92

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

И каква ще е в ГЕРБ?Ще бие жените, които не плащат рекет ли?

91

Анонимен

преди 11 години

Няма ли кой да каже на тази полу-жена, че е ***?

90

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живковата политика , демек само неграмотни Политици

89

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Лечков IIДоколкото знам, С танка е замесена във фотоволтаични далаверки - любимите на ББог...

88

тя

преди 11 години

И ..леко да допълня още за родата на Ваша Станка.На излизан от селото на Ваша Станка, преминавайки през моста и свивайки ВЕДНАГА в дясно, след няколко десетки метра ще се озовете пред портите на родната стряха на Ваша Станка.Влизайки навътре и подминавайки постройката зад нея с ужас ще установите ,че всичката мръсотия и фекалии от добичетата се изливат директно в река Тунджа.Стръмния бряг, все пак задържа част от тях и те не успяват да стигнат до реката. Уханията са "прекрасни".ФАКТ.

87

nedjlko.grozev

преди 11 години

Мило момиче,ако с маскара на тепиха излезеш - ще го смачкаш,но ако с маскари на маса седнеш -ще те оцапат!!!

86

Лисан

преди 11 години

ББ, ЦЦ, Фидоска, Станка... Гроб - партия на тъпанарите.

85

Коко

преди 11 години

Бъдещето на Станка - прелъстена и изоставена

84

Коко

преди 11 години

Едно объркано момиче. Не си дава сметка за две неща: иска не иска ще загърби спорта; използват го най-безцеремонно, а след изборите ще го захвърлят в някой ъгъл. Горката Станка, жал ме е за теб. Нищо друго не си заслужава повече от това, което човек може да прави най-добре.

83

тя

преди 11 години

Когато Станка бе малко дете и тичаше с овцете и козите заедно с баща си край село Крушаре /Сливенско/,още тогава бяха забелязани нейните заложби.Тя догонваше някое агънце или овчица , нежно я мяташе през неустойчивите си детски раменца и носеше на тати си добичето. Така Тя се изучаваше и ограмотяваше на четмо и писмо.С годните се разбра , че нищо друго не става от нея освен да вдига теШкУ.Та...интересЪ клати фесЪ. Как я виждате тазислед години??? Какво мислите че умее да прави?

82

Анонимен

преди 11 години

гледах преди време Станка в "Стани богат", не, че е мерило, но там си пролича какво ниско ниво на обща култура има, няма изказ, няма гъвкава мисъл.За образованост да не говорим!Станке, ако четеш коментарите...не се захващай с това, ако искаш да си останеш ЗЛАТНОТО МОМИЧЕ НА БЪЛГАРИЯ!!Не се каляй с политика, ще се възползват от известността ти, нямаш потенциала за политик!Как ще защитаваш интересите на изберателите си, като ти нямаш дар слово?Не го прави, моля те!

81

Анонимен

преди 11 години

Не знам тези, които пишат, че имало злоба и завист дали някога през живота си кандидатствали за работа с по-голяма заплата в някоя голяма фирма, независимо дори в България или чужбина.Знаете ли колко етапа трябва да преминеш преди да те назначат - професионална подготовка, умение за работа в екип и т.н.Какво МОЖЕ Станка - НИЩО. Извинявам се, но на това се казва ***.

80

Анонимен

преди 11 години

Да бе всички стават за политици, треньори и доктори на науките... Толкоз ли се превъзнасят за да се усетят, че не стават за друго, освен с това което се занимават. Пази Боже сляпо да прогледа са казали много отдавна хората

79

до 76

преди 11 години

това, че уважаваме Станка като борец, не означава, че трябва да се възхищаваме, че се е изкушила да се занимава с политика. всяка жаба да си знае гьола

78

Beni ПРИЯТЕЛСКИ СЪВ

преди 11 години

Станке не се цапаи с кафяво още повече от толкова губеща позиция . Имам в предвид ГЕРБте са изритани и ако имат наглоста да се върнат ще запалят страната . За сега си обичана и тачена от целия народ не позволявай Цецо Глупецо - *** и Боко да те омаскарят за винаги . Тепърва ще трябва след като спреш със спорта да си ползваш имиджа и славата . Ако се омажеш с кафявото ще се наложи да се криеш а не да се радваш на постиженията ! ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ

77

Златка Станева

преди 11 години

Е, втасахме я вече - бившият ни беше футболист, а сега ни предлагат да си имаме и депутатка борче. Жалко, че това момиче изгуби голяма част от почитателите си, като взе това глупаво решение.

76

ivan

преди 11 години

Stanke gledai si zanaiata ne si za tazi rabota. Ot dobro ti go kazvam. 52 godi6en sam ,obi4am sorta ,razbiram ot olitika!

75

anys shepti

преди 11 години

aide borci vie ste stanka prezident

74

ideoti

преди 11 години

sport i politika? armen nazarqn prezident - xaxaxaaxaaxx

73

Ставам рано

преди 11 години

Не е тъпо момичето ,защото и тя ще вземе парче от баницата ;) .