17

Анонимен

преди 11 години

СПРЕТЕ КРАНЧЕТО НА ТЕЗИ КОИТО ВИ ОГРАБВАТ ПО КУЧЕШКАТА ЛИНИЯ! Като ви източват средствата за да решават уж измисления от тях самите проблем. А той е нарочно измислен именно за да ви бъдат източвани паричките. И не животните ви ги източват,а едни други животни.Ходещи на два крака,хитри,лукави и крадливи!

16

Анонимен

преди 11 години

Искам проблемът да се реши в най-кратко време. И то без някой да източва средства от моите данъци. Не ме интерсува дали ще бъде хуманно или нехуманно. Да бодеш с игли малки деца против бяс също не е никак хуманно.СПРЕТЕ КРАНЧЕТО НА ТЕЗИ КОИТО ВИ ОГРАБВАТ ПО КУЧЕШКАТА ЛИНИЯ! Като ви източват средствата за да решават уж измисления от тях самите проблем. А той е нарочно измислен именно за да ви бъдат източвани паричките. И не животните ви ги източват,а едни други животни.Ходещи на два крака,хитри

15

*

преди 11 години

DEVIL-JIN е прав. Не знам колко прости хора има, ама ще си проличи. Плюс това, куче с *** да сравняваш...

14

Анонимен

преди 11 години

нормално е там където *** имат по големи права от честните хора - там уличните кучета да имат повече права и от хората

13

Анонимен

преди 11 години

По мое мнение виновни за ситуацията с бездомните кучета са 3 групи хора (не по реда в който съм описал)1) Общината - Не си върши добре работата и има голяма корупция в структурите които се занимават с този проблем.2) *** - Ако сте забелязали всеки 2-ри *** се разкарва с поне едно отвързано куче. (С две думи тези кучета не са бездомни, но според мен оттам идва неконтролируемата популация от бездомни кучета.)3) Гражданите - Само говорим, но не предприемаме действия по този проблем.

12

DEVIL-JIN

преди 11 години

Koйто не уважава животните значи не уважава и хората.

11

хлъц

преди 11 години

аз съм от 25-те % и искам хуманно да ги умъртвят

10

Ира

преди 11 години

Важно е, да, кучетата да са защитени, кокошките щастливи, говедата добре обгрижени, прасетата на чисто и проветриво място! Но до ден днешен така и не се постави в приоритет животът, храната (в това число и духовната), здравето и образованието на ЧОВЕКА. На кой му пука за човека?!...

9

Мавродиев

преди 11 години

Думите толерантност и хуманност са празни думи. Това в превод трябва да се разбира, някой друг да безчинства на наш гръб!

8

Анонимен

преди 11 години

Тия съ6тите мерки могат да се прилагат и за *** , но тогава анкетираните надали 6тяха да са толкова хумани !

7

Гошо Пернишкия

преди 11 години

И аз съм за хуманно решение на въпроса. Само, че хуманно за хората. За бога хора, като няма държава действайте!

6

Анонимен

преди 11 години

В развитите държави, където отдавна са се справили с този проблем е доказано, че при умъртвяване популацията се увеличава! А и в крайна сметка какво са виновни животните, че са се родили?! Ако си вършеха работата като хората от общините, отдавна да е решен проблемът. Но те не ги кастрират, просто ги преместват от едно място на друго!

5

Валентин

преди 11 години

Тия 75% да не са като ония 30% гроборасти...аман от социолози

4

Анонимен

преди 11 години

Изпитвам неистов страх от кучета, но понакога си мисля, че ме лаят и нахапват защото съм лош човек. Наистшна ли съм лош, имам ли масто на тази земя?

3

Анонимен

преди 11 години

За малко да повервам!

2

сссс

преди 11 години

То от хуманност сме на тоя хал и по въпроса с ***.

1

Сахаров

преди 11 години

Хуманно, нехуманно... да се взима някакво адекватно решение и да се приключи най-сетне с тази джунгла по улиците