44

Анонимен

преди 11 години

АЗ съм на 56 г.,СЪЖАЛЯВАМ ЗА МИРНИЯ ПРЕХОД НА МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ!ТОГАВА КОМУНИСТИТЕ РАЗПОЛАГАХА С АРМИЯ И МИЛИЦИЯ,РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО!ДНЕС ИМАТ БОНУС МИЛИОНИ,ТЕЛЕВИЗИИ ПЛАТЕНИ,МАНИПУЛАТИВНИ и ПОЛИЦИЯ,СЪД,ПРОКУРАТУРА!В нормалните държави МАФИЯТА СЕ ДОМОГВА В ПОЛИТИКАТА,В БГ ИМА САМО МАФИЯ-РАЗУЗНАВАНЕ,ПОЛИЦИЯ,СЪД.СИСТЕМА ПОЛИТИКА ,БАНКИ,ИКОНОМИКА,ПРОФСЪЮЗИ!СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОЯ МИРЕН ПРЕХОД!БОЖЕ ПАЗИ ДЕЦАТА НИ ОТ КЪРВАВО МЕЛЕ СРЕЩУ ТАЗИ НАГЛОСТ!ТЕЗИ ВСИЧКО МОГАТ!ТЕЗИ СА БЪЛГАРОУБИИЦИ!

43

незнаещ атакист

преди 11 години

Докато чакам някой да ми каже къде р касиерката ще ида да пусна една вода на операта че ми се припика нещо.

42

Нормално

преди 11 години

Никой от БСП и ДПС не напуска каквото и да станеВъпросът е има ли такова нещо, заради което някой да подаде оставка?

41

pantudi

преди 11 години

Комунис се сваля доброволно само от въже ...

40

Shekspirt

преди 11 години

Не съм се припознал, *** мазен! Горд съм от този факт!

39

aphrodite27

преди 11 години

Стига с тези извинения бе, закопавате ни,а на следващия ден "ИЗВИНЕТЕ"! Не се приема!

38

до Малин

преди 11 години

Главното искане е оставка на кабинета и разтурване на това измислено народно събрание. Нов изборен кодекс целящ граждански контрол върху партиите,както и мажоритарно избиране. Нови избори. Незнам къде си бил през последната седмица... Сигурно пред операта на парче пица..

37

Ел

преди 11 години

Това за децата е вярно - нямат място там. Тийновете - да, но малките - нямат място там. Вчера за първи път придружих мъжа си на протеста, след като бабата дойде да гледа малката. Каквото и да си говорим, ама малки сладки личица на по 3-4 годинки да крещят до изнемога "червени ***" е неприемлива картинка. А такива имаше много вчера. Ама всеки си знае себе си.

36

Анонимен

преди 11 години

Станишката-мишката трепери от ужас да не загуби власта си, а в очите му продажни се вижда колко е безпринципен и долен ......... . Всички знаем, че червените *** пеят лебедовата си песен. Никога повече няма да има БСП! Атака са мъртви. Ще останат само ДПС . Господа червени *** с изкуфели бабички и *** до никъде няма да стигнете и знайте - малко остава да излезат големите тълпи, а тогава ще бъдете пометени. Всичките ми приятели подкрепят протеста, но още не са излезли.

35

Анонимен

преди 11 години

Тоя и тои кажи истината както си е без някаква емоция!Интернет е пълен с наивни и ограничени хора които вярват на всичко.За съжеление тая маса се контролира лесно.Има сили дето я контролират.Които не е сагласен с мен да провери колко% вярват ,че Божидар Димитров е намерил Русалка.

34

koko

преди 11 години

Лумпендепутат, абе с конкурс за ограничено мислене ли си избират депутатите в БСП?

33

горд интернет лумпен

преди 11 години

"Има го този парадокс, че най-големите достижения на човечеството, понякога, за съжаление, работят срещу нас, срещу хората" - срещу ВАС, не срещу хората!

32

Пак 38

преди 11 години

Опа, до 26 е това, постоянно цензурират коментари и не може да се води нормален диалог

31

До Чудя сеНяма смисъл да се чудиш. Протестите започнаха спонтанно , а сега вече се организират ! Причината за което започнаха вече я няма - от там нататък следват манипулации . Протестиращите като цяло са млади хора и определено се чустват като на купон с биричка ! Съмнявам се че и 1% от тях са чели конституцията , но искат промяната и ! Сам си вади заключението за промивките.

30

Анонимен

преди 11 години

27, това е все едно да спреш някой убиец или изнасилвач да не ти посегне, и понеже си го спрял, всичко трябва да е наред и не трябва да му търсиш отговорност? А убиецът/изнасилвачът не е само Пеевски а всеки който го е подкрепял

29

mrete

преди 11 години

ei groznik glavata shte ti otrega i sha q hvyrlq v nqkoq kofa dano puknete ot rak do edin sgan mrysna

28

незнаещ атакист

преди 11 години

Извинявам се че не пиша по темата, ама съм нов тука... някой знае ли къде е касиерката дето трябва да ми даде 30 лв. за довечера дето

27

bgsoldier

преди 11 години

Май ще трябва още една спец акция НАГЛИТЕ!

26

Анонимен

преди 11 години

а пък мен децата ме заведоха.явно следващото поколение,родено в началото на 21 век,няма да е обременено и ще възроди българския дух.

25

Natural Dialectics

преди 11 години

Какви ги дрънка тоя бе ? Тия изобщо не са в час ...