38

koko

преди 10 години

Сидеров обаче обяви на всеослушание, че бил свикнал да е черната овцаЗащо обижда овцете - те са много по-полезни от него.

37

Adela

преди 10 години

До mеrcМани, мани да не разберем какво свърза Болен Лидеров, бсп и Сретен Йосич, че ще стане една ...........

36

бля

преди 10 години

Едно не ми е ясно. Значи хора като Цацаров, професори и др. цял живот се бъхтят за държавата, като са доказали със знания и умения, че заслужават позицията си, а изведнъж, някакви си псевдко ***, които освен че са такива, ами и си вярват, стават и се държат сякаш държавата е тяхна. Докато тези нещастници не разберат че са там по волята на онези които са ги избрали, бли те *** или интелектуалци, и не разберат че не са нищо повече от нас, наяма оправия.

35

Сотир

преди 10 години

щом е по телевизия АЛФА няма начин да не е истина :) Както откачалките от СКАТ винаги са обективни, а ТВ7 НЕ са *** :)

34

mеrc

преди 10 години

Преди минути Асошейтед Пресс предаде че Сретен Йосич е приел поканата на шефа на комисията по корупция в НС- Волен Сидеров да пристигне в България и да информира обществеността кой го е закрилял в страната като гл. секретар на МВР,кой е държал контрабандните канали,и кой е източвал финансите на Р.България ! Братя Гербери,нека да увеличим масовостта на протестите тази вечер,защото става страшно ! Ако не падне скоро това правителство истината ще излезе,а тя е потресаваща !

33

mеrc

преди 10 години

Волен кани Сретен Йосич в Комисията по корупцияБойко Борисов го е страх от тази фигура, трябва да разберем какво ги свързва, заяви лидерът на "Атака" .Волен Сидеров кани Сретен Йосич в Комисията по корупция да разкаже в какво се е изразявало познанството му с Бойко Борисов и какви са били общите им интереси. Сидеров заяви, че е чул, че Бойко Борисов го е страх от Йосич и затова трябва да се знае какви са обвързаностите му с тази фигура. Това стана ясно на пресконференцията на "Атака" в Бургас.

32

Анонимен

преди 10 години

Волен е много прав!

31

Анонимен

преди 10 години

Браво Волене ! Шушумига си , ама кефиш !!!

30

mеrc

преди 10 години

Семейство с изявление по телевизия АЛФА ТВ участвали в протестите....като се върнат от морето отново имат намерение да се включат...... Парите ни ги даваха партийни функционери на ГЕРБ. 50 лева за мен, 50 лева за мъжа ми. Аз лично научих за далаверата от мои съседи, които приятелски ми предложиха да изкарам някой лев. Чухме, че партията си има цял щаб за набиране на недоволни протестиращи, но това си е тяхна работа. За нас добре дошло, защото така изкарахме 2 000 лева за морето"

29

1

преди 10 години

Трябва всеки българин да гласува за Атака

28

Волен С.

преди 10 години

Другарки и другари националисти, не ме съдете за моето поведение! Има една много добра поговорка която гласи "Което не се купува с пари, се купува с много пари", надявам се ме разбирате!Иначе съм добре, починах си 1 седмица на морето, Деница и другите к.у.р.в.е.н.ц.а от Атака бяха с нас, хапнахме, пийнахме тези 3 неща, нали се сещате. Моята я лесна, имам 14 милиона да получавам за 4 години от вас българи, гарантирани, пък нека да съм луд. Чао, заминаваме за морето пак.

27

SKYBET

преди 10 години

v tazi dyrjava ima li bulgari se pitam???? kak moje da se tyrpi tova tursko meshe da si pravi kakvoto iska

26

C*

преди 10 години

до JustTomМного правилно сравнение!Само,че поне Хитлер не подкрепи еврейска партия в Германия ;)Самоубий се,Болене!

25

Анонимен

преди 10 години

Много е забавен :) Другите са толкова скучни... не ви ли кефи тоя пич? :))

24

хм

преди 10 години

"политпрокурорска завера" - хаха много соц-хайдушки звучи това :)) Волене, ти не си за ареста, за лудницата си.

23

ХАХА АХ АХ

преди 10 години

СПОКО НЕМА ДА ГО АРЕСТУВАТ ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА КВОРУМ ЗА ОЛИГАРСКИ И МАФИЯТА НА БСП+ДПС.....ЦИРКАДЖИЙ НАГЛЕДАХМЕ ИМ СЕ НА СЕРИАЛА

22

SKYBET

преди 10 години

boelne ti oshte li si jiv zashto ne si rastrelian oshte????

21

LOL

преди 10 години

"- Ще ме арестуват!"Ми, "ще те арестуват"! Буахахахахахахаха!

20

Анонимен

преди 10 години

Идиотизма на тоя нещасник ескалира. Чист мозохизъм е да му слушаш глупостите на тоя турски ***.

19

Adela

преди 10 години

До НФБУмориха ми се пръстите с тези ***! ФАКЕ е, че вие от бсп, дпс и атака купувате избиратели и стачкуващи. Точно БСП похарчиха десетки милиони за тези избори. ФАКТ е, че хората който стачкуват вече 28 ден стачкуват срещу всички несправедливости в тази държава и никой не може да ги купи.