172

БСП - Терористи

преди 11 години

След като българската държава не може да се справи с терористичната организация БСП ( клон на Ал Кайда за България ) е редно от американското посолство да се задействат и да поискат помощ от САЩ. Веднага ще изпратят морски пехотинци и проблема е решен за 24 часа . Ще ги отстрелят с кеф .

171

Анонимен

преди 11 години

До Кучето - На зло куче не вярвам ,всички ще гласуват за ГЕРБ.

170

Кучето

преди 11 години

До Анонимен 185Лекувай се бе човек, не си с всичкия си! Пишеш пълни идиотизми

169

Анонимен

преди 11 години

видяхтели пренсконференцията на бсп само пенсионери

168

днм

преди 11 години

Почивайте си по спотрувайте разходете се др вие е ясно какво ще е нали така поне още 50 години

167

Кучето

преди 11 години

Обиждайте ме, заслепени гербаджиичета! На изборите ще ви видя как ще гледате жално и ще си спомните за прогнозата ми :) На референдума се видя колко сте - половин милион гербаджийско-седесарски *** :D

166

Онанимен

преди 11 години

напред другари, само БСП + Евророма + ДПС може да спаси България от ГЕРБ

165

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ, МАКАР И ДА ИМАШЕ 2-3% ПОВЕЧЕ РАБОТА, ЗАРАДИ РЪСТА НА ВСИЧКИ ЕВРО ИКОНОМИКИ. ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 150 ЛЕВА И ХОРАТА НЕ ВИЖДАХА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА, А ПРИ БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ МОРАЛ И НАДЕЖДА В ХОРАТА.СТИГА СМЕ ГОВОРИЛИ САМО ЗА ПАРИ, НЕКА ДА ПОГОВОРИМ И ЗА МОРАЛА !!!

164

dnm

преди 11 години

До Кучето и кво ще цъфнеш със бсп и който и да е друг ххахаахахахаххахаха роба си е роб завинаги

163

Любопитен

преди 11 години

Аз мислех, че улицата изгони Борисов от властта. А Сергей Дмитриевич ми казва ,че още управлявали и трябвало да се свалят. Ало , червените драскачи, на кого да вярвам бе.

162

baba Meca

преди 11 години

До Анонимен А колко поръчкови убийства бяха извършени по времето когато главен секретар беше Бойко Борисов и колко бяха разкрити. Резултата е 100 на 0

161

СЕЛЯНКА

преди 11 години

И какво излезе тя гласувайте за нас да свалим ГЕРБ,а после ще продължим както преди,ами гьола бе мишок патки ли ще въдим ,как не се наядохте и накрадохте ,но на 12 май ще излезе вярна поговорката че ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕ-Е.

160

Викотр

преди 11 години

До КучетоКат гявола евангелиетоВсеки си ги смуче от пръстите тея цифри.

159

до 151

преди 11 години

"Всяка жена между Бойко и Серго би избрала мъжа! "Грешиш.За мен Бойко е олицетворение на мъжественост и спокойно бих избрала него.Серго е мазна мишка(звучи неприятно,но между физиономия на прасе и миши очички излиза това). Никога не бих избрала това нещо да споделя радост,тъга и легло с мен.

158

тиквени истории

преди 11 години

Защо му е на Боко да става пак премиер и да взима по 3.500 лв заплата ? Защо с неговата ' бивша ' възлюбена не си сеят и копаят картофите и така с честен труд да си изкарат поредния милиард ?

157

Анонимен

преди 11 години

До КучетоТи сам вярваш ли си на това което си написал бе, ***?

156

...........

преди 11 години

БСП - побратими на Ал Кайда

155

Анонимен

преди 11 години

СПОКО ! Те така са си свикнали да говорят.Предишните избори пак бяха на приказки - аслани а след изборите - посрани. Сега традицията ще продължи.

154

Иво Андонов

преди 11 години

До АнонименНикакви еврофондове не са били спирани! Спряха се предприсъединителни програми и бяха пуснати до кра на мандата на Тройната коалиция! За повече подробности: old.government.bg

153

..........

преди 11 години

При атентата в Света Неделя загиват 134 души, други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500.