410

Анонимен

преди 11 години

Бареков може да е всякакъв, но нека видим ОТГОВОРИТЕ на въпросите които поставя пред обществото! Това е главното в случая! А че Тиквата пак е обръщал палачинката 2-3 пъти е ясно.

409

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

Продажни гепбери !!!!!

408

Анонимен

преди 11 години

Айде още един нов запис ;)RIP ГРОБ

407

Анонимен

преди 11 години

Давай смело,Николайчо! Увий *** около вратлето на мутрата!!! Или го обеси просто на *** си..........

406

p

преди 11 години

smeshnik

405

Анонимен

преди 11 години

Как бързо обърна палачинката Бареков, като усети промяната в посоката на вятъра! 12 май все пак е близо!

404

въпрос !?

преди 11 години

Бареков ,а не трябва ли да бъдеш СЪДЕН ТИ ЗА СЪУЧАСТИЕ ,ЩОМ ЗНАЕШ ПРЕСТЪПНИ ДЕЯНИЯ НА ББ,кандидата за МИН-ПРЕДСЕДАТЕЛ и мълчиш ....И НЕ ТИ ЛИ ИЗИСКВА ГРАЖДАНСКИЯ ДЪЛГ ДА СИ ОТВОРИШ УСТАТА ...!!! Обаче не ти стиска ,щато МОЖЕШ САМО НА НАПЪЛНО УМРЯЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДИШ ,а ББ все още не е такъв ,а пък и току виж утре ГРОБ пак влезат във властта -ти първи ще им припълзиш ...!!!!

403

дядо Данчо

преди 11 години

"За сведение и изпълнение"-така са започвали окръжните на времето.Бареков чоджум,от кого го получи,от кой клонинг на БКП?

402

Воля

преди 11 години

Бареков е като фурнаджийска лопата, човек без собствено мнение и позиции! При него "интересът клати феса", както всъщност е и с повечето журналисти в България!Постъпката му е още едно доказателство, че ГЕРБ е единствената политическа сила в България без платена медийна подкрепа!!!

401

дядо Данчо

преди 11 години

"За сведение и изпълнение"-така са започвали окръните на времето.Бареков чоджум,от кого го получи,от кой клонинг на БКП?

400

stranni4e

преди 11 години

И за вятъра е вярно и за всичко и изобщо на това младо момче не му отив аарогантното му поведение.Обаче друго ми направи впечатление, цитирам - Аз през живота си не съм работил в няколко медии, работил съм общо в 3 или 4 медии"Нещу му е слаба математиката или може би не знае значението на думата "няколко"

399

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** сега се прави на жертва!Ами, ако беше истински журналист, нямаше нито да знаеш подобни информации, нито да се заиграваш надълбоко в лай***а.Влязъл в мръсните води с останалите, сега ще ни занимава всички с това, че се били скарали.

398

Анонимен

преди 11 години

тоя е е,аси женския полов орган, всички помним, кога лижеше *** на борисов

397

Ало,ало

преди 11 години

Тоя видя накъде духа вятъра и обърна платното!

396

радостна вест

преди 11 години

Бареков снощи късно вечерта е получил реални и последни социологически проучвания от 4 агенции......Резултатите са че хунтата ГРОБ в момента е на прага на 4-те процента и влизането на мутрите в парламента е под съмнение......След получаването на резултатите Бареков се е заканил лично да млати Буда в пряко предаване на телевизията му,бой преди арестуването му....Ето......Борисов ще бъде бит от мен по всички фронтове, но това ще се случи след изборите на 12 май. Това заяви Николай Бареков в ефира на управляваната от него ТВ7.

395

Аз

преди 11 години

До Анонимен И аз съм на същото мнение.

394

jan

преди 11 години

Няма значение коя е партията, но когато самовлюбен *** каже, че сам ще и бъде основна опозиция започвам да се замислям за психичното му здраве. На гърба на заминаваща си партия да си вдигаш рейтинга....

393

Жалък си Бареков!

преди 11 години

...ако още от самото начало беше против ББ ,щяхме да ти кажем евала,ама сега ,не от принципни причини ,а от ЛИЧНИ ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА -ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА СИ ТИ ,Бареков ...!!!!Впрочем ,ще гласувам против ГРОБ -тЦЯЛОТО ИМ РЪКОВОДСТВО са престъпници И БИВШИ КОМУНИСТИ .......

392

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

460А всички платени *** са за ГЕРБ !

391

Анонимен

преди 11 години

Всички *** са срещу ГЕРБ