35

Анонимен

преди 11 години

38 - Китай е комунизъм, но с множество КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ елементи в икономиката си.Именно благодарение на тях Китай просперира.Така че колкото и да плюете, капитализмът си остава най-съвършения обществен строй - сега и завинаги.

34

Ф.С.В

преди 11 години

Китай също е комунизъм -децата там ходят с червени връзки на училище - Ама някой от вас форумците да знае че САЩ дължи милиарди на Китай ?? Разликата между комунизъм и капитализъм е огромна - едните живеят горе долу добре а при другите има масови бедняци гонени от банки и шепа богати стоящи над законите !!!

33

Анонимен

преди 11 години

Вождът им май се подстригва на уличен автомат.

32

do 33

преди 11 години

i kak 6te stane tova "zatrivane na sveta" s edinstvenata im rajdiasala raketa ?

31

Анонимен

преди 11 години

този *** така наречен техен вожд пъпчасал , иска да затрие светъ ли , някой трябва сериозно даго пона шляпа

30

:)

преди 11 години

- Какво е общото между комунизма и атомната бомба?- И двете премахват разликата между града и селото...

29

Анонимен

преди 11 години

Ако Волен Сидеров стане премиер, 6те се събуди някоя сутрин кисел, за6тото поредната му млада любовница не е била на ниво ...и 6те ре6и, 4е обявява война на Америка, Турция и Европа едновременно ... с безценната подкрепа на Великия СССР и ли4но на другаря Путин естествено !

28

333

преди 11 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ СА КОМУНИСТИ , ТЕ СА ВОЕННА СТРАНА , ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ , НО НЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИ !!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 11 години

В тоя сайт само двама ли са

26

e

преди 11 години

Дрън-дрън, че пляс! Сев. Корея обявила война, ама дали там знаят? Или просто медиите и терористите от САЩ провокират? Или пък просто изгубени в превода...

25

Бай Иван

преди 11 години

висшите генерали толкова здраво са хванали Ким за топките, че той не смее да гъкне. Няма и да го пуснат, защото ако режима падне народа ще им е мноооого ядосан

24

Анонимен

преди 11 години

Още повече, че тия в случая са прави за едно - Съединените Щати и Южна Корея наистина ги провокират умишлено - провеждат военни учения с десетки хиляди морски пехотинци ежегодно, и то до границата между двете страни. Естествено, държава като Северна Корея е много удобна за САЩ, защото ако я нямаше КНДР, нямаше и как да оправдаят пред Китай присъствието на 70 000 американски военни в региона - 40 000 в Япония и 30 000 в Южна Корея.

23

Анонимен

преди 11 години

само една ракета да тръгне към САЩ и янките ще се оцапат

22

Анонимен

преди 11 години

Ох, тия българи, още боравят с формулировките от типа "комунизма ги докара до...а уж загнилия капитализъм...". Вземете се образовайте малко. Северна Корея НЕ Е комунистическа държава. Самата тя не се обявява за такава, и свалиха портретите на Ленин и Маркс много преди нашият "социализъм" въобще да падне. Това е военна държава с планова икономика, нищо повече. Разбирам, че използвате статично познание, натрупано около 1995 година, но вече почвате да се излагате.

21

Ф-1

преди 11 години

Хората не са виновни!Народът от другата страна е същият.Виновен е комунистическият строй, стегнал като в менгеме инициативността на хората ,некадърното ръководство и империалистическите му амбиции.

20

Анонимен

преди 11 години

Нищо чудно тия с дръпнатите очи да ги споходи участта на Япония , както се дръвчат като тях през 1945 г. Натам върви май работата.

19

Анонимен

преди 11 години

Какво ли не прави комунизма с човека, превръща го в ***. И тия мизерници от сев Корея, които не могат да се изхранят, отправят заплахи към САЩ. Чудно ми е още, как досега янките не са ги смазали и приключили с комунизма завинаги в тази държава.

18

Анонимен

преди 11 години

Ние оправихме България,че оправяме вече и Корея!

17

КНК

преди 11 години

До Ф.С.В 14:"Господарите" на юга направиха Южна Корея световна икономическа сила,а "господарите"на северя направиха от Северна Корея поредния концлагер за народа. Това е резултата от НЕПРАВИЛНОТО ГОСПОДАРСТВО !!! Не случайно още през 1980г. президента на САЩ Рейгън нарече СССР "ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО" !!! Не случайно и самите руснаци се осъзнаха и започнаха да променят държавата и поведението си ! Пътя е само един : НЕПРЕКЪСНАТА МОДЕРНИЗАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТА,а не военна конфронтация.

16

Ф-1

преди 11 години

Комунизма докара народната репубка Корея до такова благоденствие, че е страшно да го напишеш-КАНИБАЛИЗЪМ!А загнилият капитализъм изстреля Ю.Корея до нивото на най-развитите технологии.