28

До 28 !!!

преди 11 години

Няма да ги разбереш младите мъже!Не се опитвай.Щом не си разбрал причината,няма да ти се вярва но това освен доходите е--- главно правата на мъжа и бащата,законноста на узаконеното беззаконие наречено семеен кодекс.Семеен кодекс създаден от жени за жени потъпквайки конституцията която уж гарантирала равни права за мъжете и жените.Виж какво става на практика по съдилищата - мъж ли е трябва да е осъден!!! Мъж ли е му се отнемат децата,имуществото,парите.... Естествено мъжете няма да искат деца !

27

Анонимен

преди 11 години

До Борислав-Ерген 37гPOSPRI SE!!!!!!!PISHESH VSE PO GOLEMI GLUPOSTI!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 11 години

По лесно е !Не носи отговорност за никого , не му врещи дете на главата, свобода от всякъде.Ама несигурни времена били а едно време,когато мъжете ходели на война и оставяли челяд по 6-7 деца, лесно ли е било.Да си МЪЖ е трудно.

25

do moqt_svqt 28

преди 11 години

TVOQT SVQT E OT SREDATA NA MINALIQ VEK.DNES E SAVSEM DRUGO I PO NISHTO NE SI PRILICHA S TQH VREMENA.

24

DEVIL-JIN

преди 11 години

AAAA....Борка пич си,умори ме от смях.

23

Petar, NY

преди 11 години

Do moqt_svqt,Ne iskame da imame deca zashtoto ste ni zaveshtali edin chudesen Moi Sviat, kydeti nqma sigurnost za nishto... izbora e ili chujbina (kydeto otnema vreme da se ustanovish) ili da ostanesh Bylgariq, kydeto ti se kysat nervite da se spraviash s chudesnia Tvoi Sviat... vseki se opravia kakto moje bez da sydi drugite..

22

moqt_svqt

преди 11 години

Това чудо никога не е било. Не мога да разбера каква е логиката на днешните младежи да не се женят и да нямат деца- много жалко, срам и позор е това на 30 г. мъж да няма желание за семейство

21

Млад

преди 11 години

Е как да искаме да правим семейство, като тия днешните жени са гласоподаватели на ГЕРБ - ем крадливи, ем нагли, ем без дипломи, ем с претенции къде какво могат да набарат далавера. А кажи ми как да вземеш такава?

20

Анонимен

преди 11 години

И как да се ожени човек в тия несигурни времена? Младите нямат постоянна работа депресирани са, и не виждат изход.Старите българи затова имат една поговорка "Ако имах толкова пари щях да се оженя"! Ами сега повечето млади хора в ЕС нямат никакви пари и живеят при родителите си поне до 30-35 години!

19

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НИЕ ВЪЗРАСТНИТЕ СЪЩО НЕ ЖЕЛАЕМ.....

18

Миро на 30

преди 11 години

Кво семейство ,при тая скъпотия и мизерия децата да се мъчат ли ?! Ай сиктир ,герберастите да правят деца, те са доволни от живота и всичко име е ок !

17

DEVIL-JIN

преди 11 години

Ако жените в България са като жените в арабският свят честни неопорочени и верни на мъжа си може.

16

Анонимен

преди 11 години

*** нямат такива проблеми.

15

Мързелът

преди 11 години

Щом никой не ни е обещавал лесно, може би имаме право да решим как да си улесним живота.

14

11

преди 11 години

Ами така е, затова после да не се оплакваме, че *** станали твърде много....

13

46946

преди 11 години

Свестни жени има , ама не се котират, при толкова много *** Барбита!Всеки иска една кукличка да седи до него, та всички да и се радват а той да се пуйчи.

12

hitko

преди 11 години

Че как да се женят, то не са интереси и мързел които са обсебили днешните жени. Искат с един куршум да оправят живота си, без да си мръднат пръста. Не, искам да обиждам тези които правят всичко което могат за семействата си и не мрънкат от тежкото положение....На такива, поклон! НА всички останали, дерзайте, да видите какво е да си сам, да нямаш деца и да ревеш на приятелки каква депресия те тресе...А, като станат на 40-45 и да се продават за без пари, никой няма да ги погледне....

11

дебел депутат

преди 11 години

Некъдърници,не ви ли стига 310 лв мин заплата или цели 150 лв пенсия на месец.Вии какво искате пенсия от 800-1000 евро като мързеливите гърци дето един ден нямат стаж,това ли искате а?

10

жена

преди 11 години

аз ще ставам на 30 имам приятел от 6г и не мисля да се женя. евентуално ще се наложи да подпиша преди да родя за да избегна юридически и административни проблеми. любота не се изразява в един пръстен ,рокля и масов запой

9

DEVIL-JIN

преди 11 години

Да намериш свястна жена трябва да имаш късмет,много талаш ама много.