61

Анонимен

преди 11 години

Борисов бил мутра,а?На ви сега мутри глупави ***

60

Дедо поп

преди 11 години

Станишка, еврейски, сега вече Народа не само ще ти скъса розичката ми направо ще ти пръснат саксията

59

Анонимен

преди 11 години

Изпълни задачите поставени от световните господари. Ликвидира БСП и надеждата на хората за някаква промяна, а с това и БГ.

58

блъско

преди 11 години

как на 33 години може да заема такъв раководен пост,това си е подигравка с народа,и само като видите къде е учил и какво е работил ,става ясно ,че ако му се направи една проверка,няма да си докаже доходите.Ей пълен т#шак сме в тази България

57

ouf

преди 11 години

"че имал силна ръка и доверието на чужди служби и е в състояние да се справи със задаващи се протести" по какъв ли начин и в кой век живеем?

56

Марк

преди 11 години

Отдавна казвам, че смрадтта, която се носи от политическия труп БКП/БСП е непоносима! Тази воня прогони 2 млн. млади българи от Родината!! Надявах се , че на отминалите избори БКП/БСП найпосле ще отиде в гробището на историята!!Уви!!Това не стана!!И сега сме свидетели на найголямата мръсотия, найголямото унижение налагано на българския народ!!

55

Един

преди 11 години

Струва ми се, че това идва малко в повече дори за хората, които си мислеха, че по-лошо от управлението на ГЕРБ не е възможно. Ами сега?

54

Анонимен

преди 11 години

Полицията вече огражда пространството пред Министерски съвет.

53

123

преди 11 години

Каква наглост!

52

Анонимен

преди 11 години

След това назначение очаквам нов закон за защита на държавата и сформирането на народен съд.И двете са правени в България.Тогава край на демокрацията.

51

Анонимен

преди 11 години

ДО ВСИЧКИ ОМЕРЗЕНИ (нямам предвид плазмодиите от ПГ на БСП) - днес вечерта има протест пред МС срещу това назначение. Долу сбърках леко часа (18:30 е всъщност), но ето линк към страницата на събитието. Аз потвърдих и ще отида. МОЛЯ, ако сте в София, ЕЛАТЕ и вие.

50

Don Vlazo

преди 11 години

Добре де, аре стига! Алексей Петров, Пеевски... Това е подигравателно... Е...и и лицемерието, е...и алчността...

49

ПЛАМЕН

преди 11 години

"Повръща ми се","Възмутен","Омерзен"-ама гласувахте като овце,кой го интересува дали сте омерзени или възмутени,защо гласувахме за вас,не разбрахте ли ,че Станишев разруши БСП.На следващите избори ако вземете 10% ,трябва да се радвате.НЕЩАСТНИ СЛУГИНАЖИ

48

Анонимен

преди 11 години

Ето каква е била цената за "Голямото плюене " по телевизията срещу ГЕРБ ....Имало е едно тлъсто "- Аз ударих едно рамо за да ви изберат , сега си платете" . А приказките на Станишев и Турчина ,че имал качества , че щял да гарантира не знам си какво са пълна залъгалка .Хората просто си уреждат сметките след изборите заради предизборната кампания ...А гледайте са какво става червени пенсионери гледайте и рупайте краставици ....

47

optimist

преди 11 години

Нали ви казах, че 2013-та погребваме столетницата ;)

46

Мислещ

преди 11 години

Те трябва да са омерзени, че са част от партия, системно избивала българи, интелектуалците, създала мутрите, крала 23 години след падането на техния кървав режим. Трябва да ги е гнус, единствения начин да изчистят това е НИКОГА вече да не искат властта и да отидат на село и да садят зеленчуци.

45

Анонимен

преди 11 години

ДО 36САМ СИ СЕ ПРОДАЛ ЩОМ СМЯТАШ КРЕМЪЛСКОТО ***--ВОЛЕН ЗА ЧОВЕКТЕРЪРВА ЩЕ НИ ЗАГРОБВАТ ВОЛЕНИТЕ КРЕМЪЛСКИ СЕРЕГЕЙОВЕ

44

бг

преди 11 години

ВИДЕ СЕ ЗА СЕТЕН ПЪТ 4Е ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ А МАФИОТИ И КОМУНИСТИ КОИТО ЗА ПАРИ ОБИВАТ ВСИ4КИТЕ МЕ4ТИ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА И АКО ОЩЕ ДНЕС БЕЗ КОРУМПИРАНИТЕ ЛАКЕИ И ПРОДАЖНИЦИ НЕ НАПУСНАТ БСП И ПАРЛАМЕНТА ЗНА4И СА СТРАХЛИЖЦИ И ДУПЕДАВЦИ КОИТО И МАИКА ИМ ЩЕ ГИ КЪЛНЕ ДОКАТО СА ЖИВИ А ДЕЦАТА ИМ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ТЯХ

43

един

преди 11 години

този можел да се справи със задаващите се протести Ами тия от бцп и сие се подготвят да потушат всичко и да си плетат кошницата на воля *** и всички дето гласуваха за тях

42

Анонимен

преди 11 години

КАК МОЖЕ ЗА ШЕФ НА ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ДА ИЗБЕРАТ ДОКАЗАНА МУТРА, ПРИ ТОВА ОТ ДПС ?????!?УМЪТ МИ НЕ ГО ПОБИРА !