFIA, A DA NE GOVORIM CHE METROTO SE STROPI OT 20 GODINI POZNAY NAY KOI FIRMATA .............. !!!!????? E SOFIA NE E BULGARIA

112

Анонимният

преди 10 години

До melinda.faellaПортрет на Тиквата имаш ли в тоалетната? Май само той ще ти остане от Истинския Мачо

111

Анонимният

преди 10 години

Отишъл е да види Братя Галеви дали му пазят добре паричките

110

А сега?

преди 10 години

Цветанов се изтървал / ПРЪДНАЛ / яко пред следователите. Притеснил се нещо човека.А да видим Бойко ще направи ли следващата крачка........ако го хванат де?

109

анонимен

преди 10 години

До 110ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПИСАНОТО ОТ МЕН НЕ Е РОМАН. ПРЕХВЪРЛЯЙ И ДРУГИ ИЗТОЧНИЦИ. ЩЕ ТИ ГИ ПОСОЧА,МАКАР,ЧЕ АДМИНИСТРАТОРИТЕ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ,НО БИХ ТИ ПРАТИЛ 3 ЛИНКА- ЕДИН ОТ БГНЕС, ЕДИН ОТ АФЕРА И ЕДИН ОТ ПИК. ЧЕТИ ЧОВЕЧЕ. САМО С ВИНЕТУ И ИНСТРУКЦИЯ ЗА БОЕЦА-ПОЖАРНИКАР,ДАЛЕЧ НЯМА ДА СТИГНЕШ!!!

108

melinda.faella

преди 10 години

До Nely ти си дин ***........... такъв мъж като Бойко н е може да е страхлив......... просто не иска да се занимава със смешници////

107

Анонимният

преди 10 години

До wwwДа бе, досега без Тиквата живяхме в каменната ера, без училища и детски градини, без спортни зали, магистрали и метро...движехме се с каруци и раждахме в къщи

106

melinda.faella

преди 10 години

къде е Бойко..... я стига с вас ще се занимава тий с простотиите ви , как ли не!няма ли по важни дела от авиоотрядите бе!я вижте ваште кирливи ризи смърдят от тука ги усещам1 ако бях на негово място да съм ви бутнала отдавно в пандизите, той ви се смили а вие сега като малка булонка лаете срещу него......... смешни паленца я се скриите1

105

Анонимен

преди 10 години

Червената *** пак се е развихрила в коментарите

104

Nely

преди 10 години

Когато не е на власт е страхли.Силен е само там.Пазят го,хварят го, а сега го критикеват.Боже каква гадост.Май е забегнал из Европата , за да търси спасителния пояс.Боже какъв канара мъж - а страхливец !

103

Анонимният

преди 10 години

Превръщането на правителствените самолети в бащиния показва мислене на феодал, не на демократ. Затова Борисов и компаниите му имат странни представи за развлечение употребявай държавното като свое, ходи по ловни и морски резиденции на ЦК на БКП, сякаш са твои. А после като те питат казваш, че е било за благото на държавата.

102

бате ви бойко

преди 10 години

Да ми ядете *** аз съм на халкидики с една блондинка печа се на слънцето и си барам *** къпя се у бело море,я си таковаите м...та егати и болшевиките кой къде летял,хората им искат оставка они ми се правят на следователи,марш в кауша башибузук болшевишки...

101

Анонимният

преди 10 години

Бойко летял с хеликоптерите от съображения за сигурност, казва самият той. Е как е летял на борда с хора, които предварително не са проверени, нито им се знаят имената? Толкова е плитко, че се чудя дали Боко съзнават колко е смешен в очите ни?

100

Анонимният

преди 10 години

Нямало списъци на пасажерите на полетите с правителствения Авиоотряд 28. Това акълът ми не може да го побере. За обикновените полети на вътрешни линии до Варна ти искат три имена, лична карта и не можеш да си отстъпваш билета, който си си платил. А г-да другарите си летят в приятелски компании и не им пука.

99

Анонимният

преди 10 години

Второто неявяване в комисията показва , че лидера на ГЕРБ Б.Б.е свикнал да извършва престъпления без контрол и всичко което се говори за безсмисленото харчене на народни пари за полети с певачк, стриптизьорки, телета и пр. е истина. Ако беше паднал самолет ипи въртолет при полетите щяха да се зверят от органите за въздушен контрол кой е бил на борда? Това е цялата идеология на управление на ГЕРБ:простотия, тъпотия милиционерски и борчески идиотизъм. Лошото е че тези наглеци са навсякъде добре посяти във всички партии с широко отворени уста за власт, грабеж и заобикаляне на законите.

98

www

преди 10 години

Може пък да е отишъл да вади пострадалите от мината? Защо обиждате човека, който е направил най-много за България в цялата й история? Магистрали, детски градини, училища, метро, спортни зали - ако не бяха той и ГЕРБ, нямаше да имате нищо от това, неблагодарни ***!