35

Анонимен

преди 11 години

Досега Атака 4 години правеше свирчици на ГЕРБ , защо до не прави още 4 години за пари де!!

34

Анонимен

преди 11 години

А кой вдигна такса пренос на тока? А кой раздаде на Цветелинки и калинки всички квоти за зелена енергия, които трябваше да се дават плавно да 2020 г Именно безхаберието на герб придружено с нейстовата им лакомия вдигнаха светкавично цените на тока!

33

гепи мрака

преди 11 години

Тикви какво продължавате да се правите на ощипани булки и да отричате очевидни и доказани факти. Корупция и злоупотреби имаше ли-имаше, рекет над бизнеса имаше ли-имаше...Поне от кумова срама малко си затворете плюваниците, когато фактите говорят

32

Конферансие

преди 11 години

И специални овации а Цветанов за частното му ГДБОБ , а за далаверките Цецо-Кумецо наградата е в монетарно изражение в някоя офшорна сметка!

31

ЗАГРИЖЕН

преди 11 години

В средата на месец януари бившия министър на регионалното развитие Лиляна Павлова дава на частна фирма 300 хиляди лева, за да поддържа и експлоатира Национална База Данни Население. Компанията Информационно обслужване печели поръчката и в рамките на 10 дни, списъците са готови.

30

червена баба

преди 11 години

Безобразията в изборния процес на Герб (купуване на гласове, даване кухи обещания, издигане на лица, за които се шепне, че мястото им е зад решетките, най-общо казано потъпкването на демократичните правила) се проявят и на тези избори. И затова... Крива баба се познава!

29

Жик-Так

преди 11 години

Предлагам да се въведе международна единица за корумпираност и подлост от един "Цвък"!!!

28

смешници

преди 11 години

По теория на вероятностите, ако случайно Тиквите пак дойдат на власт....този път няма да изпълнят и 1% от *** си обещания

27

Анонимен

преди 11 години

Ами пусни си записи от протестите и чуй какво викаха хората за Тиквата и правителството, че и за президента. Не го пиша защото е нецензурно, а аз не съм гербер да ръся това из форумите.

26

ГербеХейтър

преди 11 години

Отново се очакват в едно да гласуват живи и умрели!Гарантирано от ГЕРБ!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Ревете комунистически ***, така сте най-готини.

24

Халтурко

преди 11 години

Цвъцко отново се е нахъсал да прави ремикс на "Бай *** прави избори"!Вярното му куче Флоров в съдружие с Калин Георгиев и палавата прокурорка и метреса на Цвъки - Ася Петрова са инструктирани как да возят чувалите и как да броят бюлетините. През това време частното ГДБОБ на Цецко, Боко и Пашата усърдно ще рови за компромати!!!

23

хадес

преди 11 години

Имаш Цвъкльо само ясна визия, как да крадете повече и по-прикритичко.

22

Анонимен

преди 11 години

Цветко, ще не вземете да я публикувате някъде тази визия, че нещо никъде не съществува. Само се показват разни екс министри и разправят, че имали визия, где я?

21

Избори БГ

преди 11 години

Цветанов е наясно с максимата на Сталин, че "не е важно как се гласува, а кой брои бюлетините"!На президентския вот през 2011 имаше 500 000 недействителни гласове, а Роско Мишлето спечели със 116 000 гласа!!!

20

СърФист

преди 11 години

Залогът за Бойко е "Всичко или Нищо!"В единият случай ще си запази не само милиардите, но и властта да граби още! Ако загуби, Боко губи не само пари и влияние, но и става уязвим за бившите си събратя от подземния свят!!Така, че от него може да се очакват не само изборни измами, но и ескалация на насилие, ако това му се види изгодно!!

19

GiveMeFive

преди 11 години

Цвинокио, по-скоро имаш ясна визия за обзавеждането на шестте си апартамента. Друг ще управлява този път, няма да сте вие!

18

Баста!!!

преди 11 години

И кво!Пак да изберем Боко Каптагона, Цецко Маниака на Имоти ли ???Тези гепиха 3 милиарда само за 4 години съсипвайки всичко по пътя си!!Баста!!!Вие да не сте мазохисти ???!!!

17

Криос

преди 11 години

До Иво Хем е при парите, хем неможе да ги пипне. За тях си пипат де я някой друг проет за някой милярд ще направят:) мухахахх

16

heh

преди 11 години

"Ние имаме визия..." - казват слепите ***.Дупелик питекантропус (крадлив)