33

Анонимен

преди 11 години

И за какво протестирахме?Като пак ще ни го нач...кат.Ей,ако пак вдигнете тока февруарските протести ще ви се видят като детска игра.

32

33 до 32

преди 11 години

Това не е вярно, че в Англия тока е по-евтин - виж на ЕС сайта energy.eu. Сащ е друга бира, там няма акцизи и ддс, и тока, и бензина там са по-евтини, но това е в резултат на съвсем други ресурси и политика, няма общо с ЕС.

31

НУЖЕН Е :

преди 11 години

ЯСЕН ЗАКОН ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ --ПОДПИСАН ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ!НЕ МОЖЕ ДА ИМА "ПОСРЕДНИЦИ" В СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ОТРАСЛИ ЗА СТРАНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ "ПОСРЕДНИЦИ" ---ОБСЛУЖВАТ ПАРТИЙНИ ИНТЕРЕСИ И ЧЕРНИ КАСИ!ДРУГОТО СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИЙ!!!!!!

30

Анонимен

преди 11 години

Това е съвсем нормално, тъй като цената на тока в България за физ.лица е най-ниската в ЕС, на практика се субсидира от по-високата цена за бизнеса. Което не е нормално и противоречи на директивата. При толкова ниска цена не може да се прави нормална поддръжка на мрежата и нови инвестиции, което ще доведе до още по-голям батак със състояниеъо на мрежите на ЕРП. Много ясно,че цената на тока има една посока и тя е нагоре. Доходите нямат нищо общо с цената на тока,всеки сам си изкарва доходите.

29

тя

преди 11 години

"Да се видят разходите им"-да си покажат заплатите ,които взимат в енергииният сектор.Тока в Англия и щатите е по -евтин от България .БЕЗОБРАЗНИЦИ!

28

Анонимен

преди 11 години

НАГУШИХТЕ СЕ С МИЛИОНИ ОТ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ЧРЕЗ ФОТОВОЛТАИЦИ-СЕГА НИЕ ДА ВИ ГО ПЛАЩАМЕ.

27

офца

преди 11 години

Даааа? Май нема оправия от тая корпоративна мафия? Значи няма и бъдеще? Тогава политицитте си заврете *** агитки-ообещания отзад и повече доверие нот! При такъв богат избор на тоокозахранване; при излишък от ток; при застой в цените горивата на световните борси в диапазон; ...да ни ограбваат така? Дааа, с тая вредна мафия не е живот. Ами изхода е еддин: да почват Корея ии Сащ ядренната война; да гръмне планетата и да приключчи тоя лудник на рразбойници управници; войнстващи откачалки.

26

Стършел

преди 11 години

Абе, вие е....те ли се с нас?..какво увеличение?

25

Това е истина!

преди 11 години

Призна го публично по радио "Хоризонт" , акад.Цветанов от БАН, вчера сутринта!ТОВА Е ПЛАНИРАНО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ПИТАЙТЕ ГАМИЗОВ!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Така и така протестите имат маса несвършена работа, тоя път нещата ще се вземат из дъно, започваме със национализация, политиците ще клекнат зависи какво е нсреща, после прламента, като почнем избори на 3 месеца, друго ще мислят.

23

112

преди 11 години

БЪЛГАРИ да ви са честити монополите. Гарван гарван око не вади.

22

Анонимен

преди 11 години

UPRAVNICITE SE USPOKOIHA, GERBADJIITE SU6TO, VIDEHME TIKVATA KAKVI PESNI PEE6E, KAK 6TE NI OPRAVI. NO DA IM KAJA, DA NE MISLIAT, 4E NE SE ZNAE, TAKOVA NAPREJENIE IMA MEJDU HORATA, EDNA ISKRA TREBVA SAMO I STE ZAMINALI..UPRAVNICI.NE SAMO VIE A I VASHITE PODLOGI.TAZI BABA OT DEKVR NE ZNAE LI KAKVO SHTE STANE?? JALNA VI MAIKA KRADCI, DETO OGRABIHTE DURJAVATA!! NE ISKAM DA SII PREDSTAVIAM OSVIREPELIA NAROD KAKVO SHTE VI NAPRAVI PREZ ZIMATA.

21

1123

преди 11 години

Вдигнете, вдигнете цената. Ама тоя път жална ви ***...

20

Анонимен777

преди 11 години

Очаква се... в кратко време след 1 юли, народа да "откачи" тотално , и да започне един публичен Линч на властта - нещо което трябваше да бъде извършено много отдавна... поправете ме ако греша !@!

19

Анонимен

преди 11 години

Без война-няма да има мир и благоденствие за България....

18

Анонимен

преди 11 години

НАГУШИХТЕ СЕ С МИЛИОНИ ОТ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ ЧРЕЗ ФОТОВОЛТАИЦИ-СЕГА НИЕ ДА ВИ ГО ПЛАЩАМЕ.

17

АЛООУ , СТАНИШЕВ,

преди 11 години

ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ПУБЛИЧНО ,ЧЕ ВАШИ ОБРЪЧИ ОТ 50-ФИРМИ , СА ПРЕКУПВАЧИ И ИЗНОСИТЕЛИ НА ТОКА ЗА ИЗНОС?Целия износ на България от ел. енергия --минава през тях!СЪЩОТО ВОЖИ И ЗА ДОСТАВКИТЕ ОТ ТЕЦ-МАРИЦА 1 И 3!Междинните доставчици и прекупвачи на ЕРП- тата , на тока от Мариците 1 и 3--ОСКЪПЯВАТ ТОКА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!ТОВА СИ Е ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ!

16

optimist

преди 11 години

Някой трябва да изплати заема взет от НЕК за АЕЦ Белене... Като гласувате за *** сега ще си плащаме като попове.

15

анонимен

преди 11 години

От що ни е душа! Сигурно ще става по-лошо!

14

Анонимен

преди 11 години

Айдеее....Почна се!протестите спряха и тая ГЕРБАДЖЙЙКА започна да подготвя почвата.Ми увеличи го,то и без това доста безработни оставихте и вместо у дома ще излязат да ти се порадват.Остава и мутрев да спечели изборите и цирка ще е пълен.