245

DDR

преди 11 години

До Ханко БратБратко, обясни моля те как ще задължиш един частник да дава минимална заплата 1000 лева?Заплатата в частните фирми зависи от много неща, малко по-различни от плановата икономика на социализма. За пенсийте важи същото - при сегашният модел когато младите плащат за старите, не ми е много ясно при демографският срив как ще се осъществи.

244

Good_Witch

преди 11 години

ха така ВолИнчо ;)...не веднага, след няколко месеца да си сигурен от къде духа вятъра;)Неприятното е обаче, че ако има избори след 7-8 месеца, ситуацията ще е много плачевна, но на теб какво ти пука, нали?А трябва ВолИне...трябва, защото при такава ситуация ти ще си ..АУТ, ако разбираш какво искам да кажа ;)..

243

Крис

преди 11 години

Не виждам какъв е проблема , кой подкрепя Волен, ако държава тръгне на прав път. Стига сте плюли герберски мижетурки, оставете да видим какво ще се случи. Няма значение, дали управляват леви, десни, зелени или оранжеви, няма значение дали волен подкрепя правителство , в което участва дпс , стига с тези партийни интереси, надскочете ги , важното е България да върви напред и ако това се случи в това управление, не виждам защо да го плюете. Вашия вожд бойко се прегръща с ердоган , а не местан...

242

психиатър

преди 11 години

Чрез гласовете за "Атака "проверяваме броят на изперкалите(клинично лудите) в България.Направете си труда и прочетете...offnews.bg/index.php/154028/dogan-dal-1-6-mln-lv-na-ataka-za-predizborna-kampaniya

241

SS

преди 11 години

1000 лв. заплата ХАХАХАХАХА....Клоунът-един съвсем съвсем обикновен...продажник е Болния.А 1000лв, заплата в този момент ще има ако еврото е примерно 550лв за едно евро...Всички които смятат обратно са обикновени ***.

240

до 306

преди 11 години

ти чел ли си програмата на атака че ги пишеш такива :) дъпни си я от сайта им кратката версиясторим белене и още два реактора в Козлодуй и си преориентираме икомомиката към Русия и Китай :) пък били антикомунисти

239

11

преди 11 години

Няма да възпроизведат същия резултат Волене, защото след тези ти действия ти ще бъдеш извън Парламента, защото симпатизантите на партията ти са 80 % антикомунисти.Така че, забрави, че някога ще влезеш вътре.Вече се превръщаш в политически труп.Чакам появата на истинско Дуче и фашистка партия.

238

Болен Лидеров

преди 11 години

000 лева мин. заплата и 500 лв. мин. няма Ханко Брато кой да ти ги даде щото преди да стигнат до теб ше минат през много ръце :) Освен това Барите за заплати идват от печалбите на фирмите а не от буджета на държавата..освен ако не работиш в министерството :))

237

до Цацаров

преди 11 години

Мачкай Цаца!

236

Ханко Брат

преди 11 години

1000 лева мин. заплата и 500 лв. мин. пенсия са напълно възможни.Замислете се колко милиарда евро изтичат от България всеки месец,изнасяни от големите вериги и компании.Само златото и ценните метали,изнасяни от България от чужди фирми,са на стойност 6,5 милиарда ? на година.Това са парите за НАШИТЕ заплати и пенсии.Схващате ли защо Волен иска национализация на всички печеливши отрасли.Тези,които Костов и Станишев продадоха за жълти стотинки...

235

Анонимен

преди 11 години

Най-голямото политическо предателство в модерната политическа история на България,от една страна се радвам,че ще направят това,защото безсмислената им националистическа партия ще се превърне в политически труп,от друга обаче не ми се иска да съм на мястото на избирателите на Атака.

234

Анонимен

преди 11 години

STRANDJATA E EDNA TAPA MUTRA SAMOPZABRAVILA SE MUTRA I TVOIAT RED SHTE DOIDE BALABURNIK

233

obrazovan

преди 11 години

Volene, ako gi podkrepish gubish glasa na mnogo hora. svurshvash s golqmata politika. Horata glasuvali za teb glasuvaha, zashtoto si principen. Budi principen i sega i kaji s tazi sgan nqma da pregovarqm.

232

...

преди 11 години

Що за националист се наричаш щом си даваш подкрепата за ДПС??? Новият предател на България - Волен Сидеров!Честито, българи! Бог да пази България!

231

Иванов

преди 11 години

Колко удобно за Атака... Ако имали мнозинство, щели да работят за 1000 лв мин. заплата. Демек - никога! Важното е да имате 20-ина човека в парламента и да си хортувате! Ако се хванете с *** и турците, найте че избирателите ви ще го запомнят и надали ще си повторите резултата...

230

Баш Майстора

преди 11 години

До 239Я ми кажи пиле шарено, кога Волен е подкрепил правителство на ДПС?

229

Анонимен

преди 11 години

"На заседанието в турския парламент присъстваха Бойко Борисов, министрите Цветан Цветанов, Николай Младенов, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Мирослав Найденов, Тотю Младенов, Вежди Рашидов, Нона Караджова и Делян Добрев."Гласуваш за ГЕРБ- получаваш Ердоган. :))

228

GEro

преди 11 години

До анонимен 263Как точно Вие и Вашето семейство усетихте,че правителството ,което се създава е добро и го подкрепихте? Не знаете програма,не знаете министри не знаете нищо и "усещате" ,не само Вие,но и цялото Ви семейство. Какво точно усетихте,след като комунистите искат да вдига данъци,ДПС не иска. Какво усетихте,като комуноидите от бсп и Атака искат да строят Белене,ДПС не иска? Да не говорим за това,че *** масово подкрепиха бсп,а Сидеров плюе по тях. Та какво точно усетихте?

227

hehee

преди 11 години

до атака:ако волен се продаде,да забрави,че някога ще влезе в парламента.ще го претрепят с камъни.

226

Болен Лидеров

преди 11 години

Какви са тези хора дето гласуват за този психар, който хем иска да гони инвеститори хем бил намерил инвеститор за Беляне . Хем щял да погкрепи БСП , хем път искал първо да ги чуе. .. нали е решил да ги подкреша какво да слуша. Просто иска да изтъргува някой глас. Дано има нови избори и хората да се опомнят омя толкова нови свесни партии !! Гласувайте за който искате но не и за психарите . "Болен Лидеров премиер! ХАХАХАХА ! Какви 1000 лева Какви 500 ????